Postuar mė parė nga Gentian_gr Tetke! 100 Vite per ju. Shendet,bukuri,lumturi te kini! Genti shume faleminderit per urimin!Shendet e gezime paci edhe ju!
Postuar mė parė nga B@Ne Gezuar Teta Vera Gjithe Te Mirat , 100 vjeēe me shendet te Plote ! Flm. shume zemra ime B@Ne! Gezime dhe shendet edhe per ju!Teta!
B@Ne (24-03-2014)
Postuar mė parė nga toni54 urimet me te mira e nderuara e respektuar Teta Pranver......urime ditelindja e i befsh 100 vjet.....urime urime.....te perqafoj shume.... Shume flm. djale i tetes!Gezime e shendet uroj edhe per ju!
Postuar mė parė nga Erald123 Urimet te mira per znj. Pranvera dhe nga mua! Eraldi!Shume flm .per urimin!Respekte edhe per ju!
Erald123 (22-03-2014)
Postuar mė parė nga Izadora Gezuar Znj. Pravera ! Te uroje shendet , mbaresi dhe ja kalofsh sa me bukur sot :-)) Sycka ime e bukur!Shume faleminderit !Na mori malli per ty!
Postuar mė parė nga broken_smile Urime teta Vera. Qofsh e lumtur perhere Shume flm. broken_smile girl! Gezime pac gjithmone!
Postuar mė parė nga anita340 Gezuar teta Pranvere! Edhe 100 e lumtur me te dashurit tu! Kalofsh nje dite te mrekullueshme sot ne vazhdim ashtu siq je edhe vet! Perqafime pa fund! Anita ime!Shume flm. zemer!Gezimi e hareja ju shoqerofte edhe ju gjithe jeten!
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Urime e me gzime edhe nga ana ime. Shume flm. per urimin Lexues_! Gezime uroj edhe per ju!
Urime Teta Vera, njehere mendova se je fejuar, qe po ta urojne.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Urime teta Vera .Qofsh gjithmone e lumtur .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt