I gjeta biletat tek matrapazet. Gallat, u futem ne stadium me abone te personave goxha te medhenj ne moshe, dhe te imagjinosh cunat e mi si skilipeca.ia vlejti ne fakt. Ishte emocion me vete.plus qe dhe fitoi Juvja.
Taksixhinjte na thyen ne mes, te gjithe futsa.
Torino e madhe, e ndertuar por nuk shkelqente.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
"bolognese pezzo di merda" ia keshtu ulerisnin ne korr.
Broke
taxive nuk u pashe ndonje kohemates sic bie ne sy ne kroskotet e taxive ne Greqi. po pak shtrenjt venin.20 € nga lingotto ne corso vittorio emanuele, palazzo di giustizia.
neser foto xhuxhu, si ngarkoj dot nga cel. nje bythzi e beri golin, per me shume duhet te pyes mariton.
per biletat ne rast te keq, sic ngela une...faluni tek lokali perball stadiumit matan rruges, nuk merret pronari aty, por ai te lidh me persona qe te zgjidhin hallin. cadra te medha e bidona me uje sti len me vete, u beme qull ne shi, apo s'pushoi nje minut. te pakten vendet i kishim nen cati.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 22-04-2014 mė 16:12
edhe ketu ne milano shtrenjte jane taxit, por ama kane te gjithe tassimetro dhe e kontrollon sa je duke harxhuar, mendova se edhe ne torino duhet te kene meqe eshte qytet i madh... une kur shkova ate dite perdora metron, por ne fakt nuk leviza shume... vetem ne qender.
ne stadium kam qene vetem njehere ne san siro per trofeo tim. ishim ulur ne zonen ku jane ultras, une e dija qe ishin te cmendur ata... por s'e prisja te ishin aq shume sa pashe ate dite. uaaa ishin gati te jepnin jeten per interin, nga shpirti u dilnin fjalet : D
hahahah nuk thua shyqyr se do me vente mundi kot.une hipa per me mire aq lart, pasi njerzit rinin ne kembe tek pjesa si ballkon e stadiumit dhe smund te shihje gjithe fushen.Di qe ktej nga qelluam ne ishin gjithe tifozat e vertete, neper tribuna flinin mileti, u rofshin ca kartona te bardhe ne forme tubi qe mbanin neper duar se si perdoren kurre.
ah, vajta per te muzeu egjiptian....s'behej llaf per ta pare.Rradha shtrihej zig zak neper rruge, nen cadra,shi pa pushim dhe policet qe i fusnin pjese pjese turistet.
a jo, me erdhi keq por nuk beja dot sakrific.
Krijoni Kontakt