Une s dua te gjej kombinimin me te madh te mundshem per te fituar.Ajo qe dua une te bej eshte te gjej numurin me te vogel te kombinimeve te mundshme dhe ku mundesia te themi per te fituar te jete 30% ose 1/3.....psh s mund te kete 6 numura qe mbarojne me 1.... 1,11,21,31,41 eshte pothuaj e pamundur dhe nje biletee tille perfundon ne kosh.....Nekete menyre une dua te shoh nese mund ti reduktoj deri ne 500 bileta

pas reduktimeve.Qe ti bej me mend "behem lemsh" kurse kodi pasi I ve kushtet I ben automatikisht eleminimet
Sa per ate qe thua se varet nga biletat e shitura e ke gabim...Kjo loje s varet fare nga biletat e shitura .Nuk behet fjale per Shumen qe do maresh por per kombinimet e numurave qe s kane lidhje me biletat e shitura psh: Te zgjedhesh 3 nga 20 numura shancet jane : 1:1080 ....dmth afersisht 0.1 % Po bileta mund te shiten 5000 kjo s do te thote qe mundesia per te fituar eshe 1:5000.Gervisht e fito eshte tjeter gje. Ky eshte numuri I kombinimeve :
13.983.816...
Sa per mundesine per te fituar e kane llogaritur te tjeret dhe.....dolen ne perfundimin qe po te luash 2 here ne jave (nje bilete) per 1000 vjet shancet jane me shume se 99% qe.....TE HUMBASESH .
Krijoni Kontakt