Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 94
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici - See more at: http://ww

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ngushellime familjes Dobrusha! Jam thellesisht I prekur dhe me vjen shume keq per tre femijet e vegjel qe jane bere viktima te nenes fatkeqe, braktisur dhe lene ne meshire te fatit. Sa nevoje qe ka njeriu per pranine e Zotit ne jete.
    Edhe une keshtu mendoj!
    Where does a thought go when it's forgotten?

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar MI CORAZON për postimin:

Arvima (11-03-2014)

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici - See more at: http://ww

po mendoja ce shtyu kete nene te vriste femijet, femrat shqiptare per femijet behen cope, jane nenat me te devotshme qe me kam hasur

po e imagjinoja vetem me tre femije , vajza, qe kerkojne e kerkojne gjithcka dhe nuk kuptojne qe nena nuk mundet,
    femijet duan, e duan dhe qajne po nuk ua dhe, te bejne mama te keqe ,
    nje dite , dy dite, tre dite gjithe jeten, burri as nuk pyet se cle nga mbrapa te le dhe shikon jeten e vet
    dhe gruaja e shkrete e shikon qe femijet jane te pakenaqur, e braktisur, mbase edhe nga familjaret dhe bam e beri te paberen
    sa here kemi degjuar grate te mallkojne femijet kur jane mistreca , me mire mos te kisha , apo nuk e dua me veten , por nuk kane kaluar ne akt......ose vrasin veten por kurre femine
    te shkretet
    u shua nje familje , mbase sikur ta kishte te afer te shoqin sdo kalonte ne akt, nuk e di , ndjej trishtim...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 10-03-2014 më 08:01
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

ndijej vertete keqardhje dhe shume i trishtuar per 3 femije te pafajshem, nje shoqeri ne degradim e siper arrin ne te tilla situata, prinderit duhet te gjykohen dhe te marrin denimin maksimal, nuk ka faj femija pse te pikon catia.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Tmerr, kur ndegjo njeriu keto ngjarje.

Fajin e ka edhe mashkulli, qe e le ne gjendje kaq te mjere nenen e femijeve.
    Kur njeriu ben femije, atehere duhet te perkujdeset per ta, pa marre parasysh rrethanat.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

6. 2 antarët më poshtë falenderuan hot_prinz për mendimin e shprehur në këtë postim:

Cen Durimmadhi (12-03-2014),loneeagle (10-03-2014)

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Do kete qene nen efektin e depressionit. E semure menderisht. Se nje njeri normale se ben, as e con neper mend dicka makabre si kjo ngjarje.
    Nuk e di o Pink nuk e kuptoj dhe nuk i jap dot te drejte. Ti ke femije vete, si ben dot keq femijeve te botes ,jo me ata qe i ke te tute.
    Zot na ruaj mendte e kokes!
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084

Ca tmerri ...kushërira me emrin Olivia e kujton kështu: "Ishe kushërira më e mirë në botë… Si munde të më braktisësh në këtë m… Çfarë të keqeje kishe bërë për të merituar këtë? Më mungon që tani dhe nuk e imagjinon sa lot po derdh. Kam një dëshirë të çmendur për të të përqafuar, të betohem. Doja të kaloja jetën me ty dhe me ëndrrat që kishim thurur bashkë që kur ishim 3 vjeçe. Të dua shumë zemra ime, këtë mos e harro kurrë. Tani duhet të më mbrosh nga atje lart. Ke qenë e mrekullueshme dhe e tillë do të mbetesh gjithmonë. U prehsh në paqe motër

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Nuk e di o Pink nuk e kuptoj dhe nuk i jap dot te drejte. Ti ke femije vete, si ben dot keq femijeve te botes ,jo me ata qe i ke te tute.
    Zot na ruaj mendte e kokes!
    Etna ajo qe arriti deri ne ate pike do te thote qe nuk ishte ne rregull. Jam e sigurt qe dhe femijet apo te tjere do e kene vene re. Sikur ish-burri, babai i femijeve, te ishte aty afer , me aktiv ne jeten e femijeve mbase do kishte arritur ta kuptonte gjendjen e saj te rende. Ju thoni pse nuk vrau veten ne fillim. Ne ate gjendje qe ishte ajo ka mundesi qe ka menduar se po u bente nder duke i marr me vete ne boten tjeter. E tmerrshme. Para nje viti ndodhi nje tragjedi ketu ne shtetin ku jetoj une. Nje nene shqiptare dogji veten para femijeve. Me vone doli qe ajo i kishte dhene shenjat qe nuk ishte ne rregull., por i injoruan duke filluar nga burri te cilin e bene dhe fajtor qe ajo arriti deri ne ate gjendje. Ishte nje grua e shkolluar, dhe nene e mire, por qe filloi e ra ne nje gjendje depresioni sa e coi ne vetvrasje. Kishte tre femije te vegjel dhe ajo. Merrte kokrra ilace se e kuptonte qe s 'ishte mire, por e vetme nuk ja doli dot. Burri ishte tere diten i ikur. Ajo kalonte dite shtrire ne krevat pa bere asgje , dilte dyqaneve e veshur me pizhama, kokepakrehur e fliste me vete, dhe prape nuk e ndihmoi njeri te dilte nga ajo gjendje. Keta njerez duhen ndihmuar ose parandaluar. T'ua marrin femijet , ti ndihmojne te dalin nga ajo gjendje pa arritur deri te vrasja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-03-2014 më 10:59
    Feelings change - memories don't.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici

Gruja ka pasur dhe nje esauriment per deshtimin e femis se katert.
    Eshte e pafalshme ajo qe ka bere,sic eshte e pashpjegushme se si nje baba i tre kreatura te tilla te mrekullushme ne shkurt firmos ndarjen e ne mars shkon ne shqiperi per tu fejuar.
    Si mund te lehet nje grua qe ska pune qe mban tre femit e tuaj e ti nje metalmekanik me 1200 euro sgjedh te besh familje tjeter.
    Jam vella i nje motre qe ka rritur du femit e nje cami(qe e braktisi) per aventura e tij ne moshen 40 vjec!!!!
    Vajzat tashme shkojne ne universitet e riten prej berlinezit se bashku me nje moter te tret"gjermane"
    prandaj kurr mos u dorzoni jeta eshte gjeja me e shtrejte e asnjeri ska te drejte ta mari as nena.
    Meditoni njerez meditoni gra e meditoni meshkuj se lam nam neper bot.

11. 3 antarët më poshtë falenderuan altint71 për mendimin e shprehur në këtë postim:

Gentian_gr (10-03-2014),loneeagle (10-03-2014),Prudence (10-03-2014)

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Mbase sbej mire qe e them ,por me mire te kishte vrare veten,qe ne fillim.Pse duhet te vendoste ajo nese femijet duhet te jetonin apo jo?!!
    Eshte e tmerrshme ! Nuk e imagjinoj dot se si mund tja besh kete krijeses qe e ke lindur dhe e ke rritur vete.
    Do ishte zgjidhja me optimale te kishte vrare veten me pare !!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici

Fajin e ka ai bastard BABA qe la tre vajzat nen kujdesin e saj. Per veten e vet shkonte bente shopping per grua ne Shqiperi kurse femijet i la ne kujdesin e saj qe vet e kishte deklaruar qe e divrocoj sepse kishte probleme mendore. RIP, 3 angels!
    I LOVE GOD

j&g

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar loneeagle për postimin:

skender76 (11-03-2014)

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •