-
Krimet e qeverise thaci!!!
Ketu i kam mbledhur disa prej krimeve qe kane ndodhur prej asaj dite qe PDK-ja ne kryje me kryeministrin Hashim Thacin, qeverisin kete vend.
Nqs kam harruar ndonje krim apo skandal pa shkruar atehere postojeni ketu...
Sa per fillim...
Hashimi Thaci, ka bere nje vizite ne stadiumin e Mitrovices k'u aty edhe i ka percjellur prej se afermi punimet qe jane duke u bere, ai tha se kemi investuar plot 700.000 per nje Stadium Olimpik, Stadium Olimpik e quan Hashimi, stadiumin e Mitrovices me investim 700.000 euro!!!
E c'ka kishte aty per t'u investuar 700.000 euro ?!
Per vec uleseve dhe dritave dicka tjeter te vecant aty nuk kishte,
Hashimi, edhe per ato uleset qe jane dhuruar nga Suedia i ka futur ne kete investim qe sipas tij ka kushtuar plote 700.000 euro!!!
Ne kete stadium jane montuar uleset qe na ka fale Suedia te cmontuara nga nje stadium qe e kane rrenuar, e nuk eshte investim nga, Hashimi.
Nuk eshte cudi nqs Hashimi keto dite shkon dhe lutet neper xhamite e Kosoves,
ose keshtu, nje dite ne kishe, e nje dite ne xhami, kjo vetem e vetem sa per te i fituar disa vota nga nje numer njerzish.
AFERA E VESHKAVE
EULEX-i nuk po pyet asnjė parti. (Urojm te mos i marim mesysh)
Pervec Shaip Mujes i cili eshte perfolur edhe me pare si i dyshuar per “aferen e veshkave”, ne pisten e dyshimit jane edhe emrat e Ilmi Recices, Adem Grabovcit, Shkelzen Syla ish-komandant i Batalionit 40-te mjekesise qe njihet si mik (vella i grues) se mjekut te denuar Lutfi Dervish, pastaj Sabit Geci e Azem Syla.
SKANDALET NE UP-Universitetin e Prishtins
Arrestimet e fundit ne Universitetin e Prishtines, pezullimet dhe shkarkimet qe kane ndodhur ne kete institucion publik, nen dyshimet per afera korruptive!!
RRAHJA E POLICIT- NGA DJEMT E ADEM GRABOVCIT
Djemt e Adem Grabovcit kishin sulmuar nje polic
Dy djemte e shefit te grupit parlamentar te Partise Demokratike te Kosoves(PDK) Adem Grabovcit, Ngadhnjim dhe Guxim Grabovci, e kane rrahur deri ne alivanosje nje polic te Kosoves ne mesnaten e 14 shkurtit, pasi i kishte ndalur ata per tejkalimin e shpejtesise ne magjistralen Prishtine-Fushe Kosove.
AFERA E PASAPORTAVE- (Minister i Puneve te Mbrendshme- Bajram Rexhepi)
Nje milion e katerqind mije euro te Ministrise se Puneve te Brendshme me te cilat do te duhej te paguhej kompania austriake “Osterreichische Staatsdruckerei” (OSD), per prodhimin e mijera pasaportave kosovare,
para qe jane “avulluar”.
AFERA E VJEDHJEVE NE DESHMINE E POLICISE
VJEDHJA E ARIT DHE DROGES NE DESHMINE E POLICISE, KY RAST I HUMBUR PER POLICINE E KOSOVES (Ne ate kohe Minister i Puneve te Mbrendshme, Zenun Pajaziti)
Para disa viteve perkatesisht vjedhja e mbi 50kg ari, 60kg droge Heroine, mbi 5 milion euro para dhe gjurme te krimit ne Kosove.
Pastaj AUTOSTRADA, Tenderat e Qeverise Qendrore dhe ato Komunale dhe AFERAT e Ministrive, DREJTESISE, TELEKOMUNIKACIONIT, TRANSPORTIT, SHENDETESISE, DREJTESISE, ENERGJISE etj, PTK, KEK, TPK, Universiteti i Prishtines, KDA, Agjensioni i Privatizimit te Kosoves perkatesisht RRJEPJES se Kosoves, Drejtorite Kadastrale dhe Urbanistike neper komuna dhe Kryeqytet.
Ketu jane 300-400 veta qe perbejne KRIMIN E KOSOVES.
KUSH PO SHET VIZA PER AMERIKE ?!
Ne Kosove zyrtaret e larte shisnin viza amerikane
BIRN para disa viteve nj tregon ne raportimin e saj se 5 zyrtare te Kosoves, mes te cileve edhe nje ish-zevendes minister ‘shisnin’ viza amerikane me shumen 20.000 euro.
TURPI I KADRI VESELIT
Ne emisonin "DEBAT" te udhehequr nga, Ridvan Berisha, ku i ftuar ishte Kadri Veseli,
ku ky i fundit e sinjalizon me sy duke kerkuar disa minuta reklame,
per te i thene me pas Ridvanit se: "O Zoteri, po nuk jane keto pyetjet qe ti kam dhene une!!"
ARRATISJA E KRYETARIT TE KACANIKUT- Xhabir Zharku- PDK
Ish-kryetari i Komunės sė Kaēanikut, Xhabir Zharku ėshtė arratisur prej shtėpisė sė tij, nė kohėn kur ai ėshtė dashur tė paraqitet nė gjykatė pėr tė vuajtur mė pas dėnimin me burg prej 3 vitesh. Kundėr tij ėshtė lėshuar njė fletarrest nga Gjykata Komunale e Kaēanikut, ndėrsa policia po i heton tė gjitha vendet e mundshme ku ai mund tė jetė strehuar.
-Ramadan Muja- Kryetar i Prizrenit, momentalisht gjindet ne burg, i dyshuar per korrupcion- i zgjedhur nga PDK-ja per kryetar te Prizrenit.
Qemajl Mustafa- Ish-kryetar i Gjilanit, i dyshuar per korrupcion, kryetar i zgjedhur nga PDK-ja.
RASTI BLLACA- Ky del para kamerave dhe thote: "Une e kam vrare ate, une e kam vrare kete, edhe asgje kerkujt!!
Bllaca: “Le te pergatitet Hashim Thaēi, Azem Syla, dhe Muja
1) nuk ka trup gjykues qė do ti rrėzoj provat dhe deklarata e mi, sepse kėto prova dhe deklarata nuk janė tė huazuara, por rrjedhin nga njė person qė ėshtė pjesė e kėtyre veprave kriminale tė Shėrbimit Informativ tė Kosovės (SHIK), qė e themeloi Partia e Kryeministrit Hashim Thaēi dhe I shėrbeu kėsaj partie pėr mė shumė se njė dekadė;
2) se veprat kriminale tė kryera nė atė kohė nuk kanė shkuar nė llogari time, apo tė familjes sime, por kanė shkuar nė llogari tė njė organizate kriminale;
3) se kjo organizatė kriminale ka identifikuar pėr ti eliminuar figurat e larta tė LDK-sė, rivale e PDK-sė, ka rekrutuar kryesit e veprave, si dhe ka mbėshtet financiarisht operacionet kriminale, gjė qė kėtė e ka mbėshtetur edhe Raporti I EULEX-it i dorėzuar nė Gjykatė mė 07 qershor 2012.
The Capital
-
-
Pėr: Krimet e qeverise thaci!!!
AFERA PRONTO
Biseda telefonike ne mes te Adem Grabovcit dhe Sami Lushtakut e te tjereve ne kanalin “Youtube” ka arritur ne 230,190 klikime.
Afersisht kaq kane edhe pergjimet e tjera te publikuara dy vite me pare. Ato ishin incizuar gjate hetimeve kunder ish-ministrit Fatmir Limaj per korrupsion.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt