Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 207
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

A do e kishin vrare ata nese ky nuk do kishte vrare? S'ma merr mendja. Do ishte ksenofobi po ta kishin vrare pa arsye. Ballkanasit jane gjaknxehte. U pelqen vetgjyqesia.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Mia skrahasohet asnjihere krimineli ordiner individual me kriminelet qe perfaqsojne shtetin.

Nese se kupton.

Skam cte te them.

Thjesht kujdes karmen....lol
    Ti mendon se keta urdhrin e moren nga lart ? Se besoj. As kemi per ta marr vesh kurre. Ka dhe punonjes kriminel qe abuzojne fuqine qe kane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-04-2014 më 18:06

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

O mia po ca lidhje ka gardiani nese I burgosuri ka vrare apo ska vrare. Nuk eshte puna e gardianit kjo. Ai thjesht duhet te beje punen qe I takon dhe jo te beje vetgjyqesira dhe rrahje. Saper ty Julius B ti shiko mos e lej kuren ne mes sepse do kesh permiresime nese I pin ilacet ne kohen dhe radhen e caktuar.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Gardiani/-et duhet te denohet qe moren ligjin ne dore. I burgosuri duhet te dilte para gjyqit per krimin qe beri. Ata ben vetgjyqesi, tani le te vuajne pasojat. S'ka pse denohet nje shtet i tere per sjelljen e ca gardianeve.
    Mia kam nje pyetje te thjeshte per ty. Te kerkoj te me pergjigjesh sinqerisht sepse e kam vene re qe ti ke shpirtin e kundershtimit ne cdo gje.

A respektohen te drejtat e njeriut ne burgjet e greqise dhe sidomos te drejtat e bashkeatdhetareve tone shqiptare.?

Te duken te gjitha genjeshtra ty historite e dhimbshme dhe te pafund te emigranteve shqiptare te cilet jane rrahur dhe masakruar shume here pa arsye?

Mendon ti se shteti helen nuk eshte ne dijeni te ketyre? Ata I dine shume mire por kane mbyllu sy e veshe sepse shteti jone eshte treguar shume I dobet ne kete pike.

Organizatat e te drejtave te njeriut me se koti u rane kembanave te alarmit qe shteti helen shkel te drejtat e njeriut?
    E mban mend ate djalin nga kukesi te cilin e vrane vetem se festoi fitoren e shqiperise? Sot vrasesi I atij gezon liri te plote dhe endet I lire. Sa shume raste si keto.

Eshte naivitet per mendimin tim te mendosh qe ne greqi ska ksenofobi dhe sidomos ndaj shqiptareve.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Konceptet tuaja nuk i kuptoj. Te me falni qe i shikoj ndryshe gjerat.
    Shkurt, sipas koncepteve te tua.

Kur u futen ne burg nexhmija, ramizi, arianit cela, hequran isai, me shoke, gardianet e tyre edhe mund ti vdisnin ne hi te gjithe kta se kriminele ishin.

Edhe gjithe kriminelat e policise, sigurimit, heruesve te kohes se enverit, po ti vrasin, mire do bejne se kriminela jane.

Apo?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Mia kam nje pyetje te thjeshte per ty. Te kerkoj te me pergjigjesh sinqerisht sepse e kam vene re qe ti ke shpirtin e kundershtimit ne cdo gje.

A respektohen te drejtat e njeriut ne burgjet e greqise dhe sidomos te drejtat e bashkeatdhetareve tone shqiptare.?

Te duken te gjitha genjeshtra ty historite e dhimbshme dhe te pafund te emigranteve shqiptare te cilet jane rrahur dhe masakruar shume here pa arsye?

Mendon ti se shteti helen nuk eshte ne dijeni te ketyre? Ata I dine shume mire por kane mbyllu sy e veshe sepse shteti jone eshte treguar shume I dobet ne kete pike.

Organizatat e te drejtave te njeriut me se koti u rane kembanave te alarmit qe shteti helen shkel te drejtat e njeriut?
    E mban mend ate djalin nga kukesi te cilin e vrane vetem se festoi fitoren e shqiperise? Sot vrasesi I atij gezon liri te plote dhe endet I lire. Sa shume raste si keto.

Eshte naivitet per mendimin tim te mendosh qe ne greqi ska ksenofobi dhe sidomos ndaj shqiptareve.
    Kush tha qe s'ka ksenofobi? Ksenofobi ka ne gjithe boten, por normal ne Greqi ndihet me shume. Keshtu kam degjuar te pakten se vet se kam provuar. S'kam qene ndonjehere ne Greqi.Di te them qe dhe ne jemi shume racista. As ne nuk do i pritnim mire ne vendin tone nevojtaret pa leke, (se ne vdesim per te huajt qe kane leke), kriminelet, hajdutat.

Po ka raste dhunimi. As nuk e ve ne dyshim. Ajo qe nuk me duket e drejte mua eshte se ju nuk u ngritet ne proteste kur u vra i pafajshmi por u revoltuat tani qe u vra krimineli.
    Kam nje pyetje. Kush e deklaroi vrasjen e Ilias? Ja qe jo te gjithe mendojne si rojet vrasese apo jo? Po te ishte urdher nga lart e zhduknin dhe as nuk merrej vesh nga perfundoi.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Shkurt, sipas koncepteve te tua.

Kur u futen ne burg nexhmija, ramizi, arianit cela, hequran isai, me shoke, gardianet e tyre edhe mund ti vdisnin ne hi te gjithe kta se kriminele ishin.

Edhe gjithe kriminelat e policise, sigurimit, heruesve te kohes se enverit, po ti vrasin, mire do bejne se kriminela jane.

Apo?
    O xhuje ai vrau, nuk ishte nje i burgosur i "zakonshem", apo i pafajshem. Nuk u vra thjesht se ishte shqiptar, te pakten jo ky. Kaq gje arrini ta pranoni te pakten?
    Nuk po e justifikoj vrasjen e rojeve. Ata duhet te marrin denimin e merituar.
    A po refuzon shteti grek ti denoje keta roje?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-04-2014 më 19:06

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

O xhuje ai vrau, nuk ishte nje i burgosur i "zakonshem", apo i pafajshem. Nuk u vra thjesht se ishte shqiptar, te pakten jo ky. Kaq gje arrini ta pranoni te pakten?
    Nuk po e justifikoj vrasjen e rojeve. Ata duhet te marrin denimin e merituar.
    A po refuzon shteti grek ti denoje keta roje?
    Ku e di ti qe e vrau ai gardianin? Kush e vertetoj me gjygj nji gje te tille?

Ku e di ti qe e gjitha kjo s'eshte nji shpifje? Dhe e Kane bere posacerisht qe ta vrisnin kumen, si e vrane barbarisht?

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ku e di ti qe e vrau ai gardianin? Kush e vertetoj me gjygj nji gje te tille?

Ku e di ti qe e gjitha kjo s'eshte nji shpifje? Dhe e Kane bere posacerisht qe ta vrisnin kumen, si e vrane barbarisht?
    Une s'jam e sigurt, por mua me habit siguria juaj qe suleni sikur te keni qene ne nje qeli me te burgosurin( larg qofte se s'jua uroj te perfundoni ne burg).
    Ti vet ke prova konkrete pervec supozimeve, qe tregojne qe ai nuk vrau dhe u vra pa arsye?

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Une s'jam e sigurt, por mua me habit siguria juaj qe suleni sikur te keni qene ne nje qeli me te burgosurin( larg qofte se s'jua uroj te perfundoni ne burg).
    Ti vet ke prova konkrete pervec supozimeve, qe tregojne qe ai nuk vrau dhe u vra pa arsye?
    Me fal,

Kur shkruan ke iden cfare shkruan?

E ke parasysh cte themi ne?

Ri lexo te gjithe ckemi shkruar medito, ri lexojne prape, dhe kur ta kuptosh, te presim te na thuash ckemi thene ne.

Lol

---voudou.. ---

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •