Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084

Si e lashė cigaren!

Si e lashe cigaren!

Nga shoqeria e ngushte e mesova si ta pi cigaren dhe prape shoqeria e ngushte me beri ta leja cigaren por me nje ndryshim te vogel jo te njejtat personazhe. 12 vjet tym dynjaje. E lashe. Gjeja me e mire me duket qe kam bere ne jeten time eshte lenja e cigares.
    Ndoshta mua me dukej ashtu por dikur sikur ishte kenaqesi-fun me pi cigare. Por po vinte nje kohe sikur i iku koha e cigares. Sa here e ndizja me turp sikur po e pija. Cigarja po behej gje e shemtuar. Sikur njerzit te shikonin ndryshe kur pije cigare. Ketu New York City nxorren ligje te rrepta kunder pirrjes se cigares. Dil ne kafe slejne me e pi duhet me dale si qen me e pi jashte, restaurant jo, shko ne bar nuk shtyhet pa cigare, anej jo knej jo. Hap tv reklama te mbysnin kunder duhonit. Hy ne forum prape tema kundra cigares. Ble sigurim shendetsor pyetja pare e pi duhonin? Shko te doktori prape e njejta gje.

Pak a shume pas ardhjes ne USA cigarja u be ndoshta problemi me i madh qe une po perballesha. U deshen vite qe ta pergatitja veten time qe ta leja cigaren. Nje shok i ngushte i punes pas shume vjetesh e la. Dhe ai u be shkaktari nr 1 qe e lashe. Beri nje fushate te shume te eger kundra duhan per nje vit rresht. Sa here ikja per cigare dhe kthehesha te tavolina e punes ma bene "huh you smell like an ashtray" nderkohe ai vete per 30 vjet e ka pire.

Ne korrik do ikja ne Shqiperi dhe te gjitheve u thashe kurr te kthehem nga shqiperia sdo e ve me kurr ne goj cigaren. Ne Shqiperi u premtova prape qe sa te iki ne USA do e leje cigaren. Po kthesha per ne usa dhe jam duke pi cigaren e fundit ne airportin e Vjenes. Cigare nuk bleva(zakonisht 5 deri 10 steka blija sa here udhetoja jashte amerikes). E lashe paketen dhe zippo ne tavoline ngrihem per te ikur drejt terminalit nje cift aty prane me thote ...''exusmiiii ke harruar cigaret'' ....i pashe dhe u premtova dhe atyre qe sdo e pi me kurr. Dhe te gjitheve qe u kam dhene premtimin po e mbaj.

Ndoshta e kam pire per shume vite kurr nuk e mendova qe do ishte kaq e lehte qe ta hiqja kete ves te keq. Nese mentalisht je gati te lesh cigaren ndaloje se budallalliqe si: o nuk rri dot pa duhon, o pas buke dua ta ndez, jane kot pretendime boshe. U tregoj miqve me shume kenaqesi qe e kam lene cigaren. Ma merr mendja sic isha une ka shume me dy mendje prandaj lejeni se eshte shume e lehte eshte shume mos te pish cigare. Betejen kunder cigares e fitova tani po bohem aktivist anti-cigares

bravo...
    sinqerishte te pergezoj per kete vendim qe ke marre....une kam qene dhe jam kundra pirjes se duhanit,e ja kam "nxire" jeten shoqerise sime qe e pinin,pasi gjithmone i thosha: boll,mjaft ke pire,lere duhanin.....

fatkeqsisht deri tani vetem me nje person ja kam arritur....me xhaxhain tim,edhe ai e pinte prej shume vitesh,e tani u be mbi nje vit qe nuk e pi me....(lutem qe te vazhdoje gjihtmone keshtu)

edhe nje here urime per kete iniciative...te pershendes
    klea

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Kleadoni faleminderit! Te lumte nese ke arritur ta bindesh dike ta leje. As qe nuk ka diskutim nese dikush ta "nxine" cigaren te ndihmone qe ta lesh cigaren. Une pervete ja di shume per nderr atije qe me nxiu pirrjen e cigares.

Clauss jo plako ti ske ca bo ate qe une kisha deshire e bera

Alibaba ashtu e lejme sic thua ti flm dhuraten.

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Kleadoni faleminderit! Te lumte nese ke arritur ta bindesh dike ta leje. As qe nuk ka diskutim nese dikush ta "nxine" cigaren te ndihmone qe ta lesh cigaren. Une pervete ja di shume per nderr atije qe me nxiu pirrjen e cigares.

Clauss jo plako ti ske ca bo ate qe une kisha deshire e bera

Alibaba ashtu e lejme sic thua ti flm dhuraten.

vagabondo_nyc bravo naq qe e ke lene se dhe une dite per dite thom do e le dhe jooo qe me shkon menia ta le'por pasi lexova ketu te gjitha qe ke thene jane reale ne lidhje me cigarettes'shkolla filloi menoi ta le dhe une se me vjen tulp kur pi dhe shkoi ne shkoll...bie era si nje qen i ngordhur ..sorry per fjalorin por tamam e kane thene...anyways jam happy per ty & me bene dhe mu ta le ...Qe sot e tutje nuk do vendos me cigare ne goje...te premtoi..per kete gje........

Ps urime per temen se eshte nje teme e vecante te pakten per ne te rinjt qe na duket cigare aq e embel dhe me pi nje na benet menia te harrojme merzin...urime dhe nje here..byeeeeeeeeee

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    vagabondo_nyc bravo naq qe e ke lene se dhe une dite per dite thom do e le dhe jooo qe me shkon menia ta le'por pasi lexova ketu te gjitha qe ke thene jane reale ne lidhje me cigarettes'shkolla filloi menoi ta le dhe une se me vjen tulp kur pi dhe shkoi ne shkoll...bie era si nje qen i ngordhur ..sorry per fjalorin por tamam e kane thene...anyways jam happy per ty & me bene dhe mu ta le ...Qe sot e tutje nuk do vendos me cigare ne goje...te premtoi..per kete gje........

Ps urime per temen se eshte nje teme e vecante te pakten per ne te rinjt qe na duket cigare aq e embel dhe me pi nje na benet menia te harrojme merzin...urime dhe nje here..byeeeeeeeeee

Selina te lumte nese ke vendosur ta lesh cigaren. Me behet qejfi qe po merr guxim ta lesh. Me beso te do ndihesh shume e lumtur qe e ke lene cigaren. Te lesh cigaren do kurrajo dhe guxim. Tregoju gjithe njerzve qe ke afer qe e ke lene cigaren. Mbaje fjalen. Sa ta pish me turp leje per lezet.

Te lumte dhe suksese.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga Clauss
    dhe tani? ne cfare te te bejme? te te japim ndonje dekorate?
    vagabondo_nyc-u shpėbleu vetveten. Nuk i duhen dekoratat tona. Ti kemi lakmi tė gjithė pėr njė guxim kaq tė madh qė vė nė pyetje burrėrinė dhe karakterin e njė burri. Gjėra qė tė gjithė duhanxhinjtė i kan frikė.

Bravo dhe rrofsh sa malet vagabondo_nyc.

Citim Postuar mė parė nga Clauss
    dhe tani? ne cfare te te bejme? te te japim ndonje dekorate?

U ndodh bosh ky qoftja dhe e leshoi , ti pse leshon thartire !

Ej nuk eshte ceshtje burrerie , trimerie apo ku di una ! Zotesie dhe vetsigurie ndoshta , vete e kam pire per 13 vjet te pakten dy paketa e gjysem racion ditor , sapo mora vesh qe ime shoqe ishte lehone , ma mori te keqen helmi ( vetem ajo ideja qe foshnja e sapolind ne shtepi dhe une ta tymosja) , vjet ne dhjetor e piva te fundit dhe nuk dua ti degjoj me emrin !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Mire bere por shume njerez nuk e kane kete guzim sepse stresi edhe menyrat e tjera nuk mund ta lene aq thjesht.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Si e lashe cigaren!

..................

Ndoshta e kam pire per shume vite kurr nuk e mendova qe do ishte kaq e lehte qe ta hiqja kete ves te keq. Nese mentalisht je gati te lesh cigaren ndaloje se budallalliqe si: o nuk rri dot pa duhon, o pas buke dua ta ndez, jane kot pretendime boshe. U tregoj miqve me shume kenaqesi qe e kam lene cigaren. Ma merr mendja sic isha une ka shume me dy mendje prandaj lejeni se eshte shume e lehte eshte shume mos te pish cigare..
    Llafe kot.. kam une nja 3 dite qe nuk po pi dhe nuk paska gje me te zorshme.. as buke nuk me hahet, as gjume ..asgje.. vetem djersitje gjithe diten, dhe naten shoh endrra me erresira ku shfaqen tymra qe ndricojne. Edhe miqte e mij kane nja dy dite qe me inkurajojne, po shpirti im e di se cpo heq.. shkruajta vetem ngaqe jam nervoz se nuk pi, dhe me bezdisin keto "Flamurtopizmat" kur e ke pire dhe vete si qen. Duhet me e lene dreqin, po kur shikon keto fushatat, acarohesh me shume.

Nejse, kur te me zere sot gjumi, ishalla nuk zgjohem deri nga dita e shtune.
    Prektora

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Ato enderrat i shikon nese po perdor nicorete (gum ose patches) ...se ashtu me ndodhi mua! S'e kam zakon kurre te shoh endrra dhe sapo tentova te perdor ato patches, fillova te shoh edhe Fiorin duke me gatu byrek me spinaq, nderkohe qe corazoni me cupken i mbanin ison! Me pak fjale, une dore me nji duhet te kem karakter te dobet lol...kam 10 vjet qe e bi duhanin (rregullisht 2+ paketa ne dite) dhe tashi ka arritur kulmi, po me shkaterro komplet, por burre none qe e le nuk ka! ...duhanin e lej kollaj...dmth nga 40 here ne dite lol

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rrjeshtat e pafajsisë
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 10-08-2010, 18:57
  2. Gruaja e Prefektit
    Nga Diabolis nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 12:42
  3. Florjon Mima: Kush ishin miqtė e tim eti
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 04:37
  4. Kuriozitet mbi cigaren
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2004, 18:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •