Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 163
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Pėr: 3 shqiptarė kryejnė sulm terrorist nė Turqi , vrasin 3 Turq , mosha 18 vjec ?!!!

Hmmm , profet e quaj veten sepse sot ndodhen ne SIRI 120 veta nga shqiperia , te cilet vrasin , presin njerez te pafajshem ne Siri ne emer te wahabizmitn , per interesa te shteteve te Gulfit ( Katari, kuwaiti , etc.) kundra armikeve te tyre te betuar Sirise edhe Iranit ... ! Kete e kam formuluar si rrezik me shume se nje dekade me para , qe kurre isha adoleshent ... edhe ja ku doli , me perpikmeri absolute ... !

Na doli edhe nje lajm qe e cuam edhe te nje nivel te ri , i cili eshte terrorizem pervec Sirise edhe te Turqia tani ... ! ME vone u deklarua qe nuk jan shqiptar si rrjedhoje nuk eshte faji im .

Madje bere diferencim midis muslimaneve edhe islamikeve ( te pakten keshtu i diferencoje une ) .... ku tregova qarte qe te fundit , jane disa injorant te cilet jan mashtruar nga sherbimet sekrete te ketyre shteteve me kete islam agresiv WAHABIST , totalitar pra islam beduinesh ... !

Ti perse fyesh ????

Gjithe kjo mekanizem kerkon fonde !!!! Keto fonde i gjenerojne dot vetem SHTETE .... ato shtete jan pikerisht eksponentet e wahabizmit .

Diferenca midis atyre gomareve edhe mua , eshte se une i kam bere kaq mire kesaj shqiperia sa ti as nuk e imagjinon dote , kurse ata vetem i kan pire gjakun ketij kombin me prapambetjen totale te tyre ... !

Une thjesht kerkoje qe te gjithe keto organizata te inicijuara nga sherbime sekrete te ketyre shteteve qe denoncova , te mos ju lihet me vend ne shqiperi . Bashke me ata edhe shqipfolesit qe tashme jan infektuar nga kjo ideologji e prapambetjes totale ... ( pra ne diferencim me vitet kurre kam qene edhe pak me i ri , nuk dola ne sulm kundra muslimanismit , sepse konsideroje jam shume i vogel si qenje per te share nje fe te tere ) .

Ti kapesh me ceshtjen ideologjike te kesaj ceshtje , kurse une u kapa me ceshtjen praktike sot . Kush e sponsorizon , per cfare sherben , edhe c fare te keqe i sjell shqiperise sot . Edhe perfundova qe lejimi i tyre do ishte katastrofale per shqiperine edhe shqipetaret (musliman apo jo ) ... !!!

Kaq e thjesht pra ... !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 21-03-2014 mė 13:47

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Pėr: 3 shqiptarė kryejnė sulm terrorist nė Turqi , vrasin 3 Turq , mosha 18 vjec ?!!!

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si perfundim a jane shqiptare apo jo? Apo thjesht nuk jane nga Shqiperia?
    te presim edhe pak , se nuk i dihet akoma .

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Hmmm , profet e quaj veten sepse sot ndodhen ne shqiperi 120 veta nga shqiperia , te cilet vrasin , presin njerez te pafajshem ne Siri ne emer te wahabizmitn , per interesa te shteteve te Gulfit ( Katari, kuwaiti , etc.) kundra armikeve te tyre te betuar Sirise edhe Iranit ... ! Kete e kam formuluar si rrezik me shume se nje dekade me para , qe kurre isha adoleshent ... edhe ja ku doli , me perpikmeri absolute ... !
    Cfare ke dashur te thuash me kete? Ku jane keta 120 shqiptare ne shqiperi apo siri? C'faredo qe te jete nga e nxorre kete shifer? Nga imagjinata jote apo ke ndonje burim? Nese po, na e sill nese ske atehere ja ke futur kot si gjithmone.

Na doli edhe nje lajm qe e cuam edhe te nje nivel te ri , i cili eshte terrorizem pervec Sirise edhe te Turqia tani ... ! ME vone u deklarua qe nuk jan shqiptar si rrjedhoje nuk eshte faji im .
    Dmth komenti me siper ty te ben qesharak pra pasi doli lajmi nuk doli ashtu sikur e komentove ti.

Madje bere diferencim midis muslimaneve edhe islamikeve ( te pakten keshtu i diferencoje une ) .... ku tregova qarte qe te fundit , jane disa injorant te cilet jan mashtruar nga sherbimet sekrete te ketyre shteteve me kete islam agresiv WAHABIST , totalitar pra islam beduinesh ... !

Ti perse fyesh ????
    Diferencimi yt eshte ofendues per kedo qe e quan veten musliman sepse ti perdor fjalen ''islamik''. Islami eshte feja e muslimaneve dhe kur identifikon dike si islamik automatikisht islamiku eshte musliman dhe jo ''ufo''. Perdor terma te tjera sikur wehabist dhe jemi ne rregull edhe une nuk do reagoja.

Gjithe kjo mekanizem kerkon fonde !!!! Keto fonde i gjenerojne dot vetem SHTETE .... ato shtete jan pikerisht eksponentet e wahabizmit .
    Po ashtu dhe ketu je gabim. Nuk ka shtete arabe qe financojne terrorizem apo wehabizem. Ta thashe dhe po ta perseris per se treti cdo ideologji ne bote interpretohet nga njerez te caktuar sikur ata kane deshire vete. Dmth, dikush eshte liberal dikush tjeter i moderuar dhe sigurisht qe ka dhe ekstremiste. Sheiket qe drejtojne vendet arabe jane me liberale se kushdo tjeter ne bote dhe nuk ja ndjen te harxhojne parate e tyre per budallalleqe te tillaa sikur ideologji wehabite. Ata te cilet kane pak haber nga ekonomia dhe e kuptojne termin ''multi-level marketing'' e kuptojne shume mire se si funksionin edhe wehabizmi. Nuk kerkon fonde te medha pasi shperlarja e trurit eshte ne nivelin e tille sa kushdo qe behet anetar i ketij grupimi detyre kryesore ka bindjen e dikujt tjetri me aq mundesi ekonomike qe ka.

Diferenca midis atyre gomareve edhe mua , eshte se une i kam bere kaq mire kesaj shqiperia sa ti as nuk e imagjinon dote , kurse ata vetem i kan pire gjakun ketij kombin me prapambetjen totale te tyre ... !

Une thjesht kerkoje qe te gjithe keto organizata te inicijuara nga sherbime sekrete te ketyre shteteve qe denoncova , te mos ju lihet me vend ne shqiperi . Bashke me ata edhe shqipfolesit qe tashme jan infektuar nga kjo ideologji e prapambetjes totale ... ( pra ne diferencim me vitet kurre kam qene edhe pak me i ri , nuk dola ne sulm kundra muslimanismit , sepse konsideroje jam shume i vogel si qenje per te share nje fe te tere ) .

Ti kapesh me ceshtjen ideologjike te kesaj ceshtje , kurse une u kapa me ceshtjen praktike sot . Kush e sponsorizon , per cfare sherben , edhe c fare te keqe i sjell shqiperise sot . Edhe perfundova qe lejimi i tyre do ishte katastrofale per shqiperine edhe shqipetaret (musliman apo jo ) ... !!!

Kaq e thjesht pra ... !
    Qe mos zgjatem me tej . Ngjarja ne fjale as me wehabizmin nuk ka lidhje. Ta thashe me siper qe problemi me wehabitet nuk eshte kriminaliteti apo terrorizmi por injoranca. Dmth pas ketij akti terrorist nuk shtrihet dora wehabite sepse nuk ka sens. Hajde me sqaro ti mua se c'fare i intereson wehabiteve ne arabine saudite qe 3 shqiptare te kryejne nje akt kriminal ne Turqi? Keta jane aventura adoleshentesh te cileve ju eshte dhene mundesia te kene arme ne duar dhe te tregojne garipllekun e tyre qe me ata nuk mund te merret kush.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Arrestohen tre terroristė shqiptarė

Tre shqiptarė, dy nga Kosova dhe njė nga Maqedonia u arrestuan mėngjesin e sė premtes nga forcat policore turke, si autorė tė vrasjes sė dy policėve dhe njė civili nė afėrsi tė qytetit Nigde njė ditė mė parė.

Mediat turke e kanė quajtur kėtė njė sulm terrorist pasi sipas tyre 3 persona tė cilėt flisnin edhe arabisht janė pjesėtarė tė grupimit, shteti islamik i Irakut dhe Levantit, grup ky qė ka lidhje tė drejtpėrdrejta me Al Kaeden. Mediat theksojnė, se 2 prej personave janė arrestuar nė njė klinikė ku kanė shkuar pėr tė marrė ndihmėn e parė mjekėsore pas plagėve tė marra gjatė pėrleshjes me armė me policinė turke.

Vrasja e dy policėve ka sjellė irritimin e popullatės vendase, tė cilėt kanė pushtuar klinikėn dhe kanė dashur t'i japin vetė dėnimin 2 terroristėve tė plagosur tė cilėt flisnin edhe arabisht.

Ndėrkohė ministri i Brendshėm turk, Efkan Ala nė njė deklaratė pėr shtyp ka njoftuar se personi i trete, i cili kishte arritur tė largohej nga vendngjarja u arrestua mengjesin e te premtes. Mediat vendase nuk japin identitetin e tė arrestuarve, por theksojnė se mosha e 2 shqiptareve nga Kosova ėshtė 18 vjeē ndėrsa e shqiptari i Maqedonise eshte ėshtė 23 vjec.

Policia vendase u ka sekuestruar kėtyre personave 7 bomba dore, 3 kallashnikov, 3 pistoleta dhe 2 thika ushtrie. Ende nuk ėshtė mėsuar cili ka qenė qėllimi kryesor i kėtyre personave, ndėrkohė qė vetėm pas pėrfundimit tė hetimeve do tė jepen detaje mė tė hollėsishme.
    / Top Channel

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per Albon qe ka hall pse nuk i lene myslimanet te shkojne ne Siri Shqiperi dhe vendet e tjera. Ja sa pse nuk lejohen se ju shpelajne trurin dhe i ven te kryejne te tilla barbarizmash ne emer te Kurleshit.
    Po ketyre shqiptareve, qe shqiptar nuk jane, po pse ēu ha menderja e te shkojne te vrasin police turq!?
    Po erjorgani pastaj pse dilte mes sheshit duke u ējerrur kund twiter-it duket si ai donkishoti kunder mullinjve te eres!
    Sa per Albon, mendoj se qellimi i pyetjes se tij eshte; pse nuk hikin te gjithe ata qe e mendojne si ekstremistet, keshtu te spastrohet vendi nga fara e keqe!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Po c'ne qe i sulmuan policet turq? aq me teper kjo qeveri qe eshte pushtet kane ideologji islamike.

Une dyshoj qe eshte atentat politik per shkak se ne fund te muajit zhvillohen zgjedhjet ne Turqi, dhe ka krisur percarje e madhe ndermjet dy aleateve qe kane ideologjie islamike , behet fjale per partine e Erdogan (AKP) dhe mbeshteseve te Gulen.

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Ngjarja ka ndodhur ne nje qytet afer kufirit me Sirine,ndersa Turqija ka kohe qe e ka mbyllur kufirin Turqi-Siri (nuk lejon me hyrje armatimi per rebelet islamik).
    Ndoshta mbyllja e kufirit eshte arsyeja pse keta 18-vjecar kane vrare policet turq - te shtyre nga organizatat terroriste atje (Isil,Nusrafront),si hakmarrje ndaj shtetit turk ....ose ndoshta kane planifikuar ndonje sulm terrorist me te madh,por ne rruge jane ndeshur me policet dhe aty ka filluar gjithcka.

Ate qe nuk e kuptoj - te tre shqiptar dhe ne mes veti flisnin arabisht (!!),18 vjecar !

Sido qe te jete,Turp per Ne !
    Rri qetė dhe fol Shqip !

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Lesh e li ,,,,,hesapi.
    Kur injoranca flet,urtesia hesht e qesh nen vehte !!

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

“Bėra mirė qė e vrava xhandarin turk”, thotė shqiptari nga Kosova, i lidhur me grupet siriane.

.

Njėri nga tė akuzuarit pėr sulmet kundėr xhandarmėrisė turke nė krahinėn qendrore tė Anatolias, Nigde javėn e kaluar, raportohet se nuk ka shfaqur asnjė pendim pėr veprimin e tij gjatė dėshmisė nė gjykatė pas arrestimit nga policia.

" Unė bėra njė vepėr tė mirė duke vrarė ushtarin e xhandarmėrisė turke , " , tha autori i identifikuar si Ē.R. , njė shtetas zviceran me origjine kosovare.
    " Unė nuk i jap llogari askujt , pos All-llahut .Unė nuk do tė jap asnjė dėshmi . Ju jeni tė gjithė paganė ".

Media turke patėn raportuar se sulmuesit janė shqiptarė dhe dyshohej se ata ishin tė lidhur me grupet nga Siria.
    Sulmuesi I tretė I identifikuar si M.Z., njė shtetas I Maqedonisė, po ashtu ėshtė arrestuar nga policia.
    Sulmi me 20 mars la tė vdekur 3 dhe tė plagosur 5 persona, pėrfshirė kėtu edhe nje pjestarė tė xhandarmėrisė turke dhe njė zyrtar policor. Tė gjithė sulmuesit, tė kapur brenda orės, dyshohet se janė antėtarė organizatave Shteti islamik i Irakut dhe Levant, qė ėshtė e lidhur me al-Qaeda.
    Sipas mediave turke sulmuesi e konsideronte Turqinė armik pėr shkak se ėshtė anėtare e NATO’s.

Burimi: gazetaExpress ... Hurriet daily news

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    “Bėra mirė qė e vrava xhandarin turk”, thotė shqiptari nga Kosova, i lidhur me grupet siriane.

.

Njėri nga tė akuzuarit pėr sulmet kundėr xhandarmėrisė turke nė krahinėn qendrore tė Anatolias, Nigde javėn e kaluar, raportohet se nuk ka shfaqur asnjė pendim pėr veprimin e tij gjatė dėshmisė nė gjykatė pas arrestimit nga policia.

" Unė bėra njė vepėr tė mirė duke vrarė ushtarin e xhandarmėrisė turke , " , tha autori i identifikuar si Ē.R. , njė shtetas zviceran me origjine kosovare.
    " Unė nuk i jap llogari askujt , pos All-llahut .Unė nuk do tė jap asnjė dėshmi . Ju jeni tė gjithė paganė ".

Media turke patėn raportuar se sulmuesit janė shqiptarė dhe dyshohej se ata ishin tė lidhur me grupet nga Siria.
    Sulmuesi I tretė I identifikuar si M.Z., njė shtetas I Maqedonisė, po ashtu ėshtė arrestuar nga policia.
    Sulmi me 20 mars la tė vdekur 3 dhe tė plagosur 5 persona, pėrfshirė kėtu edhe nje pjestarė tė xhandarmėrisė turke dhe njė zyrtar policor. Tė gjithė sulmuesit, tė kapur brenda orės, dyshohet se janė antėtarė organizatave Shteti islamik i Irakut dhe Levant, qė ėshtė e lidhur me al-Qaeda.
    Sipas mediave turke sulmuesi e konsideronte Turqinė armik pėr shkak se ėshtė anėtare e NATO’s.

Burimi: gazetaExpress ... Hurriet daily news
    C'fare eshte ky surrat i piset mor aman? Ky i ngjan nje qeni apo majmuni por kurre nje njeriu. Keta mund te jene gjithcka por muslimane kurrsesi jo.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

ka me i kenaq burgu turk ka me ja u rru mjekrat poshte e nelt meshkujve kurva
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •