Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 94
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici - See more at: http://ww

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    po mendoja ce shtyu kete nene te vriste femijet, femrat shqiptare per femijet behen cope, jane nenat me te devotshme qe me kam hasur

po e imagjinoja vetem me tre femije , vajza, qe kerkojne e kerkojne gjithcka dhe nuk kuptojne qe nena nuk mundet,
    femijet duan, e duan dhe qajne po nuk ua dhe, te bejne mama te keqe ,
    nje dite , dy dite, tre dite gjithe jeten, burri as nuk pyet se cle nga mbrapa te le dhe shikon jeten e vet
    dhe gruaja e shkrete e shikon qe femijet jane te pakenaqur, e braktisur, mbase edhe nga familjaret dhe bam e beri te paberen
    sa here kemi degjuar grate te mallkojne femijet kur jane mistreca , me mire mos te kisha , apo nuk e dua me veten , por nuk kane kaluar ne akt......ose vrasin veten por kurre femine
    te shkretet
    u shua nje familje , mbase sikur ta kishte te afer te shoqin sdo kalonte ne akt, nuk e di , ndjej trishtim...
    Burri i vet kishte shkuar te gjente grua ne Shqiperi, ishin ndare ne shtator. Ndoshta eshte edhe ashtu si thua ti qe nga vuajtja megjithse s'ka justifikm per cfare beri, po me mire te kishte vrare ate bastardin. Dihet qe te rritesh nje familje nuk eshte e lehte edhe ne si prinder jemi gjithcka per femijet tane. Zoti ti mbaj mendjen te gjitheve!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici - See more at: http://ww

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Burri i vet kishte shkuar te gjente grua ne Shqiperi, ishin ndare ne shtator. Ndoshta eshte edhe ashtu si thua ti qe nga vuajtja megjithse s'ka justifikm per cfare beri, po me mire te kishte vrare ate bastardin. Dihet qe te rritesh nje familje nuk eshte e lehte edhe ne si prinder jemi gjithcka per femijet tane. Zoti ti mbaj mendjen te gjitheve!
    Paska qene ne dijeni te gjendjes se rende mendore te gruas? Kjo ishte arsyeja qe e divorcoi?! Si e zinte gjumi naten ?! Si rrinte i qete kur mendonte qe vet shpetoi nga gruaja e semure menderisht, dhe i la femijet ne kujdesin e nje njeriu te semure?! Le ta vuaje kete tragjedi sa te jete gjalle duke fajesuar veten qe nuk beri dicka per femijet por doli per te kerkuar grua tjeter. Nuk eshte hera e pare qe femren e lene kur semuret, por te arrish ti lesh femijet me nje grua te semure menderisht e te nisesh ne kerkim te nje gruaje te shendetshme kjo eshte cmenduri!!!! Vetem baba s'mund ta quash!!!!
    Feelings change - memories don't.

3. 3 antarët më poshtë falenderuan mia@ për mendimin e shprehur në këtë postim:

Arvima (11-03-2014),Cen Durimmadhi (12-03-2014),loneeagle (10-03-2014)

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Paska qene ne dijeni te gjendjes se rende mendore te gruas? Kjo ishte arsyeja qe e divorcoi?! Si e zinte gjumi naten ?! Si rrinte i qete kur mendonte qe vet shpetoi nga gruaja e semure menderisht, dhe i la femijet ne kujdesin e nje njeriu te semure?! Le ta vuaje kete tragjedi sa te jete gjalle duke fajesuar veten qe nuk beri dicka per femijet por doli per te kerkuar grua tjeter. Nuk eshte hera e pare qe femren e lene kur semuret, por te arrish ti lesh femijet me nje grua te semure menderisht e te nisesh ne kerkim te nje gruaje te shendetshme kjo eshte cmenduri!!!! Vetem baba s'mund ta quash!!!!
    Tamam Mia ate thashe edhe une kur e lexova artikullin, ky e kishte ndare gruan vetem se ishte ne gjendje te rende psiqike me depresion edhe shkoj te gjente grua. Gjaku i femijve eshte ne duart e tij! Jo se po justifikoj gruan, por ky si baba si i la keta femije??? E ema e gruas tha qe kjo kishte blere toke $20K edhe vellezerit e tij ia kishin marre, plus kishte humbur femijen e 4 si duket ka dashur djal ky edhe e la. Me vjen keq per ato 3 engjujt qe iken por te tjeret do vazhdojne jeten.
    I LOVE GOD

j&g

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Për: Nëna vret 3 vajzat e mitura, zbulohet dëshmia në polici

Javen e kaluar ne Daytona Beach, Florida.

Nuk dijme fare se c'ndodh perreth. Por po ta diskutosh kete ngjarje me shoke te punes, te kujtdo shteti ve re se s'eshte fenomen i rralle, ose po te type-sh "mom killed her kids" dalin dhjetera video me raste te tilla. Nen sloganin te ruajme privasine, nuk marrim vesh se c'ben komshija, cfare hallesh ka e si mund ta ndihmojme.
    Shoqeri e kalbur!
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Nëna: Edlira më telefonoi para vrasjes

» Dërguar më: 10/03/2014 - 06:25

• Datë: Mar 10, 2014
    Klodiana Haxhiaj

Unë fola dje pasdite në telefon me Edën, ish te aq shumë e shqetësuar, e rënduar shpirtërisht, e më tha, 'pse s'më erdhe moj nënë, se jam vetëm me vajzat. Bashkimi po vjen në Shqipëri, unë me vajzat do mbetemi rrugëve'. Këto janë fjalët e fundit që Edlira Dobrushi Çopa ka shkëmbyer me nënën e saj Atlije Çopa, para se të ndërmerrte aktin e rëndë të vrasjes së 3 vajzave të saj. Me lotët që nuk i shteren në asnjë moment, 72-vjeçarja rrëfen në një intervistë për "Gazeta Shqiptare" fjalët e fundit të së bijës, ndërkohë që hedh dritë mbi motivet që mund ta kenë çuar 38-vjeçaren drejt krimit. Nga shtëpia e vajzërisë së Edlirës në Golem, Atlije Çopa akuzon një prej vëllezërve të dhëndrit si shkaktar të prishjes së martesës së vajzës së saj.
    Atlije, kur keni komunikuar për herë të fundit me vajzën tuaj?
    Fola mbrëmë (të shtunën) një copë herë me të në telefon. Ishte aq e ngarkuar shpirtërisht. Qante e më ngashërehej herë pas here. I thashë që të bëhej burrneshë për vajzat. Ishte e mërzitur shumë, i turfullonte koka e fjalët. Më tha që jam shumë keq, që jam pa punë, e nuk dinte si t'ia bënte. Më tha që 'pse moj nënë nuk më erdhe të rrije ca kohë këtu?'.
    Çfarë problemesh ju tregoi?
    Më tha që Bashkimi ishte nisur për në Shqipëri, po nuk më tha që po vinte të fejohej me një vajzë 25-vjeçare, këtë ma thanë fëmijët. Më tha që më ka lënë me të tria vajzat pa bukë e pa shtëpi. Unë i fola, i thashë të mos ndahej nga burri. I thashë të pajtohej sërish, se unë nuk e dija që ai po vinte të bënte fejesën e të merrte nuse të re. I fola ashpër që të bashkohej me burrin. Më tha që 20 vjet në kurbet e s'kam ku të rri, as aty nuk kam shtëpi, as këtu. Mu ankua e më qau që i dhembte operacioni.
    Pse ishte operuar?
    Po vuante nga mëlçia e zezë. Bëri operacion të rëndë në Itali. Punonte në borë, e në të ftohtë. Ku të gjente punë, se burri i ikte nga shtëpia, ndahej dhe i linte vetëm. Një dimër kur punonte në të ftohtë pastronte borën nga oborret e shtëpive humbi edhe fëmijën, e dështoi.
    Kur u kishin lindur konfliktet në çift?
    Po kanë disa vjet që ziheshin. Ishin ndarë e ishin pajtuar për hatër të vajzave. Para ca vitesh kur humbi edhe fëmijën, kishin mbledhur 40 mijë euro dhe blenë një dynym tokë në Rrashbull, për të ndërtuar shtëpinë. Më pas shtëpinë e ndërtoi Petriti atje, i vëllai i dhëndrit dhe vajza kërkonte truallin të ndërtonte shtëpinë e saj, ata nuk ia kishin dhënë. Kjo u bë shkak i sherreve, se të 40 mijë eurot i kish dhënë vajza dhe dhëndri, ndërsa i vëllai thoshte që vetëm 20 mijë keni dhënë. Unë si nënë i thashë që të vinte në Shqipëri. Edhe mbrëmë i thashë në telefon të kthehej, se do të shisja unë një copë tokë që kam e do ia blija një shtëpi të fuste kokën me vajzat. Mbrëmë kur qante më thoshte, që nuk donte tokën nga unë. Qante e thoshte që djersën ia kishin marrë ata pa të drejtë. Kjo bëri që vajza të binte në depresion e në stres të madh.
    Nuk ju dëgjoi që t'i blinit ju shtëpi?
    Më tha që nga puna e tepërt humbi një fëmijë, nga puna e madhe ishte bërë gjysmë njeriu, ju shpik sëmundja e ishte në depresion. E kishin mashtruar njerëzit e burrit gjithë jetën, e kishin shkelur me këmbë. Këto më foli në telefon, më qante hallet, por s'e mendoja kurrë që do bëhej kjo hata. Më tha 'puno e rropatu dhe Bashkimi iku e më la me të tri vajzat'.
    Kur e keni takuar për herë të fundit vajzën dhe mbesat?
    Erdhën në verë, Simona ishte rritur shumë, ishte bërë e bukur vajza e nënës. Ishte e shqetësuar se prindërit nuk i shkonin mirë. Vajzat ishin si dallëndyshet, Eda i mbante e kujdesej për to. Tani na u mbyll dera. Nëse do më thoshin për ndonjë nga fëmijët e tjerë, edhe mund ta besoja. Por këtë nuk e besoj dot, se Eda ka qenë fëmija më i mirë nga të gjithë. E teta në radhë e 10 fëmijëve, 7 vajza e tre djem.
    Si e morët vesh lajmin?
    E morëm nga televizori. Na ka rënë bomba. Po unë si nënë, dy fjalë ia kam për të thënë dhëndrit. Shkaktarë të prishjes së familjes së tyre është bërë i vëllai Petriti, ai i shtiu në sherr me njëri-tjetrin dhe prishi familjen. Me shtëpi s'u bënë dot dhe tani i gjen nuse të vëllait ta martojë.
    Do shkoni në Itali?
    Ah, atje dua të jem, me vajzat e vogla, po nuk më lënë të shkoj fëmijët që jam këtu. Atje kam djem e vajza që po merren me ato punë kaq të rënda, gjëmë e madhe që na ka mbytur. Nëna ka një merak, dua të vdes sonte, të mos dëgjoj e të mos shikoj më asgjë ç'do të ndodhë, se nuk mund të përballoj më shumë hidhërime.

http://www.balkanweb.com/gazetav5/ar....php?id=145273
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

une po mundohem ta mendoi ca gjendje e rend psikologjike mund ta shtyj nje nene te bej kete krim.
    e besoni po me dhimbset kjo nene.kjo eshte e vdekur mes te gjallve.

aaa te ketij pseudobabai ja fakturoi tere ngjarjen,.
    Te drejten e divorcit e kan te gjith,por joa para se te qetesoi dhe rehatoj palen tjeter,e lere me me femijet .
    pa koment

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Si ishte Simona?

“Ajo ishte e bukur” – thotë Nikola, shoku i klasës së saj, i cili edhe ai ishte i huaj po ashtu si ajo. Të tjerët e njihnin Nikolan si shokun e saj të ngushtë. Tregon fotot në celularin e tij. Ishte me të vërtetë e bukur, gjë që e pranojnë me pak zili dashamirëse Erika dhe Margerita dhe të gjithë nxënësit e tjerë të klasës, disi për të larguar dhimbjen e asaj të diele të tmerrshme.

Simona Dobrushi, 13 vjeç, vajza më e madhe e tre motrave të vrara, nuk ishte vetëm e bukur. Ishte edhe më e mira e klasës. Në dëftesë kishte vetëm teta dhe nënta. Miqtë e klasës flasin për të me kënaqësi sikur të ishte akoma mes tyre, sikur në një farë mënyre shpresonin se do ta takonin përsëri në atë ditë leksionesh, pas tri ditësh pushimi. Aty, në bangën e saj, në rreshtin e treti nga ana e dritares. Aty ku vunë një buqetë të madhe lulesh.

Nikola e dinte që Simona e tij kishte probleme në shtëpi. E dinte dhe Erika, shoqja e ngushtë e saj. Ata shprehen se muajt e fundit ajo ishte bërë shumë e heshtur, dhe shpesh ndodhte që ta shihnin duke qarë. “Për të mos u vënë re nga profesorët, kërkonte të shkonte në tualet”. Thoshte që babai i saj ishte larguar me një tjetër grua. Gjithashtu kishte vënë re shqetësimin e mamasë së saj për mungesën e parave. “Edlira donte të transferohej në Torino aty ku njerëzit e saj do ta ndihmonin të gjente një punë”. Simona nuk u kishte treguar miqve se mamaja e saj kishte frikë se mos e vetmja rrugëzgjidhje për Simonën ishte të bëhej një prostitutë. Në shkollë profesorët, disa javë më parë, fiksuan kuotën për udhëtimin në fund të vitit në Romë: 230 euro. Simona ia kishte kërkuar të atit të saj paratë por ky i fundit i ishte përgjigjur të zgjidhte: ose t’i përdorte paratë për udhëtimin ose për faturat e shtëpisë. Simona duke qenë një vajzë që jetonte me këmbë në tokë e kishte vendosur: “Asnjë udhëtim në Romë, do të shkoj kur të jem më e madhe.”

Ëndrrat e Simonës

Në rrjetin social, ajo nuk e kishte për turp të rrëfente dashurinë për babain e saj. “Nëse do të ishe një bujk, çfarë do të kultivoje? Njohuri. Kemi nevojë për to.”-i përgjigjej Simona një pyetje në rrjetin social Ask. Ishte vetëm 13 vjeç, por ishte shumë e zgjuar për moshën e saj. Në Facebook, ajo nuk ishte regjistruar me emrin e vërtetë të saj, por prezantohej me emrin Simona Gomez, si aktorja dhe këngëtarja Selena Gomez, që ishte idhulli i saj së bashku me Justin Bieber-in. Simona u përgjigjej gjithmonë me zgjuarsi pyetje që i bënin në rrjetin social ASK. Kur e pyetën: “Si ta dallosh një njeri të keq nga një njeri i mirë?” ajo u përgjigj: “Si e bën dallimin e një ushqimi të mirë nga një ushqim i keq? Duke e provuar apo jo? Prandaj është e nevojshme ta njohësh njëherë personin para se ta gjykosh atë.”

- Babai në telefon

Ajo ishte vajzë e zgjuar dhe nuk binte pre e provokimeve të këtyre lloj rrjetesh sociale me natyrë adoleshentësh. Simona, që për pak kohë mbushte plot 14 vjeç, ishte një vajzë si gjithë të tjerat që dëgjonte muzike dhe luante, por gjithashtu ishte dhe një adoleshente me një ëndërr: të shpëtonte nga lagjja e saj për të jetuar një ditë në Nju Jork, Los Anxheles, Las Vegas ose Londër. Ajo nuk kishte frikë të tregonte se personi me të cilin fliste më shumë në telefon ishte babai i saj dhe se frika e saj ishte të humbte njerëzit e dashur.

-Sikur e nesërmja të mos ekzistonte

Një 13 vjeçare, që jetonte të tashmen nën moton “Çfarë do të bëje sot, nëse nuk do të ekzistonte e nesërmja?”. Ajo i përgjigjej kësaj pyetjeje: “Do përpiqem të përmbush ëndrrat e mia”. Në Facebook, kushërira e saj, e regjistruar si Olivia, sot e kujton kështu: “Ishe kushërira më e mirë në botë…Si munde të më lije kështu? Ç’të keqe bëre që ta meritoje këtë? Që tani më mungon dhe nuk i imagjinon dot lotët që derdh për ty… të betohem që kam një dëshirë të çmendur për të të përqafuar sërish. Doja të kaloja një jetë me ty, të realizonim ëndrrat që mendonin që kur ishim tre vjeç. Të dua shumë, këtë mos e harro kurrë. Tani duhet të më mbrosh nga lart. Ke qenë e shkëlqyer dhe kështu do mbetesh gjithmonë. U prefsh në paqe motra ime.”

tiranaobserver
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 11-03-2014 më 10:14

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

O Zot i madh cfare tragjedie. Si te iken mendja per icik... si arrin te kaloj njeriu ne depresion, cfare e shtyn? sa i forte duhet te jete njeriu.
    Kisha degjuar me depresion vret veten , po te vrase femijet ?! Ne ate moment truri llogaritet me 0, nuk eksiston me si qenie se as kafsha me e keqe sdo e bente.
    Asaj nene nuk ke as c'i thua, bertiti , rrihe , torturoje,... nuk kane vlere se nuk eshte me njeri.
    Sa per babain, skam c'te shtoj me shume se Mia.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Bota divorcohet ,kane probleme emocionale e financiale por vetem kriminelet si kjo vrasin femijet e tyre ,depresivet vrasin veten jo te tjeret ,kjo kriminele ka vendin ne karrike elektrike .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 11-03-2014 më 10:47
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

ja-perse-mamaja-u-kthye-ne-nje-vrasese

lexoni shjpjegimin e ekspertit italian.

http://www.tiranaobserver.al/ja-pers...e-nje-vrasese/
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •