-
i/e regjistruar
Mikrotik...login
Pershendetje...une kam 2 te drejta hyrje tek interneti im me mikrotik sme lejon me shume se 2 persona te futem...a ka ndonje menyre te futem edhe em tel apo me laptop tjeter pasi personi qe marr internetin thot qe sdi ta bej me shume se 2 persona njekohesisht ne nje user names
flm
-
-
Pėr: Mikrotik...login
Po more mundesh me kriju User sa te duash brenda Mikrotikut. Mundesh me lane Full, Write edhe Read. Ja psh une kam kriju 6 Usera ama veq vet jam Full disa i kam write e disa read.
-
-
i/e regjistruar
Puna eshte se une dua te hyj vete pa ma bere ai full kupt...ka ndonje menyr te hyj me shum se dy here une..se ai ddy here me ka lene te drejt hyrje
-
-
i/e regjistruar
Dmth personi ku nar internetin me ka dhebe mundesibe te futem ne dy pc te ndryshme me te njejtin user name e pasw..nese une provoj ne nje pc te tret me kte user name e pas me thot no more users with this username
-
-
Perjashtuar
DHCP free..... Kjo eshte ajo qe duhet te kerkosh nga personi qe te ka dhene internetin dhe pastaj bej ēte duash, Provider-i te pengon me pas vetem me shpejtesine, sepse te ka kufizuar, Mos mendo gjera te liga nese ke nje ide te tille qe ti marresh linjen e tja shperndash si te duash ti, sepse mikrotik te shikon trafikun dhe mac adress-at online. por kerkesa per DHCP free eshte e natyrshme dhe arrihet me marreveshje midis paleve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga NIKOLA TESLA : 02-04-2014 mė 18:12
-
-
i/e regjistruar
Probl eshte se ai mendon fiks kete qe thua ti.po un e dua vetem per vete pasi hyj me pc laptpp ipad...se dua me i ber keq apo me ja fut atij kupt
-
-
i/e regjistruar
Pastaj nese une paguaj internetin pse sduhet te keme te drejte te hyj me laptop me cel etj etj...smendoj qe eshte zgjidhje kjo gje
-
-
Perjashtuar
Perse nuk shkon te bisedosh atehere me Provider-in tend dhe te gjeni gjuhen e perbashket, sepse une se kuptoj perse duhet te te mesojme ne se si te thyesh sigurine e tij. Mjafon ti paraqesesh kerkesat e tua te neshkruani nje kontrate dhe mirkuptohuni. Nuk besoj se forumi do te ndihmoje me shume se kaq. Dhe zgjidhja e fundit e problemit nese administratori i rrjetit e refuzon kerkesen tende, kalo ne nje provider tjeter dhe parashtro kerkesat qe ne fillim.
-
-
i/e regjistruar
te kuptoj shume mire ty por qellimi im eshte te kem acc une si person se te ishte per ti vjedhur atij apo per tja shitur internetin smeresha fare me te...pastaj un thjesht me shue dhe si diskutim e pata pse duhet te pezullohem une psh per arsyet se ai ka prike mos i vjedhin internetin...une kam te drejte te kem free access apo jo
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt