Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Arqipeshkvi ‘Bëni seks oral dhe mendoni Jezusin’

‘Femra, praktikoni seksin oral me bashkëshortin tuaj sa herë ai jua kërkon. Kujtoni që nuk është mëkat, që kur e bëni të mendoni për Jezusin’.

Janë këto fjalët e arqipeshkvit të Granadës, Francisco Javier Martinez, një provokim që ka ngjallur zemërim dhe polemika. Nuk është rasti i parë që prifti spanjoll lëshon një deklaratë të tillë.

Edhe në 2009 gjatë një predikimi për abortin, ai e krahasoi ndërprerjen e shtatzënisë si një gjenocid të heshtur duke thënë, që legalizimi i abortit favorizon dhunën kundër grave, ashtu sikurse dobëson martesën dhe con në divorc, duke ja lënë të gjithë përgjegjësinë asaj, pa asnjë vendim nga ana e meshkujve’.

Edhe në 2007 Francisco Javier Martinez ka qenë i pari prift që u dënua nga gjykata spanjolle, pasi tentoi të pengojë një prifti tjetër, që donte të publikonte një libër për katedralen e Granadës. Ai u shpall fajtor dhe u dënua me një gjobë 3750 euro.

G.E
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Arqipeshkvi ‘Bëni seks oral dhe mendoni Jezusin’

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

‘Femra, praktikoni seksin oral me bashkëshortin tuaj sa herë ai jua kërkon. Kujtoni që nuk është mëkat, që kur e bëni të mendoni për Jezusin’.

Janë këto fjalët e arqipeshkvit të Granadës, Francisco Javier Martinez, një provokim që ka ngjallur zemërim dhe polemika. Nuk është rasti i parë që prifti spanjoll lëshon një deklaratë të tillë.

Edhe në 2009 gjatë një predikimi për abortin, ai e krahasoi ndërprerjen e shtatzënisë si një gjenocid të heshtur duke thënë, që legalizimi i abortit favorizon dhunën kundër grave, ashtu sikurse dobëson martesën dhe con në divorc, duke ja lënë të gjithë përgjegjësinë asaj, pa asnjë vendim nga ana e meshkujve’.

Edhe në 2007 Francisco Javier Martinez ka qenë i pari prift që u dënua nga gjykata spanjolle, pasi tentoi të pengojë një prifti tjetër, që donte të publikonte një libër për katedralen e Granadës. Ai u shpall fajtor dhe u dënua me një gjobë 3750 euro.

G.E
    Eshte nje lajm i rreme o i ''zgjuari i dynjase'',per me teper i pese muajve para.verifiko me pare dhe me pas posto te tilla idiotlliqe.

eshte nje shkrim i revistes satirike spanjolle eljueves
    MOS I NDY TEMAT no name

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar freeopen për postimin:

IllyrianPatriot (16-03-2014)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Eshte nje lajm i rreme o i ''zgjuari i dynjase'',per me teper i pese muajve para.verifiko me pare dhe me pas posto te tilla idiotlliqe.

Po nga idiotet e fese se "paqes" çfare mund te presesh per veçse sulme ndaj feve te tjera??!!
    Jarigas

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

IllyrianPatriot (16-03-2014)

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin

Problemi me i madh i njerezimit sot eshte qe jane shtuar pa mase gomeret. Mire se na duhet ti mbajne me te ngrene por kane filluar te na japin dhe mend. Ku e shikon qe lajmi eshte i rreme? Pse ka shkruajtur nje reviste satirike spanjolle per te? Revistat apo emisionet satirike '' o gje trashe'' pikerisht me kete merren ''diskretitimin'' e budallalleqeve te tilla.

Pastaj nese nje lajm eshte publikuar 5 muaj me pare eshte lajm i vdekur qe nuk duhet publikuar?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Problemi me i madh i njerezimit sot eshte qe jane shtuar pa mase gomeret. Mire se na duhet ti mbajne me te ngrene por kane filluar te na japin dhe mend. Ku e shikon qe lajmi eshte i rreme? Pse ka shkruajtur nje reviste satirike spanjolle per te? Revistat apo emisionet satirike '' o gje trashe'' pikerisht me kete merren ''diskretitimin'' e budallalleqeve te tilla.

Pastaj nese nje lajm eshte publikuar 5 muaj me pare eshte lajm i vdekur qe nuk duhet publikuar?
    P.S Per me teper qe ky eshte lajm i disa mediave shqiptare dhe nuk eshte lajm qe e sollli angmokio nga vetja.

http://lajmifundit.al/2014/03/arqipe...ndoni-jezusin/
    http://www.balkanweb.com/m/metropol/...ka-177275.html
    http://article.wn.com/view/2014/03/1...lle_ngjall_po/
    https://www.gazetaexpress.com/roze/k...-jezusin-3091/
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 16-03-2014 më 14:14

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Ku e ka thene ky prifti ti dergojme ato pjesmarrset e Mumjes,sepse e ushtronin mire ate zanat!?

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Po ju myslimanet si e keni regullin,beni Bisimilah ??

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Spo shoh noj gjo t'keqe, qe paska thene.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Shpesh me ka ra rasti te vizitoj shtepi katolikesh, dhe ne dhomat e fjetjeve te tyre, mbi krye te krevatit shihje Kryçin me Krishtin mbi te !,... ansh i shihje edhe statujat e shen Marise !

Kjo idiotesi qe ka then prifti, patjeter qe duhet te jete e vertet.
    … ///

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Nje imam ne Kosove, lexoi temen ne forumin shqiptar dhe reagoi me fjalet: "Shume i forte bre ky prifti." Ata qe e degjuan nuk e kuptuan se pse reagoi ashtu, dhe i kerkuan shpjegime. Dhe ky i thote:

- Ketu (Kosove) te rrahin e vrasin per nje fjale goje, e jo me te thuash fjale te tilla!

Kjo ishte menyra qe imami u thosh njerezve te tij: Edhe ky prifti qe nxjerr pislleqe te tilla nga goja, ka dicka qe une nuk e kam: ka lirine te shprehi ate qe mendon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 17-03-2014 më 00:37

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •