Close
Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 235
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Rekrutonin xhihadistë për në Siri, zbulohet në Tiranë celula terroriste

Shembull:

Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 13-03-2014 më 11:03

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

do te thoja qe keta talebanet duhet nderprere komunikimi me jashte burgut dhe te merrnin nje denim maksimal per shfrytezim dhe mashtrim njerezor, arrestimi i ketyre integralistve eshte veprimi me i mire i marre nga qeveria e re dhe duhet pergezuar, por nese do denoj ndonje mzi, apo bashkiak te tij, dhe ndonje imam ( ish ministrin ), dhe une qe nuk kam votuar ndonjehere per ta, do me jepte disa arsye per ta bere dicka te tille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga par : 13-03-2014 më 11:16
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    do te thoja qe keta talebanet duhet nderprere komunikimi me jashte burgut dhe te merrnin nje denim maksimal per shfrytezim dhe mashtrim njerezor, arrestimi i ketyre integralisetve eshte veprimi me i mire i marre nga qeveria e re dhe duhet pergezuar, por nese do denoj ndonje mzi, apo bashkiak te tij, dhe ndonje imam ( ish ministrin ), dhe une qe nuk kam votuar ndonjehere per ta, do me jepte disa arsye per ta bere dicka te tille.
    Ketyre me nder teje do ti rruajne leshte e poshtme. Nuk ka asnje ligj ne shqiperi qe ti denoje keta. Edhe nese kane predikuar per te derguar njerez ne Siri perseri nuk i kap asnje ligj.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ketyre me nder teje do ti rruajne leshte e poshtme. Nuk ka asnje ligj ne shqiperi qe ti denoje keta. Edhe nese kane predikuar per te derguar njerez ne Siri perseri nuk i kap asnje ligj.
    Per te gjitha akuzat me poshte ndaj personave ne fjale ekzistojne ligje perkatese...

"Të gjithë këta persona akuzohen për veprat penale të rekrutimit të personave me qëllim kryerjen e veprimeve terroriste, të nxitjes, thirrjes publike dhe propagandë për kryerjen e veprave penale me qëllime terroriste, të nxitjes së urrejtjes ose grindjeve nëpërmjet kombësive, rracave dhe feve. ..."

Se a eshte ne gjendja prokuroria te grumbulloje fakte dhe prova te mjaftueshme per keto akuza, eshte ceshtje tjeter.
    Pamundesia e prokurorise per te ofruar prova te mjaftueshme kunder te akuzuarve, ne raste te caktuara p.sh. edhe kunder nje vrasesi, nuk mund te interpretohet si deshtim per shkak te mungeses se ligjeve, por vetem si pamundesi apo paaftesi e prokurorise per te ofruar fakte dhe prova te mjaftueshme gjyqesore, te cilat do legjitimonin vazhdimin e arrestit apo denimin e te akuzuarve.

Akuza e shpikur nga ti se "kane predikuar per te derguar njerez ne Siri ..." natyrisht se nuk figuron askund nen akuzat zyrtare dhe eshte vetem pjelle e imagjinastes tende, per te justifikuar dhe relativizuar rekrutimin dhe nxitjen eventuale per vepra penale, pe te cilat akuzohen, si veprime te rendomta fetare dhe madje humanitare te te dyshuarve...

Edhe rekrutimi... dhe nxitja... ne forme te predikimit, pavaresisht a behen ne xhami, ne oborr te xhamise apo ne rruge, dhe pavaresisht rrobave qe ka te veshur predikuesi, jane ne mase te njejte jolegjitime dhe te denueshme. Ne kete aspekt nuk mund te kete priivilegje te vecanta per predikues. Pavaresisht se shteti apo organete shtetit ne shumicen e rasteve, megjithate, jane shume me tolerante ndaj predikuesve gjate predikimeve brenda ambienteve fetare.

P.S.
    Pavaresisht te gjithave, "te dergosh njerez ne Siri", duke pase parasyesh realitetin e atjeshem, nuk nenkupton automatikisht te mos dergosh njerez per grupe te ndryshme te kualifikuara si terroriste. Ne Siri nuk ekzistojne vetem dy apo tre pale luftuese, por disa fraksione te ndryshme, nga relativisht liberale deri ekstremiste dhe terroriste. Nuk ka nje ndarje relativisht te qarte, si per shembull ne luften e Kosoves, ku pavaresisht disa percarjeve te pashmangshme kane ekzistuar UCK-ja shqiptare dhe ushtria apo organet policore-ushtarake te Serbise.
    Nese edhe ne Siri do te ekzistonin dy pale te tilla, atehere vertete do te ishte mjaft veshtire te ngriheshin dyshime te tilla per rekrutim te njerezve per grupe terroriste qe luftojne ne Siri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 13-03-2014 më 12:14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

http://www.zeri.info/artikulli/28745...-qytetar-nderi

Arabo-muslimanet perkujdesen qe serbet te jetojne mire ne kete bote ndersa per shqiptaret ne boten tjeter investime ne xhamia kete qellim kane ,ti dergojne shqiptaret ne xhehnet
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

Cen Durimmadhi (14-03-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Keta kane per ti rruajtur komplet ne burg ti nxjerrin si dele

Vetem budallenje qe nuk dine e lexojne gje tjeter vec Kuranit nuk e dine se cfare ligji i denon keta qe ngelen ne burg sot.

Ik lexo lajmet ose me lart ca ka shkruar Antiproanti te mesosh se cfare ndodh ne boten e vertete dhe dil nga perrallat e Kuranit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 13-03-2014 më 12:08
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

Futini te gjithe ne Xhami e futja flaken e te pjeken te gjithe qafirat e mallkuar

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga aska_peja Lexo Postimin
    Futini te gjithe ne Xhami e futja flaken e te pjeken te gjithe qafirat e mallkuar
    A do kishe pasur deshir te ju fusim ne kishe dhe t'ju fusim flaken ashtu sic na imagjinon ti neve ?

O i shkret, jo per diç, por,... mesimet biblike ku digjen njerezit nuk jan me ne funksion !
    … ///

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

La Devoue, ti nuk mund te me fusesh ne kish se une jam musliman, por jo terorist si ju

11. 2 antarët më poshtë falenderuan aska_peja për mendimin e shprehur në këtë postim:

gilberto (13-03-2014),Xinxerfilli (14-03-2014)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,120
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    E kam thene disa here ne disa tema por sma ka vene re njeri. Kohet e fundit jane shtuar mjekroshat ne Shqipersi kerpudhat pas shiut. Vijne nga Arabia me tru te pjerdhur edhe fillojne perrallisin.

Pjesemarrja ne konflikte te armatosura ne shtetet e huaja lidhet ngushte me terorrizmin. Kjo per arsyen se lufta kunder shtetit ne fakt shkakton terror ne popullsine e gjere. Nuk eshte e kote shprehja "Terroristi per njerin eshte luftetar lirie per tjetrin".

Gjithesesi arrestimet normalisht jane bere me qellim parandalimin e terrorit por edhe sepse ata mjekroshat e pjerdhur nga mendja qe vene ne Siri mund te perbejne rrezik per shoqrine kur te kthehen. Pra arrestimet jane bere per te parandaluar terrorizmin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Keto skorjet islame duhen zhdukur njehere e pergjithmone nga shoqeria Shqiptarare. Ti futesh nga nje kallep tritoli ne b*the edhe te nisen te gjithe per ke allahu i tyre ku i presin 40 virgjereshat. Lexojini cfare nxjerrin nga goja me siper ne kete teme dhe mendoni a duhen lejuar te thithn te njejtin oksigjen si ne te tjeret!
    U erdhi radha muslimaneve qe te rilindin, heh?

Domethene, nese nje nga qindra protestuesit ne shesh para Kryeministrise del e thote: "Kesaj qeverie i duhet vene flaka se po na merr shpirtin!", Krimet e Renda frap i hedhin hekurat dhe e fusin ne burg me akuzen "terrorizem"? Apo mos duhet te jete musliman dhe me mjeker qe ta damkosim si terrorist? Mos te ngjan pak me Sigurimin e Shtetit ku punonte babi tend?

Dje nxorrem ne shesh ne protesta pronaret e furgonave, sot nxjerrim gjithe muslimanet e Shqiperise.

Lart e me lart Qeveria e Rilindjes!

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 13-03-2014 më 23:59

Faqja 11 prej 24 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •