Close
Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 207
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet në Bllog
    22

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Tiranë, policia shpërndan me shkopinj gome protestën për vdekjen e Karelit-

TIRANE – Një grup të rinjsh në kryeqytet, kryesisht anëtarë të “Tifozëve Kuq e Zi” dhe aktivistë të "Aleancës Kuq e Zi", kanë zhvilluar një protestë për torturimin dhe vdekjen e Ilia Karelit në burgun grek.

Protesta ka nisur në sheshin përpara Piramidës ku protestuesit me flamuj në duar, e duke kënduar himnin kombëtar, kanë hedhur parulla kundër Greqisë dhe kanë grisur e më pas djegur flamurin helen.

Pak minuta më vonë, aktivistët e AK-së dhe Tifozët Kuq e Zi e zhvendosën protestën përpara Ambasadës Greke në Tiranë, ku brohoritën në kor fjalë fyese ndaj Greqisë. Në këtë moment kanë ndërhyrë forcat e policisë, të cilat kanë shpërndarë protestën duke përdorur shkopinjtë e gomës. Për pasojë janë lënduar gjashtë aktivistë të Aleancës Kuq e Zi, Augent Xhaferaj, Albert Besiti, Erald Sefa, Anila Nishani, Jonader Agolli, Nurish Kola.

Dy prej protestuesve, kreu i Rinisë së Aleancës Kuq e Zi, Ardit Mekshiqi dhe nënkryetari i AK-së Albert Mesiti, janë shoqëruar në polici, ndërsa forca të shumta policore kanë rrethuar rrugën tek Blloku i Ambasadave.
    Ja keshtu ka lezet. Dilni edhe ju protestoni se bashku me partine AK te Erdoganit e shajini mire greket qe ti beni qejfin babait tuaj ne Turqi.

Une them qe Kundret Kumes ti bejne nje bust ne mes te Fierit, se nuk ka nxjerre Fieri burre me te mire se ky.

Bageti e bujqesi.

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet në Bllog
    22

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Albo po te pergjigjem per here te fundit se po vazhdon me kokefortesi duke perseritur llogjiken e barazimit.
    Krahason sjelljen e policeve shqiptare me nje te arratisur shqiptar qe u vra nga plumbat { veprim i denueshem} me nje shqiptar te burgosur ne greqi, me duart te lidhura dhe torturohet nga 20 autoritetet greke. A krahasohet situata e nje te arratisurit ne aksion e siper edhe pse vritet nga plumbat me situaten e nje te burgosuri qe torturohet dhe vritet brenda ne burg ? Fakti qe llogjika jote e barazimit ne kete argument si kunderargument per ta barazuar veprimet e te dyja paleve, vjen per shkak se nuk ben dallimin qe veprimet e nje individit qe kryen krime nuk eshte njesoj me veprimet e autoriteteve shteterore.
    Une ta kam shpjeguar me lart se morali i te drejtit sic e mendon veten nuk eshte qe meqe nje i burgosur qe ka bere krime eshte kriminel qe duhet te torturohet dhe vritet nga autoritetet shtetit. S'mund te barazohet kurrsesi veprimet e nje individi qe ka bere krime me veprimet e autoriteteve te shtetit qe kane per detyre ta burgosin. Shteti ka per detyre burgosjen, jo hakmarrjen.
    Me llogjiken e barazimit atehere edhe ai norvegjezi qe ka vrare mbi 70 veta te vritet me torture nga autoritetet, edhe ata qe kane vrare ne vende te ndryshme, te gjithe ata qe kane bere krim .Te gjithe vendet e civilizuar te ndryshojne ligjet , ta bejne me ligjet e mesjetes ; vrasje me torturim . Se keshtu nga llogjika e gomarit do perparojme ne rrugen e mesjetes.

Etiketime qe ne mbrojme kriminele e vuajme per mend nuk pijne me uje. Ketu s'po mbrohen kriminele shqiptare, ketu po denojme sjelljen e autoriteteve shteterore .
    Une nje pyetje kam per ty ; Po mir mor Albo po si ka mundsi se duke pare videon vazhdon akoma te thuash " ishte kriminel, e meritoi " ? !!! E ke pare videon se c'torture kane ushtruar , as nazistet se kane bere ate qe i kane bere atij.
    Thuaj #1: Ligji dhe morali i njeriut te lire, kur vjen fjala tek krimi dhe krimineli, nuk ben dallim mes krimenele shqiptare apo kriminele greke.

Thuaj #2: Kur nje i burgosur vret nje nga gardianet e burgut ne Greqi, cfare reagimi pret ti nga shoket e tij te punes, ta puthin ne balle te burgosurin?!

Thuaj #3: 10 gardianet e perfshire ne ngjarjen ne fjale nuk perfaqesojne shtetin grek apo shoqerine greke. Se po te ndiqnim kete llogjike idiote, i bie qe te gjithe shqiptaret te jene terroriste sepse shqiptaret po hedhin veten ne ere ne rruget e Bagdatit e Damaskut.

Thuaj #4: Te jesh shoqeri demokratike, nuk do te thote qe akte te tilla nuk ndodhin kurre. Ajo qe e dallon nje shoqeri demokratike eshte a) reagimi i fuqishem i ligjit qe heton e ndeshkon ata qe bejne akte te tilla b) reagimi i fuqishem i opinionit publik ne shoqerine civile qe i denoncon keto akte. Te dyja po ndodhin ne Greqi, gardianet po marrin ndeshkimin e ligjit dhe denoncimin e mbare opinionit publik grek.

Thuaj #5: Protestat behen kur shoqeria demokratike nuk ngre zerin publikisht per shkelje te tilla, dhe kur shteti e ligji nuk ndeshkon ata qe bejne akte te tilla.

Thuaj #6: Une si qytetar i lire, respektoj ligjet e normat e shoqerise, dhe e fitoj buken e gojes me pune te ndershme. Shqiptaret qe merren me krime e trafiqe, e terrorizem, nuk jane vellezerit e mi. Une nuk kam vellezer kriminele dhe as nuk toleroj krimin e cdo lloji.

Thuaj #7: Une si qytetar i lire shqiptar, me shqetesojne me shume problemet e shoqerise shqiptare, se sa problemet e popujve fqinje. Une nuk zgjidh problemet e botes para se te zgjidh problemet e shtepise sime.

Thuaj #8: Une nuk nderoj jeten e asnje krimineli shqiptar, une nderoj e respektoj jeten e shqiptareve te drejte e te ndershem. E bej kete gje me force, se ky eshte shembulli qe dua ti jap femijeve te mi. Nuk dua ti shoh te perfundojne burgjeve si ky shqiptari me lart, dua te ndertojne jeten e tyre me pune te ndershme.

Thuaj #9: Une nuk ia vesh krimin e individeve te nje shoqerie nje populli, pasi une nuk jam nje njeri me kompleksitete inferioriteti dhe rracizmi.

Thuaj #10: Une nuk jam bageti qe te me vesh perpara si turme. Une jam qytetar i lire, e zgjedh te jetoj, gjykoj, vendos vete per jeten time.

Ky eshte dallimi mes meje e teje.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 12-04-2014 më 16:04

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Angry Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Vrasje barbare sërish në Athinë/ Policia greke vret 35 vjeçarin Fatos Minska nga Librazhdi
    Bota Sot | 12.04.2014 23:07

Vrasje barbare sërish në Athinë/ Policia greke vret 35 vjeçarin Fatos Minska nga Librazhdi
    Një lajm i rëndë ka tronditur sërish Greqinë. Policia greke ka vrarë një shqiptar tjetër me armë zjarri. Në rrugët e Athinës policia greke pasi e ka rrahur, ka qëlluar me armë zjarri mbi 35 vjeçarin Fatos Miska. Ende nuk janë dhënë motivet zyrtare të vrasjes dhe vendi është rrethuar me forca të shumta policore. Fatos Miska është emigrant prej 7 vitesh dhe ka lindur dhe rritur në fshatin Lunik të Librazhdit. Fatos Minska ishte baba i dy fëmijëve. Krimi i policëve grek është kryer rreth orës 20.30 të mbrëmjes.

PS : Hallall i qoft AKZ per protesten e sodit ! InshAllah nuk do te ndalen derisa t'i bartin plaçkat ambasadori grek nga ky vend, ose te kerkon falje dhe t'kerkoje llogari nga shteti i tij i flliqur per krimet qe po i ben, ose ose,... e kemi ne rezerv edhe traditen e hakmarrjes qe mund t'ju kushton shume shtrenjt atyre derrave !!!!
    … ///

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ja keshtu ka lezet. Dilni edhe ju protestoni se bashku me partine AK te Erdoganit e shajini mire greket qe ti beni qejfin babait tuaj ne Turqi.

Une them qe Kundret Kumes ti bejne nje bust ne mes te Fierit, se nuk ka nxjerre Fieri burre me te mire se ky.

Bageti e bujqesi.
    Po ti ke po kenaq qe po i devijon gjerat keshtu?
    Ti e lexon me duket per cfare eshte protesta por ose nuk po e kupton qellimin ose nuk do ta kuposh,se ska mundesi tjeter.
    TIRANE – Një grup të rinjsh në kryeqytet, kryesisht anëtarë të “Tifozëve Kuq e Zi” dhe aktivistë të "Aleancës Kuq e Zi", kanë zhvilluar një protestë për torturimin dhe vdekjen e Ilia Karelit në burgun grek..
    Te protestosh per tortur per dicka qe dhe asambleja e OKB-se ka aprovuar nje Konvent kunder saj qe ne 84-te....do te thote vetedijesim dhe ndegjegjesim e mjfat ironizove me faktkeqesit e te tjereve duke e luajtur moralistin te lutem.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Eshte ndonje ketu qe eshte me katolik se Papa i themi ne,pra eshte me grek se greket.Nuk ka ngel institucion apo personalitet grek qe nuk e ka dhe po e denon krimin ndaj Ilias na del nje i konvertuar ne grek qe ka kaq dit po na can koklopen duke denuar viktimen.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Albo,

Perpara se te shkruash, jepja dikujt tjeter ta lexojne perpara.

Se merr nji mendim, s'eshte keq, se kur ti lexosh cke shkruar pas disa vitesh, Sdi si do mendosh per veten.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Xhuxhumaku për postimin:

Foleja_ (13-04-2014)

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Bageti e bujqesi.

O gazi i forumit.
    S'ke e turp,sepse fshihesh pas emrit shqiptar.

Akt qe e denon media,gazetare,intelektuale,avokate,e hajdutet e denojne ate lloj vrasje,edhe del ti e ke mendjen te AK e Erdogan,apo ashtu ti do mushka drute??

Beje forumi ΕΛΛΑΣ ta dijne shqiptaret qe je admin i tij(hipokrit sjellje,tipike greke)

Ik tani e bej nje bann me ip ama,sepse eshte me e nevojshme se te lexoj shkrimet tua kundra vullnetit ,e pro diskriminimit te gjithckaje qe eshte shqiptare.

9. 4 antarët më poshtë falenderuan Gentian_gr për mendimin e shprehur në këtë postim:

Etna Etna (12-04-2014),Foleja_ (13-04-2014),kriko-38 (13-04-2014)

Citim Postuar më parë nga Rockwell Lexo Postimin
    E denoj ashper vrasjen e Kudret Kumes nga grardianet grek.
    Pyes :Po sikur nje i burgosur p.sh. ne Texas, ne USA, te kishte vrare nje gardian burgu cdo ndodhte me te ?
    Po te kishte ndodhur ne Teksas vrasja e nje gardiani, nje mundesi do ishte denimi me vdekje per ate qe e ka kryer, por po me vdekje do denoheshin gardianet qe do torturonin deri ne vdekje te burgosurin…

Per te mos thene demshperblimet financiare qe do paguante burgu per lejimin e racizmit instuticional, si dhe nje hetim te plote te sistemit.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

11. 3 antarët më poshtë falenderuan shigjeta për mendimin e shprehur në këtë postim:

Foleja_ (13-04-2014),Gentian_gr (13-04-2014),Xhuxhumaku (12-04-2014)

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,038
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    O gazi i forumit.
    S'ke e turp,sepse fshihesh pas emrit shqiptar.

Akt qe e denon media,gazetare,intelektuale,avokate,e hajdutet e denojne ate lloj vrasje,edhe del ti e ke mendjen te AK e Erdogan,apo ashtu ti do mushka drute??

Beje forumi ΕΛΛΑΣ ta dijne shqiptaret qe je admin i tij(hipokrit sjellje,tipike greke)

Ik tani e bej nje bann me ip ama,sepse eshte me e nevojshme se te lexoj shkrimet tua kundra vullnetit ,e pro diskriminimit te gjithckaje qe eshte shqiptare.
    Une patjeter qe duhet te jem grek! Ti qe ke 20 vjet ne Greqi, ha buken e grekut, flet gjuhen e grekut, jeton me grekun, ti je shqiptar i vertete! Une do behem vullnetarisht grek, qe ti te ndihesh qofte per nje moment shqiptar. Shqiptar si ai Kudreti "i forti" qe vret edhe gardiane burgu!

Behu edhe ti si Kudreti, vri ndonje grek aty ne Athine, se ku i dihet, te bejne edhe ty ndonje lapidar ne Fier a Tirane. Pastaj patriotet e tu ne rruget e Tiranes e ne faqet e forumit, do te qajne e do te ngrejne lavde sa te te ngrene ne qiell.

Te te perze une ty nga forumi? Po te perzura une ty nga forumi, ku t'ia mbushesh mendjen ti vetes qe je shqiptar i vertete duke sharre ata greket me te cilet jeton aty?

Greket mos i kerko ne forumin shqiptar, mjafton te shikosh veten ne pasqyre.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 12-04-2014 më 22:12

Perjashtuar Maska e xhaxhai
    Anëtarësuar
    27-03-2014
    Postime
    6

Une patjeter qe duhet te jem grek! Ti qe ke 20 vjet ne Greqi, ha buken e grekut, flet gjuhen e grekut, jeton me grekun, ti je shqiptar i vertete! Une do behem vullnetarisht grek, qe ti te ndihesh qofte per nje moment shqiptar. Shqiptar si ai Kudreti "i forti" qe vret edhe gardiane burgu!

Behu edhe ti si Kudreti, vri ndonje grek aty ne Athine, se ku i dihet, te bejne edhe ty ndonje lapidar ne Fier a Tirane. Pastaj patriotet e tu ne rruget e Tiranes e ne faqet e forumit, do te qajne e do te ngrejne lavde sa te te ngrene ne qiell.

Te te perze une ty nga forumi? Po te perzura une ty nga forumi, ku t'ia mbushesh mendjen ti vetes qe je shqiptar i vertete duke sharre ata greket me te cilet jeton aty?

Greket mos i kerko ne forumin shqiptar, mjafton te shikosh veten ne pasqyre.

Albo
    Ore ti zoteri, Kudretit ai gardiani qe thua ti ja kishte bo jeten malore, te ndalosh tjetrin mos ta vizitoj e ema ne burge vetem ne greqi kam pare. Edhe pse vrau nje pler greke ti duhet ti maresh jeten Kudretit ne menyre cnjerzore ? po lere mer te vuaj denimin per ate qe beri pse duhet me ja mare jeten ? ptuuh flliqsira

Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •