http://www.balkanweb.com/fotoAlbum/i...0&IDFoto=17430
Miq e mikesha nuk e di a jam tamam ku duhet po pak rendesi ka
a asht montim APO e vertet?
http://www.balkanweb.com/fotoAlbum/i...0&IDFoto=17430
Miq e mikesha nuk e di a jam tamam ku duhet po pak rendesi ka
a asht montim APO e vertet?
JO SEKS PARA MARTESE
e vertet plotsisht goldo asht ba tradite ne tiran qe tre vjet kjo pun per qdo 8 mars, mlidhen
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
JO SEKS PARA MARTESE
Mos ja keputni kot se jashte bejne me keq. As u ben pershtypje te shkojne ne nje strip club, dhe as nuk i gjykon njeri si po beni ju. Vetem ne Shqiperi i nxjerrin neper gazeta.
Jashte ka clube jo thjesht stripizmi por mos themi me keq. Nejse!
As kam qene, e as me ben pershtypje cfare bejne ato apo si zgjedhin te argetohen. Jeta e tyre.
P.S E diskutuam njehere kete teme Marsin e kaluar.
Feelings change - memories don't.
Perverse!
Pise,bushtra,kurva,pisllek,injorance.
Mos
Mos diskriminoni femren shqiptare.
Thjesht i ka kapluar injoranca 1000 here.
Tung
500 Dollar ke po dole ti ne Foto ne mes tiranes ashtu
nuk ta them per ofendim po thjesht nje bast mes nesh ku ne mes jane te gjithe anetaret e forumit qe lexojne kete teme!
nuk du asnje lloj pergjigje po ti posto foton une postoj 500 dollaret qe ti nis me poste te shpejte
MEQE THE STE BEN PERSHTYPJE
JO SEKS PARA MARTESE
$500 per cfare?! Seriozisht e ke ti?!
Mos i keqinterpreto fjalet e mia. Shkruajta, nuk me ben pershtypje cfare bejne te tjeret me jeten e tyre, apo si argetohen. Nuk thashe nuk me ben pershtypje te bej dicka te tille. Personalisht nuk do lejoja njeri te me afrohej ne menyre te tille. Por nese dikush se ka problem s'me takon mua ta gjykoj.
Feelings change - memories don't.
Pėr tė vjellė! :(
Ėshtė e pamundur tė mos ndjesh neveri dhe siklet tek shikon pamje tė tilla... pėr tė mos bėrė "modernen" kot mė kot apo, tė mbaj njė qėndrimi gjasme "mendjehapur", me fjalė boshe tė llojit: "s'dua tė paragjykoj/gjykoj njeri"... kjo ėshtė njė dukuri qė shprehet nė gangrenėn e shoqėrisė shqiptare, me protagoniste "femrat". Mua si femėr, mė duket shqetėsuese kjo dukuria e degjenerimit qė, disa e quajnė "emancipim" apo tė qėnurit "nė modė".
E di qė ngjaj si "diskriminuese" ndaj kėsaj kategorie por, tė jesh "diskrinimues" ėshtė diēka pozitive sepse, do tė thotė tė ndash vlerėn nga antivlera... dhe ndjej keqardhje ndaj faktit tė pėrdhosjes sė njė Feste qė pėr ne ėshtė e shenjtė... (apo edhe vetė pėrdhosjes sė Qėnies sė Femrės) sepse pėrveē Ditės sė Femrės, mbi tė gjitha ne e festojmė mė shumė si "Festėn e Nėnės" dhe, ėshtė e neveritshme tė shohėsh ato Bija Nėnash nė atė lloj degjerimi.
ane (15-03-2014),Gentian_gr (15-03-2014),kriko-38 (16-03-2014)
Nga fotot e ketyre qejflijeve shqiptare duket qe jane te mbajtura mira ,pra nuk vijne nga shtresa me e varfer dhe e paarsimuar e shoqerise dhe ketu eshte "problemi" ..kam pershtypjen qe "simotrat" e tyre perendimore qe bejne keso akte te turpshme ne publik jane kategoria me e ulte e shoqerise dhe per kete arsye edhe nuk "gjykohen"..sidoqofte pak paragjykim si ben dem asnje shoqerie por vetem dobi!
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Parmisht eshte ceshtje private...
Vertem paramendoni sa gjera te ngjashme ndodhin ne bote, edhe ne Shqiperi, prapa syve tone, se paku prapa syve te disave prej nesh.
Eshte e qarte se nga shumica e shqiptarve te rendomte, pavaresisht sa liberal jemi apo paraqitemi, disa gjera kurre nuk do te pranohen dhe bile do te denohen. Edhe pse ne parim nuk behet fjale per kurrfare shkelje te te drejtave dhe lirive te dikujt dhe nuk kane asnje lidhje me jeten e asnjerit prej nesh.
Thjeshte, ne (shume prej nesh) ende nuk jemi te gatshem dhe ne gjendje te pajtohemi me nje nivel te tille te lirise dhe pavaresise individuale, qe do te na mundesonte neutralitet dhe akceptance te mjaftueshme ndaj cfaredo botekuptimi, veprimi, sjellje, vendimi... legal, qe ne rastin me te keq vetem indirekt mund te jete ne kundershtim me interesat tona legjitime.
Sidoqofte, cdo shtypje e te drejtave dhe lirive individuale, te cilat nuk prekin as large lirite dhe te drejtat individuale te tjereve, pervec bindjeve ideologjike dhe te ngjashme, eshte nje hap prapa ne forcimin e shtetit te drejte (ligjor) dhe deomkratik, dhe shoqerise perkatese ne pergjithesi.
Asnje sistem liberal nuk eshte i realizueshem nese qe ne fillim ndalohet dhe denohet cdo gje qe konsiderohet si ne kundershtim me vlerat, besimet, bindjet dhe mendimet aktuale te dikujt apo te grupeve te caktuara ne shoqeri, cofte edhe te shumices. Sistemet liberale jane rezultat i thyerjes se vazhdueshme te tabuve dhe testimit dhe shtyrjes se kufijeve apo vijave te kuqe shoqerore, politike, ligjore... Kjo eshte edhe e vetmja mundesi per zhvillim dhe perparim njerezor. E kunderta do te thoshte stagnim dhe kthim prapa.
Natyrisht se nuk duhet toleruar cdo gje, sidomos gjera qe prekin te drejtat dhe lirite e tjereve. Por ne rastin konkret une personalisht, pavaresisht se nuk jam adhurues i aktiviteteve te tilla, nuk verej ndonje shkelje te ndonje te drejte, lirie apo rregulle relevante te pergjithshme qe do te justifikonte denimin apo ndalimin e tyre.
Shkurt, duhet mundesisht te mos na interesoje jeta private e secilit/seciles shqiptar/e ne Shqiperi, Ballkan apo bote.
Individet dhe grupet qe merren me aktivitete te tilla askund ne bote nuk jane vendimtar per zhvillimin dhe fatin e kombit dhe te vendit. E njejta vlene edhe per Shqiperine. Prandaj, nuk ka nevoje per shqetesime te medha.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 15-03-2014 mė 18:31
Krijoni Kontakt