Shembull:
Shembull:
Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 13-03-2014 më 11:03
do te thoja qe keta talebanet duhet nderprere komunikimi me jashte burgut dhe te merrnin nje denim maksimal per shfrytezim dhe mashtrim njerezor, arrestimi i ketyre integralistve eshte veprimi me i mire i marre nga qeveria e re dhe duhet pergezuar, por nese do denoj ndonje mzi, apo bashkiak te tij, dhe ndonje imam ( ish ministrin ), dhe une qe nuk kam votuar ndonjehere per ta, do me jepte disa arsye per ta bere dicka te tille.
Ndryshuar për herë të fundit nga par : 13-03-2014 më 11:16
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Per te gjitha akuzat me poshte ndaj personave ne fjale ekzistojne ligje perkatese...
"Të gjithë këta persona akuzohen për veprat penale të rekrutimit të personave me qëllim kryerjen e veprimeve terroriste, të nxitjes, thirrjes publike dhe propagandë për kryerjen e veprave penale me qëllime terroriste, të nxitjes së urrejtjes ose grindjeve nëpërmjet kombësive, rracave dhe feve. ..."
Se a eshte ne gjendja prokuroria te grumbulloje fakte dhe prova te mjaftueshme per keto akuza, eshte ceshtje tjeter.
Pamundesia e prokurorise per te ofruar prova te mjaftueshme kunder te akuzuarve, ne raste te caktuara p.sh. edhe kunder nje vrasesi, nuk mund te interpretohet si deshtim per shkak te mungeses se ligjeve, por vetem si pamundesi apo paaftesi e prokurorise per te ofruar fakte dhe prova te mjaftueshme gjyqesore, te cilat do legjitimonin vazhdimin e arrestit apo denimin e te akuzuarve.
Akuza e shpikur nga ti se "kane predikuar per te derguar njerez ne Siri ..."natyrisht se nuk figuron askund nen akuzat zyrtare dhe eshte vetem pjelle e imagjinastes tende, per te justifikuar dhe relativizuar rekrutimin dhe nxitjen eventuale per vepra penale, pe te cilat akuzohen, si veprime te rendomta fetare dhe madje humanitare te te dyshuarve...
Edhe rekrutimi... dhe nxitja... ne forme te predikimit, pavaresisht a behen ne xhami, ne oborr te xhamise apo ne rruge, dhe pavaresisht rrobave qe ka te veshur predikuesi, jane ne mase te njejte jolegjitime dhe te denueshme. Ne kete aspekt nuk mund te kete priivilegje te vecanta per predikues. Pavaresisht se shteti apo organete shtetit ne shumicen e rasteve, megjithate, jane shume me tolerante ndaj predikuesve gjate predikimeve brenda ambienteve fetare.
P.S.
Pavaresisht te gjithave, "te dergosh njerez ne Siri", duke pase parasyesh realitetin e atjeshem, nuk nenkupton automatikisht te mos dergosh njerez per grupe te ndryshme te kualifikuara si terroriste. Ne Siri nuk ekzistojne vetem dy apo tre pale luftuese, por disa fraksione te ndryshme, nga relativisht liberale deri ekstremiste dhe terroriste. Nuk ka nje ndarje relativisht te qarte, si per shembull ne luften e Kosoves, ku pavaresisht disa percarjeve te pashmangshme kane ekzistuar UCK-ja shqiptare dhe ushtria apo organet policore-ushtarake te Serbise.
Nese edhe ne Siri do te ekzistonin dy pale te tilla, atehere vertete do te ishte mjaft veshtire te ngriheshin dyshime te tilla per rekrutim te njerezve per grupe terroriste qe luftojne ne Siri.
Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 13-03-2014 më 12:14
http://www.zeri.info/artikulli/28745...-qytetar-nderi
Arabo-muslimanet perkujdesen qe serbet te jetojne mire ne kete bote ndersa per shqiptaret ne boten tjeterinvestime ne xhamia kete qellim kane ,ti dergojne shqiptaret ne xhehnet
![]()
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Cen Durimmadhi (14-03-2014)
Keta kane per ti rruajtur komplet ne burg ti nxjerrin si dele
Vetem budallenje qe nuk dine e lexojne gje tjeter vec Kuranit nuk e dine se cfare ligji i denon keta qe ngelen ne burg sot.
Ik lexo lajmet ose me lart ca ka shkruar Antiproanti te mesosh se cfare ndodh ne boten e vertete dhe dil nga perrallat e Kuranit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 13-03-2014 më 12:08
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Futini te gjithe ne Xhami e futja flaken e te pjeken te gjithe qafirat e mallkuar
… ///
La Devoue, ti nuk mund te me fusesh ne kish se une jam musliman, por jo terorist si ju
gilberto (13-03-2014),Xinxerfilli (14-03-2014)
U erdhi radha muslimaneve qe te rilindin, heh?
Domethene, nese nje nga qindra protestuesit ne shesh para Kryeministrise del e thote: "Kesaj qeverie i duhet vene flaka se po na merr shpirtin!", Krimet e Renda frap i hedhin hekurat dhe e fusin ne burg me akuzen "terrorizem"? Apo mos duhet te jete musliman dhe me mjeker qe ta damkosim si terrorist? Mos te ngjan pak me Sigurimin e Shtetit ku punonte babi tend?
Dje nxorrem ne shesh ne protesta pronaret e furgonave, sot nxjerrim gjithe muslimanet e Shqiperise.
Lart e me lart Qeveria e Rilindjes!
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 13-03-2014 më 23:59
Krijoni Kontakt