Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Erdogan do të ndalojë YouTube dhe Facebook që i ‘nxorën’ bojën

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Këllëçdarollu: E pashë Erdoganin duke ndjekur pamjet erotike
    Shitet musliman e shikon filma erotik n'pleqni...!
    Pergjigjmu sinqerisht, cilin veprim ti personalisht e quan me te ulet. Faktin qe Erdogan ka pare nje film erotik apo dekleraten e ketij qe thote se ka pare Erdoganin te shikoje filma erotike?

Po burra jemi dreqi ta haje, nuk ka mashkull ne bote i madh a i vogel , musliman , i krishtere a budist qe mos kete pare ndonje film erotik.Pfff
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Pergjigjmu sinqerisht, cilin veprim ti personalisht e quan me te ulet. Faktin qe Erdogan ka pare nje film erotik apo dekleraten e ketij qe thote se ka pare Erdoganin te shikoje filma erotike?

Po burra jemi dreqi ta haje, nuk ka mashkull ne bote i madh a i vogel , musliman , i krishtere a budist qe mos kete pare ndonje film erotik.Pfff
    Nuk pajtohem...
    Kur shitesh musliman si Erdogani, atehere duhet edhe ne jeten private te sillesh ne menyre adekuate.
    Eshte e patolerueshme qe dikush si Erdogani (dhe ne postin e tij te privilegjuar dhe me pergjegjesi) t'i keqperdore ndjenjat fetare te besimtareve, fene dhe Zotin per vota dhe pushtet.
    Ketu nuk luan rol te madh fakti se njerez te pushtetshem si ky kane mundesi te pengojne publikimin e gjerave te papershtashme apo qe jane plotesisht ne kundershtim me peronalitetin e tij publik. Nuk ka asnje arsyje dhe mundesi per mbrojtje dhe amnestim te mashtruesve dhe manipuluesve te tille, te cilet devotshmerine fetare apo perkushtimin ndaj fese dhe Zotit e perdorin si vlere per vota dhe pushtet.

Natyrisht se ndjekja e filmave erotik nga Erdogani peshon 101 here me shume se veprimi i denoncuesit.
    Mbajtja fshehte e ketij fakti nuk eshte kurrfare zgjidhje, kur kemi te bejme me nje mashtrues dhe manipulues te votusve, permes te cileve e ruan dhe e fiton pushtetin.
    Edhe nese veprimi i denoncuesit, varesisht nga rrethanat konkrete, do te ishte moralisht i dyshimte etj., kjo perseri nuk do te ndryshonte asgje ne vleresimin e vepres se Erdoganit.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk pajtohem...
    Kur shitesh musliman si Erdogani, atehere duhet edhe ne jeten private te sillesh ne menyre adekuate.
    Eshte e patolerueshme qe dikush si Erdogani (dhe ne postin e tij te privilegjuar dhe me pergjegjesi) t'i keqperdore ndjenjat fetare te besimtareve, fene dhe Zotin per vota dhe pushtet.
    Ketu nuk luan rol te madh fakti se njerez te pushtetshem si ky kane mundesi te pengojne publikimin e gjerave te papershtashme apo qe jane plotesisht ne kundershtim me peronalitetin e tij publik. Nuk ka asnje arsyje dhe mundesi per mbrojtje dhe amnestim te mashtruesve dhe manipuluesve te tille, te cilet devotshmerine fetare apo perkushtimin ndaj fese dhe Zotit e perdorin si vlere per vota dhe pushtet.

Natyrisht se ndjekja e filmave erotik nga Erdogani peshon 101 here me shume se veprimi i denoncuesit.
    Mbajtja fshehte e ketij fakti nuk eshte kurrfare zgjidhje, kur kemi te bejme me nje mashtrues dhe manipulues te votusve, permes te cileve e ruan dhe e fiton pushtetin.
    Edhe nese veprimi i denoncuesit, varesisht nga rrethanat konkrete, do te ishte moralisht i dyshimte etj., kjo perseri nuk do te ndryshonte asgje ne vleresimin e vepres se Erdoganit.
    Aman o anti mos me fol per moral ti qe me perkrah daljet e homoseksualeve rrugeve duke u puthur. Une besimtar musliman jam por nje fakt i tille nuk e kompromenton aspak besimin apo figuren e tij.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Kam degjuar se se shpejti do dale nje film i shkurte erotik me Erdoganin dhe nje shoqe te gruas se tij qe paskeka qene Miss-Türkije!!! Nuk ka faj i ziu, ashtu sikurse eshte paketuar e shoqja.. nuk ka zezak qe e zberthen! Pastaj degjova edhe dicka tjeter .... nje film i Erdoganit me nja dy zezake.......!!!!!! Nuh kujdes aman se mos te bije te fiket..!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Aman o anti mos me fol per moral ti qe me perkrah daljet e homoseksualeve rrugeve duke u puthur. Une besimtar musliman jam por nje fakt i tille nuk e kompromenton aspak besimin apo figuren e tij.
    S'fola fare per moralin...
    Fola per keqperdorim te moralit fetar per vota dhe pushtet nga ana e Erdoganit.

Une s'kam asgje kunder qe nje musliman me emrin Erdogan, Hysen apo Shaban shikon fillma erotik.
    Por jam absolutisht kunder qe dikush qe publikisht shtiret ose edhe luan rol te dikujt me moral te larte dhe perkushtim te vecante fetar, gje qe, varesisht nga pozita ne shoqeri apo ajo zyrtare, pasqyrohet edhe permes gjesteve, sjelljeve, deklaratave dhe vendimeve perkatese, ne realitet te veproje ne kundershtim te plote edhe me normat minimale. Shume njerez qe e votojne Erdoganin natyrisht se e votojne duke besuar ne ate qe ai paraqet si figure publike dhe ate qe deklaron per vete dhe kunder konkurreneteve politik. Dhe normat morale te shumices se besimtareve nuk legjitimojne ne asnje menyre shikimin e filmave erotik nga dikush qe edhe keshtu per ata eshte model i njeriut dhe i politikanit sipas shijes dhe bindje se tyre fetare. Njeri qe shikon filma erotik nuk eshte dhe nuk mund te jete i tille, per asnje bestimtar te vertete te fese islame.
    Me fjale tjera: Nuk eshte problematik vetem fakti qe dikush ne poziten e tij shikon filma erotik, por ne radhe te pare qe dikush perfiton numer te madh te votave duke u shitur dikush qe ne realitet nuk eshte.

Perndryshe, paramendo se cfare do ti ndodhte Erdoganit nese do ta kapnin "talebanet" shqiptar qe po shkojne per te luftuar ne Siri duke ndjekur skena te tilla erotike.
    Do t'a varnin ne sheshin kryesor, do e konfiskonin kaseten dhe do te nxitonin ne oden me te afert te burrave per ta shikuar vete.
    Kjo perafersisht do te ishte konsekuenca e trajtimit te ceshtjes, sipas propozimeve tuaja per "trajtimin islamik" te kesaj ceshtje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 28-03-2014 më 15:38

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

zeit.de

Gjykata Kushtetuese e Turqise shpalli bllokimin e Twitter te kunderligjshem

Disfate per Erdoganin: Qeveria turke duhet te terheqe menjehere ndalimin e Twitter. Gjykata Kushtetuese shpalli ndalimin te paligjsjem.

Ndalimi nga pikepamja e gjyqtareve eshte kunder te drejtave te qytetareve, raportojne mediat turke. ...

Qeveria kishte bllokuat Twitter me 20 Mars pasi sherbimi i mesazheve te shkurtera ishte perdorur per shperndarjen e akuzave korruptive ndaj kryeminsitri Rexhep Tajip Erdogan dhe rrethit te tij. ...

i/e regjistruar Maska e Naa2i
    Anëtarësuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

n-tv.de

Perkunder vendimit te Gjykates Kushtetuese Turqia nuk e heq bllokimin e Twitter

Gjykata Kushtetuese vendosi heqjen e ndalimit te Twitter. Por qeveria heziton implementimin. Ministri i jashtem Davutoglu tha se vendimi po "shqyrtohet" ...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •