Po pse ku eshte ndryshimi midis atyre Imameve qe i nisen Shqiptaret per ne lufte nga Maqedonia e Kosova, me keta te Shqiperise?
Po pse ku eshte ndryshimi midis atyre Imameve qe i nisen Shqiptaret per ne lufte nga Maqedonia e Kosova, me keta te Shqiperise?
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Shyqyr nuk paska lidhje me ne. Nuk qenkan nga Shqiperia
Lexo postimit e ketij gomarit (hapesit te temes) me siper dhe e kupton qe ky ka hallin e Shqiperise se per Maqedoni e Kosove nuk ja ndjen shume, ne mos do jepte komente pergjithsuese dhe jo vetem per Shqiperine.
Per mua shqetesimi eshte i njellojte. Nese keta jane kryer vertete akte terroriste ti kalbin ne burg e mos me keq. Termat qe perdoren nga autori i temes jane amatoreske te dikujt qe ska aspak dijeni mbi islamin. Islamik apo musliman nuk ka asnje ndryshim pasi te dyja se bashku identifikojne fene islame. Te jesh islamik nuk do te thote te jesh terrorist. Nuk ka asnje shtet arab qe te financoje terrorizmin biles Arabia Saudite eshte armiku nr 1 i tij. Mjafton te shikosh partneritetin Amerike -Arabi Saudite per ta kuptuar kete qe them une. Ka terroriste ne mesin e muslimaneve? Sigurisht qe po ashtu sikur ka ne cdo bashkesi apo komunitet tjeter. Por keta jane nje hic qe nuk perfaqsojne vetem se 0.000001% te muslimaneve ne bote dhe imagjino pastaj te kerkosh shifra nga ky numer ne trojet shqiptare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 21-03-2014 mė 12:01
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
S'Jemi nje?
nga ku i gjeni financimet juve edhe ata shpellaret e tjere ???? Ma shpjego pak te lutem .
Ju edhe me dasht me ja u permiresu imazhin , nuk e doni vete . Ik ule sumen tani , edhe mos i pergjitheso te gjithe muslimanet me sojin talibanesh anadollak tendin ... !
Saudi Arabia , katari , kuwaiti , emiratet e bashkuara kan krijuar se fundmi federaten e tyre , si ajo e Natos ... ! E perbashketa e ketyre shteteve eshte se te gjitha kan ligjet e SHARIAS , islamit WAHABIST , i cili u themelua 1 shekull me para , eshte pikerisht aj islam ( wahabizmi) qe i ka bere keta mjeranet me mjekrat 5m te palara , grat me ferexhe , kushurinjite qe martohen me njeri tjetrin etc.etc.
Guess what ? U lind ky lloj sekt bedujnesh ( wahabizmi , islamizmi ) ne Arabine Saudite vetem 1 shekull me pare ... !
Nga keto shtet pikerisht jane qe sponsorizojne edhe keta wahabistet tane ... ! Por nuk u intereson qe shtresat e zakonshme te populsise ti mesojne kete gjera ... se duan te mos pengohen me planet e tyre . Edhe ky angkomiko njeri prej tyre .
Nje islamik leshi . Ik te velezerit e tu ne Pakistan , edhe mos i njollos muslimanet shqiptare
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Sa per informacion wehabizmi ka 3 shekuj qe ka lindur si ideologji nga Mohamed Abdul Wehab i cili ka jetuar ne shekullin e 18-te dhe jo 1 shekull me pare sic thua ti qe je nje gomar qe nuk din asgje. Sa per ideologjine wehabiste une kam qene nga te paret e kam demaskuar edhe ketu ne forumin shqiptar e mos te them qe une jam armiku me i madh i kesaj ideologjie e prove per kete ke temen me poshte ;
http://www.forumishqiptar.com/thread...ben?highlight=
C'fare ke lexuar ti ne ndonje postim timin qe me etiketon si wehabist? Apo varja c'do musliman per ty eshte wehabist ? Une e kuptoj qe eshte humbje kohe qe te merrem me tipa injorante te sojit tend por me teper e bej per transparence ndaj lexuesit te temes.
Sa po konfirmove qe ajo qe shkruaj eshte e sakte , faleminderit . Atehere lynd pyetja , perse reagove ? Data e sakte eshte 2 shekuj me para ... !
Wehabizmi eshte i rrezikshem si ideologji kundra islamit ne rradhe te pare dhe pikerisht kjo eshte arsyeja qe une e kam sjelle ne kete forum. A paraqesin rrezik keta wehabiste per ambjentin dhe shoqerine shqiptare ? Absolutisht jo! Ata jane nje tufe gomeresh (sikur ti) qe numerohen me gishta qe as nuk prishin pune por as dhe nuk ndreqin. Dikur u soll dhe nje video ne nje teme tjeter ku ata akoma besojne se toka eshte e sheshte e budallalleqe te tjera te tilla qe vetem sa i prishin imazhin islamit.
Reagimi im vjen si pasoje e histerise qe reflekton ti me postimet e tua duke ngritur forumin ne kembe per nje lajm qe doli se ishte fallc. Ti po ngrifeshe se ishin nga Shqiperia duke perdorur edhe ironi biles , duke e bere nje lajm te hatashem sa per pak na e quajte veten dhe profet pasi ''medemek'' na kishe paralajmeruar.
E thashe dhe me siper ekstremizem ka ne cdo ideologji, praktikisht ne shqiperi ekstremizmi eshte ekskluzivitet i bandave te droges ,prostitucionit e krimeve te tille te ketij lloji. Po qe i zoti dhe tia duash te miren shqiperise merru me keto lloj problemesh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 21-03-2014 mė 13:33
Si perfundim a jane shqiptare apo jo? Apo thjesht nuk jane nga Shqiperia?
Krijoni Kontakt