Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 207
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Dalengadale histeria jote ndaj islamit po e merr formen e qarte qe kur me mbron serbet dhe greket . Keta gardianet oj truthare jo thjeshte e kane rrahur kete te burgosurin por e kane mbajtur per rreth 10 dite ne elektroshot. I kane thyer kraharorin dhe ja kan nxjerrur syrin qe me pas ka cuar ne vdekjen e tij . Kush ne bote eshte ne gjendje te bej krime te tilla pervecse kriminelet grek?

Gjesti i Karelit nuk justifikohet por ne kushte dhe gjendje te rende psikologjike gjithcka eshte e mundur ndaj dhe te burgosurit kudo ne bote jane ne keshillim te vazhdueshem nga psikologe per te pare pare gjendjen e tyre shpirterore e psikologjike. Nuk eshte e thjeshte te jetosh ne nje ambjet ne mbyllur dhe te te mohojne dhe te vetmen kenaqesi per tu takuar me njerezit e tu te zemres. A mendon se pas nje situate te tille bota rretheperqark teje ka me vlere?
    Ku i mbrojta serbet e greket or rrenc ?!!
    Ups ..harrova qe je musliman ,qe rrenen e keni pjese te pandashme te besimit
    Vazhdo rrej per hir te fese ..dhe prite njeriun e vdekur te vij te ju shpetoj
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Përcillet në banesën e fundit Kareli, familjarët: Gardianet i nxorrën një sy

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ku i mbrojta serbet e greket or rrenc ?!!
    Ups ..harrova qe je musliman ,qe rrenen e keni pjese te pandashme te besimit
    Vazhdo rrej per hir te fese ..dhe prite njeriun e vdekur te vij te ju shpetoj
    Keshtu je profesioniste ti per ti shpetuar debatit por greket por mi mbron me siper. Serbet i mbrojte ne temen tjeter kur fliste per grate me te zeza.

Por megjithate mos u kap fjales sime rreth serbeve dhe grekeve por vazhdo e me kthe pergjigje per te gjithe ato qe kam shkruatur me siper.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

C'pershtirosje e neveri ka kjo tema .

Kjo e te perkrahurit kete forme turturash drejt atij kriminelit ngjason me brumosjen e nje shpirti te zi,por e habitshme eshte kur ate shpirt te zi e kane ato qe jane NENA.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Keshtu je profesioniste ti per ti shpetuar debatit por greket por mi mbron me siper. Serbet i mbrojte ne temen tjeter kur fliste per grate me te zeza.

Por megjithate mos u kap fjales sime rreth serbeve dhe grekeve por vazhdo e me kthe pergjigje per te gjithe ato qe kam shkruatur me siper.
    Ti definitivisht qenke psikopat ,askund si kam mbrojt serbet por kam theksuar se assesi nuk duhet te falen por ty e di ku te ka djeg ,te ka djeg ne zemer ky postim :

Tjetra ,kush fal e harron meriton ti perseritet ,historia na tregon ,falja dhe harrimi i krimeve turke na tregon kete.
    Dhe nje gje dua te them edhe pse e di qe turkoshaket do me versulen ,demi qe na ka bere P.O eshte shume me i madh se ai i Serbise.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    C'pershtirosje e neveri ka kjo tema .

Kjo e te perkrahurit kete forme turturash drejt atij kriminelit ngjason me brumosjen e nje shpirti te zi,por e habitshme eshte kur ate shpirt te zi e kane ato qe jane NENA.
    Ndersa mua me habit e neverit dashuria dhe dhemshuria qe ju ofroni krimineleve dhe indiferenca ndaj viktimave te verteta..qe jane femijet tane ..rastesisht nuk jemi ku jemi ,te ishim te dashur e te dhembsur me njeri-tjetrin sdo e vidhnim e sakatosnim vendet tona por do ishim vende me mireqenie dhe sdo kishte nevoje te marrim rrugen e mergimit .
    Madeleine Albright

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2014
    Vendndodhja
    BOSH
    Postime
    102

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ndersa mua me habit e neverit dashuria dhe dhemshuria qe ju ofroni krimineleve dhe indiferenca ndaj viktimave te verteta..qe jane femijet tane ..rastesisht nuk jemi ku jemi ,te ishim te dashur e te dhembsur me njeri-tjetrin sdo e vidhnim e sakatosnim vendet tona por do ishim vende me mireqenie dhe sdo kishte nevoje te marrim rrugen e mergimit .
    Lajmi i fundit: Mungon totalisht organi i ZEMRES. Mund ta justifikosh kete fakt, se shoh qe ke per zemer tu dalesh ne krah grekerve.
    ah se harrova nje tjeter fakt; I jane marre nga parakrahu dhe nga gishtat inde Ilia Karelit, ma shpjegon dot se per cfare? (mos duhet te aludoj per grabitje organesh edhe pasi i bene ate qe i bene)
    Ndjej shume neveri per ata qe bene ate lloj masakrimi por dhe per ju qe i mbroni paturpesisht.
    e kam thene dhe e rithem; do ishte burrerore, fisnike, hakmarrje e paster, nese egzekutohej me plumb apo me thike siç vrau, por kurrsesi torture sa te ngelte ne dore i vdekur.

vazhdo tani gjej justifikimin e rradhes dhe mos harro te lutem te gjesh ZEMREN e ilias sepse mungon totAlisht ne mbetjen e tij mortore.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

a mund te mbyllet kjo teme se po perfundojme te therrasim njeri-tjetrin ne duele....te gjithe vrases ishin si nga njera ane edhe nga tjetra...m njeri e k tjetri...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga NIKOLA TESLA Lexo Postimin
    Lajmi i fundit: Mungon totalisht organi i ZEMRES. Mund ta justifikosh kete fakt, se shoh qe ke per zemer tu dalesh ne krah grekerve.
    ah se harrova nje tjeter fakt; I jane marre nga parakrahu dhe nga gishtat inde Ilia Karelit, ma shpjegon dot se per cfare? (mos duhet te aludoj per grabitje organesh edhe pasi i bene ate qe i bene)
    Ndjej shume neveri per ata qe bene ate lloj masakrimi por dhe per ju qe i mbroni paturpesisht.
    e kam thene dhe e rithem; do ishte burrerore, fisnike, hakmarrje e paster, nese egzekutohej me plumb apo me thike siç vrau, por kurrsesi torture sa te ngelte ne dore i vdekur.

vazhdo tani gjej justifikimin e rradhes dhe mos harro te lutem te gjesh ZEMREN e ilias sepse mungon totAlisht ne mbetjen e tij mortore.
    Une jam duke mbrojtur greket haha edhe sikur te jete sikur thua ti greket skane nevoje per ndihmen time ..une vetem them te verteten ,ja ne temen tjeter ,atje jane viktimat e verteta ,ato familje skamnore qe duhet te rendojne ndergjejgjen tone ,ata femije pa te ardhme e jo te qahet ky kriminel qe u vra nga disa kriminel tjere ,zemren e Ilias ,Ilirit apo ati emrit tjeter rumun qe i kishte vene vetes ,gjejeni ju qe e po e qani me lot .
    Madeleine Albright

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

nje amerikane u akuzua ne Itali per vrasje nga Italanet .
    Qeveria amerikane nuk la gur pa levizur derisa e sollen ne USA , nuk pyeti qeveria amerikane eshte fajtore apo jo THJESHT ESHTE AMERIKANE
    Nqf se vellai im grindet me komshiun une nuk do shikoj kush e ka fajin por do shkoj ne krah te tim vellai
    Nqf se nje shqiptar grindet me nje te huaj une nuk do shikoj kush e ka fajin por do shkoj ne krah te shqiptarit
    shqiptaret ne shekuj kane qene e percare , por keto 20 vitet e fundit percaresit dalin hapur fare, dhe eshte per te ardhur keq.
    ky ishte nje krim MAKABER. une i shkrova nje leter duke ja shpjeguar me hollesi ngjarjen senatores time ketu , dhe i thashe nqf se kerkojne votat e shqiptareve ne nentor duhet ta ndjekin kete ceshtje
    ju lutem bashkeatdhetare hiqni 30 min nga koha juaj dhe shkruajuni Senatorit apo kongresmenit ne shtetin ku ju jetoni per kete ngjarje.

shendet e para

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

nje amerikane u akuzua ne Itali per vrasje nga Italanet .
    Qeveria amerikane nuk la gur pa levizur derisa e sollen ne USA , nuk pyeti qeveria amerikane eshte fajtore apo jo THJESHT ESHTE AMERIKANE
    Nqf se vellai im grindet me komshiun une nuk do shikoj kush e ka fajin por do shkoj ne krah te tim vellai
    Nqf se nje shqiptar grindet me nje te huaj une nuk do shikoj kush e ka fajin por do shkoj ne krah te shqiptarit
    shqiptaret ne shekuj kane qene e percare , por keto 20 vitet e fundit percaresit dalin hapur fare, dhe eshte per te ardhur keq.
    ky ishte nje krim MAKABER. une i shkrova nje leter duke ja shpjeguar me hollesi ngjarjen senatores time ketu , dhe i thashe nqf se kerkojne votat e shqiptareve ne nentor duhet ta ndjekin kete ceshtje
    ju lutem bashkeatdhetare hiqni 30 min nga koha juaj dhe shkruajuni Senatorit apo kongresmenit ne shtetin ku ju jetoni per kete ngjarje.

Ajo amerikanja eshte shpall e pafajshme para gjykates italiane se te sillet ne Usa .
    Madeleine Albright

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •