Close
Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 207
    i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Ej mos lini nam mos e fshini kot postimin se ska asigjo

Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

2. 2 antarët më poshtë falenderuan shitesi për mendimin e shprehur në këtë postim:

EDLIN (11-04-2014)

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Grekët i nxorën një sy

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Kam eksperience t'mjaftueshme per ti than dy fjale...

Emigrantet shqiptare ne greqi jane perballe 2 realiteteve/standarteve.
    1- Merredhenia me popullin grek (ne pergjithesi) esht shume e mire, biles mendoj se ne duhet t'ia dime per nder per mbeshtetjen qe na kane dhen ne keto vite te veshtira.
    2- Ndersa tjetra, ajo me shtetin/policine/ushtrine/drejtesine, eshte TMERR. Dhe kjo marredhenie ka qene qe kur emigrantet e pare shkelen ne shtetin fqinje. Vitet e fundit sikur esht permirsu diçka, por akoma esht shum larg normales..
    .
    Meqe tema ka marr udhe pa krye, por risjell nje koment te bere nga une ne ket teme.

Jam kurioz te di se çfare mendojne emigrantet qe kane qene ose jane aktualisht ne shtetin Grek.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar skender76 për postimin:

EDLIN (11-04-2014)

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Protest?!
    Nje here ne jeten time kam qene ne protest,ky do ishte rasti i dyte qe do te dilja.

Ska te beje per patriotizem apo nacionalizem apo ku di une se si mundohem ti japin kahje,te gjithe ata qe pane fotot dhe videot e lansuara diteve te fundit para se ta mendonin se kujt popull apo etnije i takon njera pale dhe tjetra,tronditen nga tortura qe bejn ndanj nje qenje njerzore.

Krimi eshte krim pavarsisht nga rrethanat,menyra dhe personi qe do mund ta kete shkaktuar mund te kete lehtesime por asnjeher shfajsim.Por gjithmone dallon krimi nga krimi qofte nga menyra e bere,materiali,metoda apo personat e ku di une,prandaj dhe denimet jan te ndryshme sepse mirren parasysh shume gjera deri te detajet me te vogla asnjeher p.sh nuk denohet njesoj nje person fizik ne gjendje normale si nje person me crregullimi mendore edhe sikur te kishin veper te njejt....e miliona shembuj te tjere prandaj se kuptoj si mund te behet barazimi i krimit ne kete menyre sic po behet ketu.

Kriminela ka kudo gjithandej neper bote,bile gjithmone jan ne rritje kjo sigurisht qe eshte shqetesuese por e di qe jan disa organe qe secili shtet i ka qe perpiqet ti parandaloj apo ti ndaloj qe te mos kryejn te tjera raste,apo qe mirren me rehabilitinim ne ketyre njerezve eshte me lehtesuese,por kur vete shteti e ben nje akt makaber,nje tortur me pasoj vdekje,ku tortura me gjitha dimensionet e saja eshte veper penale e vecant ateher per njereizt nuk eshte me vetem shqetesim por tmerr i cili hape shume e shume pikpytje tjera.

6. 5 antarët më poshtë falenderuan zANë për mendimin e shprehur në këtë postim:

Foleja_ (11-04-2014),Gentian_gr (11-04-2014),shigjeta (12-04-2014),Sorkadhe_Kelcyre (11-04-2014),Xhuxhumaku (11-04-2014)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Shpërthimi i automjetit të gardianit grek, mesazhi i bandës: Akt kujtesë për Ilia Karelin

GREQI-Shpërthimi i një automjeti në Greqi ka vënë në alarm policinë e shtetit Helen.

Akti u morr përsipër nga grupi ‘Zero Bandat’ dhe u deklarua se ishte një mesazh kujtese për Ilia Karelin, shqiptarin që vdiq i torturuar në burgun e Malandrinos.

Shpërthimi i automjetit u shënua në 8 prill në Egaleos. Automjeti I hedhur në erë i përkiste gardianit G.Baradaki.

(a.n/BalkanWeb)
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

protesta duhet te behen ne cdo vend ku ka shqiptar, ANGLI, AMERIKE, ITALI FRANCE GJERMANI TA MARR VESH GJITHE BOTA E QYETERUAR SE CFARE KANIBALESH JANE GREKET E FLLIQUR. Padrejtesite e shtetit grek ndaj shqiptareve jane te panumerta dhe kjo vetem sa tregoi edhe me qarte se cfare krijesash te peshtira jane . kriminel qe perfaqsojne "drejtesine" qe denojne ,abuzojne, torturojne ,masakrojne dhe pas gjithe ketyre prap skane te ngopur por I marrin dhe zemren,. Nuk kane te rrefyera krimet e tyre, dhe cdo njeri qe kerkojne te ve ne kandar kete krim makaber per mendimin tim seshte gje tjeter por vecse nje prej tyre. nuk kam cte shtoj se vetem per perzihet sa here e mendoj!
    failure is not an option!

9. 2 antarët më poshtë falenderuan DEA27 për mendimin e shprehur në këtë postim:

Gentian_gr (11-04-2014),Pogradecari (11-04-2014)

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Emri:  live.jpg

Shikime: 155

Madhësia:  44.6 KB live nga protesta
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Tiranë, policia shpërndan me shkopinj gome protestën për vdekjen e Karelit-

TIRANE – Një grup të rinjsh në kryeqytet, kryesisht anëtarë të “Tifozëve Kuq e Zi” dhe aktivistë të "Aleancës Kuq e Zi", kanë zhvilluar një protestë për torturimin dhe vdekjen e Ilia Karelit në burgun grek.

Protesta ka nisur në sheshin përpara Piramidës ku protestuesit me flamuj në duar, e duke kënduar himnin kombëtar, kanë hedhur parulla kundër Greqisë dhe kanë grisur e më pas djegur flamurin helen.

Pak minuta më vonë, aktivistët e AK-së dhe Tifozët Kuq e Zi e zhvendosën protestën përpara Ambasadës Greke në Tiranë, ku brohoritën në kor fjalë fyese ndaj Greqisë. Në këtë moment kanë ndërhyrë forcat e policisë, të cilat kanë shpërndarë protestën duke përdorur shkopinjtë e gomës. Për pasojë janë lënduar gjashtë aktivistë të Aleancës Kuq e Zi, Augent Xhaferaj, Albert Besiti, Erald Sefa, Anila Nishani, Jonader Agolli, Nurish Kola.

Dy prej protestuesve, kreu i Rinisë së Aleancës Kuq e Zi, Ardit Mekshiqi dhe nënkryetari i AK-së Albert Mesiti, janë shoqëruar në polici, ndërsa forca të shumta policore kanë rrethuar rrugën tek Blloku i Ambasadave.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

kareli beri nje akt te shemtuar , vrau nje njeri .... i cili ishte ne krye te punes ( gjithsesi pa e ditur sec mund ti kete bere aj gardjan p.sh tortura , diskriminim etc.etc. sepse kjo ishte praktikisht vetvrasje ne nje kohe qe kareli kishte kryer denimin edhe duhet te liroheshte ... )

Vdekjen mase e meritonte edhe nuk do reagonte njeri ( edhe pse te ishte bere kjo ne shqiperi , nuk do ta deshiroja vdekjen e tij por denimin sipas ligjeve ) . Por mbledhja e 15 vetave , midis te cileve edhe 2 ish komando per ti bere tortura si ne guantnamo qe as ne guantanamo nuk i vrasin ... tregon nje dicka shume esenciale ... !

Reagimi edhe protestat per mua jan normale edhe te duhura . Gjithsesi mos te kalojme ne akte esktremizmi edhe neve ... !

Te presim te shikojme denimin e gardjaneve ... ! Ka ligje edhe secili duhet ti respektoj , vet gjyqesja apo aktet ekstremiste sjellin me shume dhune vicjoze pa fund ... !

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Protest?!
    Nje here ne jeten time kam qene ne protest,ky do ishte rasti i dyte qe do te dilja.

Ska te beje per patriotizem apo nacionalizem apo ku di une se si mundohem ti japin kahje,te gjithe ata qe pane fotot dhe videot e lansuara diteve te fundit para se ta mendonin se kujt popull apo etnije i takon njera pale dhe tjetra,tronditen nga tortura qe bejn ndanj nje qenje njerzore.

Krimi eshte krim pavarsisht nga rrethanat,menyra dhe personi qe do mund ta kete shkaktuar mund te kete lehtesime por asnjeher shfajsim.Por gjithmone dallon krimi nga krimi qofte nga menyra e bere,materiali,metoda apo personat e ku di une,prandaj dhe denimet jan te ndryshme sepse mirren parasysh shume gjera deri te detajet me te vogla asnjeher p.sh nuk denohet njesoj nje person fizik ne gjendje normale si nje person me crregullimi mendore edhe sikur te kishin veper te njejt....e miliona shembuj te tjere prandaj se kuptoj si mund te behet barazimi i krimit ne kete menyre sic po behet ketu.

Kriminela ka kudo gjithandej neper bote,bile gjithmone jan ne rritje kjo sigurisht qe eshte shqetesuese por e di qe jan disa organe qe secili shtet i ka qe perpiqet ti parandaloj apo ti ndaloj qe te mos kryejn te tjera raste,apo qe mirren me rehabilitinim ne ketyre njerezve eshte me lehtesuese,por kur vete shteti e ben nje akt makaber,nje tortur me pasoj vdekje,ku tortura me gjitha dimensionet e saja eshte veper penale e vecant ateher per njereizt nuk eshte me vetem shqetesim por tmerr i cili hape shume e shume pikpytje tjera.
    Bie dakord me sa eshte shkruar me lart...
    Ajo qe do shtoja eshte se nuk behet fjale per nje apo dy individ, por nje grup qe nga gardianet, policet, drejtori, mjekesia ligjore ... pra behet fjale per nje mentalitet. Nje mentalitet cnjerezor, mentalitet kundra shqiptareve. Grupe raciste ksenofobe mund te kete ne cdo shtet dhe shteti pretendohet, aq me teper vend i BE-se, te te mbroj ne raste te tilla. Por kur ta bejne njerez te shtetit, kush te mbron dhe garanton ligjin?!

Iu kerkohet shqiptareve te zbatojne te gjitha llojet e marreveshjeve dhe miratim ligjesh per te qene sa me afer standarteve europiane. Eshte koha qe Greqia te tregoj se i zbaton marreveshjet, sic jane ato te te drejtave te njeriut. Si edhe eshte nje rast flagrant qe shteti shqiptar ne menyra te ndryshme te kerkoj me insistim respektimin e te drejtave e shqiptareve ne Greqi.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

14. 5 antarët më poshtë falenderuan shigjeta për mendimin e shprehur në këtë postim:

Foleja_ (12-04-2014),Gentian_gr (12-04-2014),Pogradecari (12-04-2014),Xhuxhumaku (12-04-2014),zANë (12-04-2014)

i/e regjistruar Maska e Rockwell
    Anëtarësuar
    18-05-2012
    Postime
    61

E denoj ashper vrasjen e Kudret Kumes nga grardianet grek.
    Pyes :Po sikur nje i burgosur p.sh. ne Texas, ne USA, te kishte vrare nje gardian burgu cdo ndodhte me te ?

Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •