Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Limaj e Krasniqi zyrtarizojnë sot partinë e re

Krasniqi: Më së lehti partneriteti ynë me Vetevendosjen

Pas Isa Mustafës i cili shprehi interesim për bashkëpunim me lëvizjen Vetëvendosje! kësaj radhe edhe partia e re Nisma për Kosovën ka vënë në dukje se preferon partneritetin me lëvizjen e Albin Kurtit.

Kryetari i Këshillit Kombëtar i Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, tha se më së lehti e kanë partneritetin me Lëvizjen Vetëvendosje. Sipas, tij, përparësia e Vetëvendosjes, është, mos marrja pjesë e tyre, siç u shpreh në keqqeverisje.

Duke folur në emisionin ‘Argument Plus’ në RTV 21, Krasniqi, tha se VV, ende nuk është provuar në qeverisje, dhe prandaj mund të kenë partneritet në të ardhmen.

Ndoshta një përparësi e subjektit politik Vetëvendosje është, si të themi, më i lehtë për t’u bashkëpunuar në të ardhmen, për faktin që nuk e ka pjesën në keqqeverisje as tani e as në të kaluarën”, tha Krasniqi.

Përndryshe, Vetëvendosje! njihet si një prej kundërshtareve më të ashpra të qeverisë së Hashim Thaçit nga partia e të cilit u larguan para pak kohësh dy prej themeluesve të PDK’së, Jakup Krasniqi dhe Fatmir Limaj.

http://www.zeri.info/artikulli/27922...-vetevendosjen

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

fal u koft hahahahahaha
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Limaj: Nismës kanë dashur t’i bashkëngjiten 10 deputetë (Video)

Kryetari i subjektit më të ri politik, Nisma për Kosovën, Fatmir Limaj ka thënë se fillimisht kanë qenë dhjetë deputetë të Parlamentit të Kosovës që kanë dashur t'i bashkohen nismës së tij. Limaj thotë se Nisma është e hapur për të gjithë dhe paralajmëron se këtij subjekti politik do t’bashkangjiten personalitete shumë të rëndësishme nga skena politike dhe intelektuale e Kosovës.

Limaj thotë se askujt nuk i kanë kërkuar që t’i bashkohet Nismës, por mos bashkangjitjen e këtyre dhjetë deputetëve e arsyeton me faktin se Nisma për Kosovën nuk ka dashur të bëhet reprizë e PDK-së.

"Nëse do t'i marrshim dhjetë deputetë s'do të ishte Nismë e re. Më mire që kemi vazhduar kështu sepse duam që kjo Nismë e re të jetë e re", ka thënë Limaj në Rrokum Tv.

"Nuk kemi dashur të bëjmë një lloj reprize të një grupi politik", ka shtuar ai.

Limaj ka thënë se në Nismën për Kosovën do të ketë fytyra të reja të cilat nuk kanë pasur hapësirë nëpër parti tjera.

"Nisma për Kosovën do të jetë subjekt i hapur dhe i ri për t'iu dhënë njerëzve hapësirë pavarësisht në cilin grup do të jenë", ka thënë ai. /RrokumTV/

http://www.telegrafi.com/lajme/limaj...o-2-42073.html

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

hem po don me e shkatrrue PDK-ne hem po na i ardhka gjynah ese mos qesh me te madhe hahahahaha
    o PDK eshte PDK nuk nien per individ jo
    kan me lyp e skan me gjet i ka que e mira pesh
    deri n e majet e shtetit te Kosoves jan ngrit fal PDK-se keta trima

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423

mos deshte me than fal luftes o llape

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    mos deshte me than fal luftes o llape
    fal luftes erdhi liria e shteti e PDK-ja ska fjal
    por qe te gjitha keto te mira e poste te larta shtetrore e partiake i kan pas fal PDK-se
    qe edhe 100 vite po te jetoin se sdo te arrijn kurr as gjysmen qe e kan arrit ne PDK

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •