Përshëndetje !
Kam dëshirë të blej një tablet, pavarsisht nga çmimi por e dua që të jetë më e mira.
A mund të më ndihmoni në zgjedhjen e duhur ?
Faleminderit !
Përshëndetje !
Kam dëshirë të blej një tablet, pavarsisht nga çmimi por e dua që të jetë më e mira.
A mund të më ndihmoni në zgjedhjen e duhur ?
Faleminderit !
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Tablet android - smartphone gjigant
Ipad si me siper.
Meqenese kerkon me te mirin (nuk ka me te mire absolut per shume arsye) dhe buxheti a lejon vetem nje eshte qe mund te quhet tablet, Surface Pro2.
" target="_blank">
Nese thua shifren qe mund te shpenzosh dhe perdorimin qe do besh me tabletin atehere behet e lehte zgjedhja.Ky tablet nuk eshte thjesht tablet por dhe nje kompiuter sepse monton Windows 8.1 x86,pra mund te instalosh dhe programet qe instalohen ne nje kompiuter normal ( cdo tablet windows x86 eshte nje kompiuter).
ps; e di qe do nisin ''mollefansat'' te kundershtojne por realiteti eshte ky, androidianet as qe duhet te flasin.
MOS I NDY TEMAT no name
Ardi_Pg_ID (09-04-2014)
Jam plotesisht dakort me freeopen! Si nga parametrat fizik ashtu dhe nga cilesia Surface Pro2 nuk ka te krahasuar me asnje tablet tjeter!
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
tableti me i mire eshte ai qe te ben pune ty,kjo varet se ca do te besh ti me tabletin tend , duke qene se te gjithe qe po dalin se fundmi jane multimedial dhe bejne pothuajse te njejtat gjera , ndryshimi eshte se ka sisteme te hapura si linux dhe android dhe sisteme te mbyllura si windows dhe mac
pastaj shiko dhe potencialin ne hardware dhe vendos
duke qene se sistemet e hapura kane fituar shume terren keto kohet e fundit me duhet te them se eshte me mire te kesh nje te tille
gjithsesi kjo eshte ceshtje se ca te ben pune ty dhe jo cmimi percakton se kush eshte me e mire per ty
eshte dicka qe varet nga shija personale e gjithsejcilit ,pyt 99 vete dhe bej si di vete
Çfarë dua të bëj me një tablet ?
1 - Më duhet që të punoj me programin e punës Autodesk
2 - Bateria t'i mbajë sa më gjatë që të jetë e mundur
3 - Webcam të ketë një megapixel të lartë
4 - Hapja e programeve të jetë sa më e shpejtë
dmth gjëra të vogla kërkoj![]()
te gjithe e dine qe ''mjeti'' (ne kete rast tablet) me i mire eshte ai qe te ben pune.Ke te drejte kur thua te gjithe tabletat se fundmi jane multimediale,por ka dhe persona qe duan dhe tableta profesionale qe vlejne shumen e paguar.ATMAN;......tableti me i mire eshte ai qe te ben pune ty,kjo varet se ca do te besh ti me tabletin tend , duke qene se te gjithe qe po dalin se fundmi jane multimedial dhe bejne pothuajse te njejtat gjera , ndryshimi eshte se ka sisteme te hapura si linux dhe android dhe sisteme te mbyllura si windows dhe mac
Sistem i hapur per tablet eshte vetem android,distrot linux as qe po marrin rrugen mobile me perjashtim te disa ekzemplareve.duke qene se sistemet e hapura kane fituar shume terren keto kohet e fundit me duhet te them se eshte me mire te kesh nje te tille
Nese do nje tablet per ta perdorur ne menyre profesionale zgjedhja e vetme bie mbi tabletat qe montojne windows x86,jane te vetmit qe personifikojne fjalen tablet ne kuptimin e plote te saj,mund te instalosh cdo software qe instalon ne nje kompiuter.gjithsesi kjo eshte ceshtje se ca te ben pune ty dhe jo cmimi percakton se kush eshte me e mire per ty
''Tabletat'' qe montojne android jane thjesht smartphona me permasa me te medha dhe asgje me teper,po ashtu dhe Ipad jane e njejta gje nuk kane ndonje ndryshim nga iphone, thjesht jane me te medhenj,kjo sdo te thote qe jane te pavlere,me ta mund te navigosh ne internet,mund te luash ''candy crash'',mund t'iu montosh nje rom qe deshiron,por kur te provosh te instalosh Adobe Acrobat x86 mesazhi qe do marresh eshte ''not supported''.Tabletat android dhe Ipad per multimedialita jane ne nivelet me te larta,ndersa per produktivitet lene per te deshiruar.
Wordles Surface Pro 2 eshte nje nga tabletat me te mire dhe cmimi qe paguan per te respekton nje me nje specifikat e tij.
Windows 8.1 Pro (jo Rt)
Intel i5
Dy webcam Hd (720p),Usb 3.0, lexues skede microSDXC,Displayport,Pena digitalizata,Microsoft Office,Monitor Clear Type Full Hd 10,6'' e keshtu me radhe.
I vetmi problem eshte qe duhet te blesh (nese ) versionin me 128 GB sepse versioni me 64 GB te mbeten vetem gjysma e tyre,gjysmen e ze sistemi operativ bashke me softwar te instaluar.
MOS I NDY TEMAT no name
Faleminderit x sugjerimet !
1- programim qe kerkon te fundit 2014 e ke ne torrent
2- bateria shkon pothuajse njesoj te te gjitha tabletet
3- webam e ke te shkruar parametrat teknike te pc
4- shpejtesia e hapjes se programeve varet nga procesori qe ka brenda pc ( me i miri procesor shkon diku te 800 euro)
meqe nuk e ke problem cmimin te sugjeroj ta gjesh tabletin me te shtrenjte ne treg ose online dhe patjeter qe do ti kete brenda ato qe kerkon
ipad 3 shume i mire teper i qendrueshem, bateria nja 6 ore mban ky qe kam une. apple ka stabilitet, ndersa nga androidet vetem HTC eshte i persosuri.
gjithsesi kjo eshte ceshtje shijesh sepse pak a shume te gjithe e bejne punen.
duhet ti provosh te dy sistemet IOS dhe Android qe te besh vete zgjedhjen..
Top ten thote ky linku.
http://m.techradar.com/news/mobile-c...-today-1079603
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt