Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Për: Park industrial në Durrës me mbështetjen e Investitorëve turq të “Kurumit”

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ne ujrat e detit vetem lundrojne anije e peshkatare. Ne portin e Durresit, hyn pjesa derrmuese e te gjitha mallrave te importuara, ashtu sic del edhe gjithe malli i eksportit shqiptar.

Ujrat e detit i sjellin arkes se shtetit shqiptar $0 te ardhura ne vit. Porti i Durresit i sjell qindra milione dollare te ardhura ne vit ne tarifa e taksa. Dhe nje pjese te mire te ketyre te ardhurave, do t'i bejme dhurate firmave private turke. Pa harruar, qe Roma, Vjena, Beogradi, Sofia e Athina, jane gezuar jashte mase qe firmat private turke shtine ne dore asetin me strategjik te Shqiperise ne rajon.

Po ju i kuptoni mire keto gjera, se jeni te gjithe "rilindesa"!

Albo
    Eshte e kote te te pergjigjem per dicka kaq te qarte. Qendrimi pro-grek, anti-PS dhe anti-turk te ben te kjo teme edhe me shume te njeanshem se zakonisht, keshtu qe vetem debat normal jashte politikes nuk mund te behet.

i/e regjistruar Maska e Cerebro
    Anëtarësuar
    11-07-2014
    Postime
    125

Për: Park industrial në Durrës me mbështetjen e Investitorëve turq të “Kurumit”

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Eshte e kote te te pergjigjem per dicka kaq te qarte. Qendrimi pro-grek, anti-PS dhe anti-turk te ben te kjo teme edhe me shume te njeanshem se zakonisht, keshtu qe vetem debat normal jashte politikes nuk mund te behet.
    Shikoj se natyra e militantit qyfyrexhi është po e njëjta me atë të militantëve të tjerë partiakë.
    Kur u mbarojnë argumentet ose u demaskohet propaganda bajate, ose kalojnë në etiketime të paqena ose bëjnë si të lënduar...

Me kaq kohë sa kam frekuentuar unë forumin, them se ky "pohimi" yt nuk qëndron.
    Tomorrow Never Dies.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •