Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2014
    Postime
    15

Pėr: Dallimi mbi menyren sesi perdoret fjala Frike

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Veq sa per kurreshtje po kam qef me dijte. Qka te shtyu qe te mesoje gjuhen shqipe ?!
    Haha eshte nje pyetje e veshtire me pelqen si vet gjuha ashtu edhe njerez ne Shqiperi. dhe sigurisht qe natyra e Shqiperise eshte e mrrekullueshme. Ne fillim te studimeve te mia e dija shume pak per vendin tuaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2014
    Postime
    18

Pėr: kam frikė e sinonime

Fjalia e pare ka kuptimin qe femija ka frike nga prinderit e tij te cilet e mbajne nen presion, eshte nen nje frike permanente. Ndersa fjalia e dyte shpreh friken e femijes ndaj prindit, por kjo frike e ka burimin te vete femija dhe nuk eshte shkak prindi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2014
    Postime
    15

Citim Postuar mė parė nga grand3 Lexo Postimin
    Fjalia e pare ka kuptimin qe femija ka frike nga prinderit e tij te cilet e mbajne nen presion, eshte nen nje frike permanente. Ndersa fjalia e dyte shpreh friken e femijes ndaj prindit, por kjo frike e ka burimin te vete femija dhe nuk eshte shkak prindi.
    Pershendetje, Grand! ju faleminderit shume per shpjegimin tuaj aq te qarte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2014
    Postime
    15

Pėr: Dallimi mbi menyren sesi perdoret fjala Frike

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Asnjeri ne Shqiperi nuk mendon se nje rus/ruse eshte patjeter i KGB-se. Pse lexon ndonje mendim tek tuk ne forum, kjo nuk eshte pergjithesia. Te uroj fat ne studimin e gjuhes sone dhe te pershendes me respekt per saktesine me te cilen e shkruan.
    Miremengjes, Darius faleminderit shume per urimet tuaja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-03-2014
    Postime
    15

Citim Postuar mė parė nga grand3 Lexo Postimin
    Me falni se kam aq shume pyetje
    A mund te me thoni ju lutem nese ka ndonje dallim ne perdorim midis ketyre fjalive
    1. 1) ka frikė nga priderit e tij
    2) eshte i frikesuar nga prinderit e tij

2. 1) ka turp nga djali i tij.
    2) eshte I turperuar nga djali I tij
    3) turperohet nga djali I tij

3. 1) kenaqet me notat e djalit te tij (kenaqet me djalin e tij)
    2) eshte i kėnaqur me notat e djalit te tij. ( eshte i kėnaqur me djalin e tij)

Ju faleminderit shume paraprakisht! ne te vėrtetė shkruaj nje artikull i kushtuar gjuhes shqipe, prandaj bej pyetje pakez te ēuditshme

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •