Dikushi nga ketu eshte shprehur keshtu Elian ne lidhje me shahun(ma ka thene mua)!
Nga shahu kam nje kujtim te bukur,kur ne universitet isha une ai i zgjedhuri qe do perfaqesoja grupin tim,edhe ka qene kenaqesi qe fitova drejt nenkampionit turk te shahut!
Ish fantastik nga loja qe bente!
Nga me te miret qe kam rastisur te loz.
do zgjidhet problemi i kalamajve mbipeshe tani qe u fut dhe ky sport ne shkolla
Po me shahun c'keni xhanem?! Sport i thjesht, jo i dhunshem, dhe nuk kerkon as ndonje shpenzim te madh.![]()
Feelings change - memories don't.
Ne fakt mua shahu asnjehere s'me ka terheq. Femija lozja, por qe atehere s'kam tentuar me.
Mu merzit sidomos kur e luante babi me shoket e vellezerit. Ne vere sille ketu se dilnin e loznin jashte. Zinin nje stol, dhe dy luanin e 10 rrotull mbi koke qe ndiqnin lojen. lol Po ne dimer qe rrinin brenda me ore te tera, dhe duhani vuuuu. Boh mezi prisja te mbaronin lojen. Pa ngrene na linin se bllokonin dhe tavolinen. Kujtime te tmerrshme, ce pyet!![]()
Feelings change - memories don't.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Shume ide e qelluar, me mir njeriu e lodhe koken duke bere loje strategjike, sesa probleme matematikore !
… ///
Ja paska ngjit Nard Ndoka edhe EdRames smundjen e filozofllikut....
Kjo esht ngjarje historike, me n'fund u gjet zgjidhja e halleve t'shqiptareve qe Rama ua qante aq shume para zgjedhjeve....
Paska qen shahu....
Mbanju shqiptar se na pret nje mirqenje e paimagjinushme....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Krijoni Kontakt