Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,964
    Postimet në Bllog
    22

Për: Ish policët e Berishës !

Problemi me femijet e baballareve komuniste qe gjelojne ne Shqiperi dhe ne faqet e forumit eshte se kane mesuar nga prinderit qe "shteti eshte i Enverit/Saliut/Edvinit". Dhe detyrimisht, cdo gje qe ka lidhje me shtetin, eshte i tyre. Keshtu u rriten e brumosen mendjet e baballareve te tyre nen komunizem, keshtu brumosen edhe mendjet e femijeve te tyre ne demokraci.

Policet nuk jane te Shtetit shqiptar. Policet jane te Berishes, jane te Edvinit, e kushdo qe do vije ne pushtet neser!

Nese kohen e "policeve te Berishes", nuk degjoje shperthime me tritol perdite ne gjithe vendin sic i degjon e shikon sot ne kohen e "policeve te Rilindjes".

Por per aq kohe sa do te kete budallenj si puna juaj, theksi do vihet tek "leshi i gjoksit te policit" apo "sharrjet e grushtat e nje polici", dhe jo tek jetet e njerezve qe po hidhen ne ere me tritol, e as tek prona private me leje qe po shkaterrohet e hidhet ne ere nga "policet e Rilindjes".

Albo

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Po o shoku Albo po, ashtu si thua ti dhe shoku Sali është !! Ne që shkruajm kundra qeverisë Berisha jemi Komunistë !!!!

Lexoji pak titrat , apo do dylbi ?!

Emri:  2b36215d298eb741eaf71d1d8dbf3fd4.jpg

Shikime: 199

Madhësia:  64.2 KB
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Ky do me na dal ma komunist se Edi Rama more haha.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Te ka lezet shpirti kur shikon forcat e policise te cilat jane mbathur dhe veshur me kujdes, me rroba te hekurosura dhe kepuce te lyera, me makine fringo te re qe shkelqen ngase lahet rregullisht cdo dite. Ne krye te detyres me seriozitet dhe perkushtim ne sherbim te shoqerise. Cfare ndodh me lopcaret ne Shqiperi?! Pjesa me e madhe nuk plotesojne kriteret fizike per te qene ne forcat e rendit, sepse jane si gra shtatzena gati sa nuk u pelcet fucia qe kane perpara. Polici ne publik duhet te rrije serioz sepse vreshtin e ruan frika jo rojtari, por per habine time shume here kam pare policet ne shqiperi te cilet shqyhen gazit ne mes te rruges apo shkojne ne ndonje qebabtore dhe hane qofte e pine raki e pastaj mbajne era hutra qe ngordh mizat e behen qesharak njekohesisht. Nje pjese e madhe policesh ne shqiperi duhet te shkarkohen nga puna sepse nuk eshte nevoja qe thjesht te marrin rrogen kot.
    Shqiperise nuk i duhen police te ruar e te llustruar.. . Shqiperise i duhen police trima qe te perballen me krimin dhe ta mposhtin ate.. Ndoshta para 6 muajve makinat e policise nuk laheshin perdite, ama as tritoli nuk shperthente perdite ne ate periudhe.. Policet nuk jane topmodela e as manekine. Policet e sotem nuk ndryshojne shume nga ata te djeshmit, pervec faktit qe ata e fituan betejen me krimin, ndersa keta te sotmit duken ne fakt me te bukur e me te hekurosur, por ua prish imazhin emisioni i lajmeve cdo dite me kroniken e zeze.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Po si nuk të erdhi keq për ne para 6 muajve o derzi ?

!!
    Para 6 muajsh i bie qe ne kemi qene te lumtur prandaj.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •