Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 110
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Vlorë: Policia rrethon pallatin me leje. Banorët: Kemi blerë hyrje me hipotekë

VLORË - Bllokohet "Pallati i Bashës" në plazhin e Ujit të Ftohtë në Vlorë dhe po bëhen gati procedurat për shembjen e tij. Lajmi vjen nga INUK pas matjeve që i kanë bërë sot këtij objekti inspektorët ndërtimorë dhe jo vetëm atij, por dhe shumë objekteve të tjera që kanë përfituar territor nga deti.

Rreth ndërtesës së shumëpërfolur këto ditë si e paligjshme e për t’u prishur të ‘Bashës”, sensibilizim që është përcjellë edhe nga "A1 Report" dhe "Shqiptarja.com", janë vendosur sot pasdite rretheqark shiritat e bllokimit dhe gjenden të pranishme forca policie, për të shmangur incidentet.

Edhe pse gazetarët kanë ngulmuar të pyesin më tepër, fillimisht kreu i INUK të Vlorës, Zydi Dajti nuk u shpreh specifikisht, por nënkuptoi se "të gjitha ndërtimet pa leje, si njëkatëshe apo ato shumëkatëshe që zënë territorin e plazhit publik apo lungomares do të prishen pa përjashtim deri në Llogora”. Dhe janë plot 190 objekte të tilla, që janë për t’u verifikuar. Ndërkohë

Më vonë u mësua lajmi i shembjes së ndërtesës së vjehrrit të kryetarit të PD dhe kryebashkiakut të Tiranës, Lulzim Basha, e projektuar për hotel, dhe sot është bllokuar parkimi i godinës.

Aksioni, që ka filluar prej dy ditësh, ka vijuar gjatë gjithë ditës së sotme prej inspektorëve ndërtimorë të INUK dhe kreut të këtij institucioni në Vlorë, Zydi Dajti.

Emri:  98352.jpg

Shikime: 1878

Madhësia:  39.1 KB

Shqiptarja.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Vlorë,bllokohet "pallati i Bashës", shembet javës tjetër

nuk ja vlen te investosh ne shqiperi. nuk ka stabilitet. jugun e kontrollon greqia, veriu nuk ka infrastructure, tirana eshte rrumpalle, gjithe grupe mafiozesh.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Po kush tha qe eshte i Bashes?
    "Më e mira është armike e së mirës"

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Drejtesia nuk nxirret me dinamit partiak, por me gjyqe e rruge ligjore.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

nuk ka nevoj per gjyqe kur ndertimet jan pa leje
    per ndertimin me lart te gjith e din qe u prish nje shkolle .....e jan hedhur qindra kamion me gure per te marr metra nga deti

per mendimin tim pas shembjes duhet ber gjyqi qe te perfundojn ne burg keta bastard , qe shtyjn edhe detin

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Nuk eshte çeshtja tek ky pallat dhe as nuk e di i kujt eshte, prona eshte thelbi i sistemit qe duam te kemi. Nese nje prone e ligjshme preket pa thene gje gjykata per paligjshmerine e saj, ketu ka marre fund sistemi.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ingenuous për postimin:

DYDRINAS (03-11-2013)

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

tema eshte per ket pallatin qe eshte ndertu mbi det .....mgjs jam dakort me ty , per pronen ...me duekt se je jashte teme

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Harram u qofte qumshti i nanes parti qe e kan pi per 45 vjet rresht, nese nuk e shembin ket pallat e cdo ndertese tjeter, me leje e pa leje t'ish qeveritarve!!

Deshiroj qe tu shemben vetem hajduteve te djathte, te majteve dua qe mos tu preket asnje tulle....

Brari me kupton...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Nuk eshte çeshtja tek ky pallat dhe as nuk e di i kujt eshte, prona eshte thelbi i sistemit qe duam te kemi. Nese nje prone e ligjshme preket pa thene gje gjykata per paligjshmerine e saj, ketu ka marre fund sistemi.
    Nuk mund te kete shtet ligjor, qe njeh, respekton dhe mbron pronen e shenjte private, me nje klase politike te ardhur nga shkolla komuniste antiprone (ne te dy krahet). Ndoshta ne duhet qe te na imponohet nje shtet i tille nga Europa ose ne do te vazhdojme qe te mbetemi per nje kohe te pacaktuar nje oborr tragjikomik.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Akoma, sja Kane vene minat ktij?

Gjysmen se vlores, durrsit dhe plazheve durres golem, duhen vene minat.

Se Jane Bo me keq se bunkeret e enverit.

Me popull palle qe jemi.

Vetem beton e kemi mendjen.

Edhe pasurite tja shtetzojne ktyre komunisteve hajdute demokrate.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •