Close
Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 235
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Për: Rekrutonin xhihadistë për në Siri, zbulohet në Tiranë celula terroriste

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ku kryqezata ne Siri, mos fol palidhje. Shpirteligesia?! Ne boten tone shpirteligesi eshte te tallesh me jeterat e njerezve, ne boten tende ndoshta kjo fjale na paska ndonje kuptim tjeter.
    Para 10 viteve thonit se kjo eshte propagande e 'kryqzatave' hajde ua bejme hallall e mashtruat popullin, ndersa sot kur po kthehen shqiptaret ne arkivole e disave nuk po u gjenden as eshtrat as nuk po dihet se nga kush jane vrare, shqiptaret nuk do te perbijne lehte keto cka thua zoteri Ceni. Keto terma i perdorni dhe vet nuk ia dini kuptimin, une skam te bej asgje me kryqezata, as nuk dua te bej ato e as te marr pjese ne to, nuk dua te marr pjese aty ku derdhet gjaku i njerezve, une i perkrahe krejt njerezit, edhe sirianet meritojne nje shtet demokratik dhe te lire, ata mund te besojne ne cfaredo qe duan, ne daq te besojne edhe ne UFO, ajo eshte ceshtje e tyre, por nuk i perkahi disa persona qe mundohen t'i manipulojne disa njerez te pa informuar dhe te i dergojne ne shtete ku kinse luftohet per Zotin. Kjo s'eshte lufte per Zotin, kjo eshte lufte per interesa grupore e klanore te disa islamisteve te pa pergjegjshem. Kjo eshte sfide ndaj nesh si shqiptare dhe shpresoj qe ta kalojme sa me shpejt.
    Nuk ka argumenta qe feja islame eshte 'feja e vertete'? Ato cka thua jane vetem pretendime te pabazuara ne realitet. I morret na qafe njerezit, nese do te kishit besim ne Zot kete sdo ta benit. Edhe cifutet ne kohen e Jezusit thoshnin se po besonin ne Zot, por nuk eshte te besuarit ne Zot me shtremberime e manipulime qe u sherbejne vetem individeve dhe grupacioneve.
    Nuk kam thene qe po behen kryqezata ne Siri , se ke kapur mire shkrimin ! Kam thene pabesimtaret me te cilet ti ne parajs ke me shkue , po mundohen te bejne tashme kryezatat permes medias ! ndoshta kesaj here mund ta kapesh kete fakt ?!
    Ti po thua sirianet meritojne nje shtete demokratik , e more burre i dheut keta per ate qellim po shkojne , te ja sjellin lirin popullit , te kene nje shtete te lire te pavarur dhe te drejte . Po juve qellimi i tyre po ju pengon dhe jo vepra e tyre ! Ne muslimanet cdo veper qe e bejme e bejme per ALLAH-FISEBILILAH .

Sa per ARGUMENETET se cila eshte feja e vertete , Islami i njehe te gjitha fete monotesite , i beson Profetet e ketyre besimeve dhe i pranon dhe i argumenton ne ate se ne cka kane thirrur keta Profet . Ky eshte argument i forte per nje njeri qe mendon sadopak ! Kurse nga ana tjeter , ju keni nje fragment ne Bibel , qe cdo fe tjeter e perjashton te jet e Zotit ! E me nje fragment i nderuar s'mund te vertetohet dhe te argumentohet e kunderta , sepse realiteti ne shoqeri eshte kunder ketij fragmenti . Sepse nga ardhja e Muhamedit a.s , me fene e tij te vertete sot ne bote jane 1 miliarde e gjysme besimtare te ketij Profeti . E ne gjysme shekullin e ardhshem pritet qe Evropa dhe Amerika te jete me shumice muslimane i nderuar . Faktet dhe numrat flasin vete , edhe pse keto dekada te fundit aq shume behet propagand anti-islame , por keta sa ma shume qe po bejne propagand aq ma shume po ja lehtesojne pabesimtareve ta njohin Islamin dhe te behen muslimane .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Po mire pra,meqenese ju e jetokeni jeten duke menduar per menyren se si do te jeni ne xhenet,dhe c'do gje e bekeni per te ardhmen tuaj ne xhenet,atehere duke qene kaq rigoroze dhe fanatike ne jeten qe beni si muslimane te devotshem,xhenetin e keni te siguruar sepse jeni besimtare model ... atehere perse nuk merrni ne konsiderate te shkoni qe tani ne xhenet dhe te jetoni atje te lumtur e te gezuar te gjithe se bashku pa jobesimtare te tjere qe ju ofendojne ??? Keshtu shpetoni edhe ju ... edhe ne ... Se per ty jeta mes njerezish nuk paska asnje kuptim apo vlere ... ti nuk i vlereson njerezit nga cfare bejne apo jane ne jete ... por i ndan ke do kesh ne xhenet apo jo ... atehere shko sa me pare ne xhenet ... atje e sigurt qe do gjesh vetem tarafin tend ... dhe kjo pune zgjidhet nje here e mire !!!
    Une jetoj per ALLAH , per Xhennet ..... Ti per cka jeton i nderuar ? Une ne kete bote ne te cilen jetoj , jam ardhure per nje qellim , e Ai eshte adhurimi i Zotit . Ja ke bere vetes ndonjehere per cfare jeton dhe pse lejleku te ka pruar ne kete toke ashtu kote ?!

Une tu pergjigja kend e kemi me afer , dhe nga kjo afersi shpirterore qe kemi ne muslimanet ndermjet vete , edhe keta vllezer kane shkuar ne Siri per ti ndihmuar vllezereve te tyre qe dynjan dhe ahiretin do ta kene bashke !
    Dhe ta theme edhe kete , mua cka me dallon prej kafsheve eshte mendja , dhe nga qe jam njeri , jeta ime nuk ngjason si e nje kafshe te pij e te haj dhe te flej dhe kaq !!! Se sigurisht qe as kafsha s'mendon te shkoj ne xhennet athere nga komoditeti i jetes se saj ! Sepse kuptohet ajo eshte kafshe , e s'eshte njeri !!!
    Dhe cfare jete bene nje puro ateist , cfare obligime dhe pergjegjesi kryen ne shoqeri bej edhe une si besimtare , vetem dallimi ndermjet meje dhe tij eshte se ai nuk e dine pse i bene ato vepra , apo i bene instiktivisht , kurse une cdo veper , cdo mardhenie me njerzit , kafshet , boten e bej ne harmoni me kerkesat(ligjet) e Zotit dhe shpresoj se per cdo veper te mire do te shperblehem neser dhe cdo fatkeqesi te me ndodhe ne jete beje durim dhe i lutem Zotit te jete i kenaqur me mua . E ateisti apo pabesimtari kur ju mbyllen dyerte , zgjedhja e pare e tij eshte varja !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 19-03-2014 më 02:18
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    "Një Kosovar në marinën mbretërore"

... që sipas logjikës së ko*evarve tan, dhe shqipfolësve nga Shqiperia duhët dënuar 15 vite burgim kete "terrorist" !

http://kosovalbaner.com/2014/02/nje-...en-mbreterore/
    ...Qe prej atëherë ai nuk ka shkuar me ne Kosove dhe nuk ka plane për t’u riktyer, pasi është martuar tashme. Me kalimin e viteve ai ende aspironte të bëhej marins dhe me të marrë shtetësinë britanike në korrik të 2012-ës, ai u bashkua me Brigadën e Këmbësorisë Mbretërore, kësaj njësie ushtarake me një histori 350-vjeçare. Pas 10 javësh në një qendër stërvitore ne jug perëndim të Anglisë, Arben Islami 28-vjeçar, ndryshoi planet për t’u bërë rezervist në Forcën Mbretërore te Marinsave, transmeton TCH ...

Ti po ma nxen te mencur kete, qe 15 vite nuk ka qene ne vend te vetin. Ky terrorist ateist qe ska kurrfare ndjenje per atdheun e tij. Edhe nje mafiash shqiptar po ta pyesesh se a e ka marre malli per atdheun e tij do te thoshte se po, ndersa ky njeri zemer guri, per kete ne nuk mund te perparojme kurre sepse skemi ndergjegje.
    Ke shku ne Angli behu edhe supermen por mos e harro atdheun dhe popullin tend. Se paku vizito dhe jep pak ndihma per njerez te varfer qe ne Kosove i ke plot. Nese do te ishte biri im ky do te turperosha nga ky, do ja bejsha 'delete' prej familjes. Ta shikon vetem interesin e vet personal, ky sdo te kishte kurrfare respekti, ku spo me bjen rasti te takoj kesi njerez, do ta beja per 5 pare. 'Shame, shame, shame on you... even Hitler would be ashamed of you'... 15 vjet jane pak per kesi njerez... nuk ka denim qe do i denojke ashtu sic e meritojne.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    ...Qe prej atëherë ai nuk ka shkuar me ne Kosove dhe nuk ka plane për t’u riktyer, pasi është martuar tashme. Me kalimin e viteve ai ende aspironte të bëhej marins dhe me të marrë shtetësinë britanike në korrik të 2012-ës, ai u bashkua me Brigadën e Këmbësorisë Mbretërore, kësaj njësie ushtarake me një histori 350-vjeçare. Pas 10 javësh në një qendër stërvitore ne jug perëndim të Anglisë, Arben Islami 28-vjeçar, ndryshoi planet për t’u bërë rezervist në Forcën Mbretërore te Marinsave, transmeton TCH ...

Ti po ma nxen te mencur kete, qe 15 vite nuk ka qene ne vend te vetin. Ky terrorist ateist qe ska kurrfare ndjenje per atdheun e tij. Edhe nje mafiash shqiptar po ta pyesesh se a e ka marre malli per atdheun e tij do te thoshte se po, ndersa ky njeri zemer guri, per kete ne nuk mund te perparojme kurre sepse skemi ndergjegje.
    Ke shku ne Angli behu edhe supermen por mos e harro atdheun dhe popullin tend. Se paku vizito dhe jep pak ndihma per njerez te varfer qe ne Kosove i ke plot. Nese do te ishte biri im ky do te turperosha nga ky, do ja bejsha 'delete' prej familjes. Ta shikon vetem interesin e vet personal, ky sdo te kishte kurrfare respekti, ku spo me bjen rasti te takoj kesi njerez, do ta beja per 5 pare. 'Shame, shame, shame on you... even Hitler would be ashamed of you'... 15 vjet jane pak per kesi njerez... nuk ka denim qe do i denojke ashtu sic e meritojne.
    Cfar mencurie sheh tek ky ? Asgje s'fola per te, thjesht e futa ne listen e zeze te shqiptareve qe angazhohen ne luftera te huaja.

Sidoqoft, as kte e as dike tjeter ligji i miratuar dite me par nuk i kap keta muxhahedin. Dhe kjo eshte nje e mir, qe ben qe te dalin te gjithe te pafajashem ! Ashtu keshtu,.. te jesh muxhahid, nuk eshte krim ! Nese po, atehere duhet qe shteti te nderhyj ne Kur'an, e per kte s'ka as shancat me te vogla !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Injorante te dashur,

Po te lexoni lajmet e pergjithshme do te njiheni me akuzat qe perballen keta muxhahedinet.

Jo vetem qe do te ngelen ne burg, por mbase dhe do te behen shembull e do e kalben ne burg, qe te vene mend te tjeret.

Biles biles keta duhen trajtuar me ligjin e sheriatit. Ne Arabi terrorizmi denohet me varje...
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Ja me ken duhet te merret qeveria shqiptare ,e jo ti terrorizoj besimtaret islami

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Injorante te dashur,

Po te lexoni lajmet e pergjithshme do te njiheni me akuzat qe perballen keta muxhahedinet.

Jo vetem qe do te ngelen ne burg, por mbase dhe do te behen shembull e do e kalben ne burg, qe te vene mend te tjeret.

Biles biles keta duhen trajtuar me ligjin e sheriatit. Ne Arabi terrorizmi denohet me varje...
    Keta kan mu liru ashtu siq jan liru edhe disa me heret ,Ky spektakel eshte ber per qellime tjera

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Injorante te dashur,

Po i kapi ky ligje i kryqëzatave, te jesh i sigurt qe te gjithe do te perpiqemi S.E.R.I.O.Z.I.SH.T., që ta sjellim Sheriatin ISLAMIK si sistem qeverisje ! Mos harro qe posedojm mazhorancen, dhe qe demokracia eshte konform vullnetit te shumices !
    … ///

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Injorante te dashur,

Asnji shtet ne bote nuk ka ligje qe mund ti ndale shtetasit e vete te dalin jashta shtetit (gjegjesisht vetem Korea e Veriut).....me ne fund, edhe nese lufton ne siri, oficial ka shku ne pushime !!!...kjo e para !

E dyta, nese nje grup njerezish ben PROPAGANDE per njeren pale te nje lufte jashta shtetit tone, na aspekti juridik eshte e barazvlefshme me propaganden per tifozllek per barcellonen.....kjo bjer ne te famshmin MENDIM I LIRE.....

E treta, nese nje shqiptare ne siri LUFTON me arme, dhe eshte mbi moshen e miturise, pra, mbi 18 vjet, atehere ai e ka shkele ligjin USHTARAK te vendit ku eshte shtetas...per kete, pjesa dermuese e shteteve perendimore, kombatantet qe luftojne per USHTRI ose PALE LUFTE tjera per pare, ose per xhenet, ose per qejfin e k....it se duan me derdhe gjak njeriu, POS SHTETIT AME, ku eshte perbetuar njeriu, i ckombetarizojne, ose kane ligje te pershtatshme ku ju vendojne KUSHTE kombatanteve.....

Nese gjate luftimeve ne siri kombatanti shqiptare shkel ligje nderkombetare, atehere per ate eshte pergjegjes gjyqi nderkombetare ne den haag.

ASNJE nga keto te lartepermendurat nuk jane valide ne rastin qe diskutojme......"mjekroshat" akuzohen mbi ligjet anti-terror !!!, ky eshte nje GABIM TEKNIK, propaganda nuk behet per terror brenda shqiperise, por behet per BINDJE PSIKOLLOGJIKE, qe njerezit te marrin vendime nga VULLNETI I LIRE I TYRE, dhe me KEMBET E TYRE te shkojne ne siri, me DORENE E TYRE te marin pushken, dhe me GISHTIN E TYRE te krisin ne trup njeriu.....

Pra, keto "mjekeroshat" mund te akuzohen vetem per mbajtje armesh pa leje.....per asgje tjeter !, edhe intepretimi i ligjit mund te shkoje deri ne nje vije ku me tej nuk ka me hapesire interpretimi. Me ne fund gjyqtari nuk mund te mare vendim, ngase ka gabim teknik ne ndertimin e akuzez. Ketu nuk kemi te bejme me shkelje te ligjeve antiterror !!!, nese armet i kane me leje, kane bile edhe shanca te mira ato mjekrat ta aktpaditin shtetin dhe te kerkojne demshperblim per heqje lirie te paarsyetuar.

Por hane bar mileti, hane bar........xhaxhi ju ka mesuar me ngran bar juve !, NUK GABON PARTIA !!!

tung
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po i kapi ky ligje i kryqëzatave, te jesh i sigurt qe te gjithe do te perpiqemi S.E.R.I.O.Z.I.SH.T., që ta sjellim Sheriatin ISLAMIK si sistem qeverisje ! Mos harro qe posedojm mazhorancen, dhe qe demokracia eshte konform vullnetit te shumices !
    Une mendoj se bashkesia islame duhet te jape llogari per kete cka ndodhi !

selam
    albanish by nature

Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •