Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Exclamation Ish policët e Berishës !

Kur një çoban vesh rrobën e shtetit dhe bëhet polic mund të prsësh ç'do gjë. Ngjarja ka ndodhur gjatë verës në Tiranë, në rrugën “Islam Alla” dhe është regjistruar me një kamera amatore. Në pamje do të shihni sesi një polic ka ndjekur dhe kapur një kalimtar dhe më pas e ka goditur me grusht.

Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Për: Ish policët e Berishës !

pse more po rren

policet e mul nokut ishin krejt profesionste
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Eh ca hipokritash jeni ju dy mor zot i madh !!! I beni fresk njeri tjetrit. Kjo eshte e mira e anonimitetit,qe mund te jesh hipokrit,njekohesisht dhe sahanlepires ! Pamjet me poshte jane nga Forcat e Armatosura,NAVY SEALS dhe SWAT,SPECNAZ,Delta Force i Republikes se Shqiperise,Rilindasit qe donin te zevendesonin Ismail Qemalin me Sajmir Tahirin dhe Pjeter Bogdanin me Tom Doshin si dhe Skenderbeun me Taulant Pallen.

Urdheroni,kursejeni orgazmen !

Emri:  4SdXqPX.jpg

Shikime: 270

Madhësia:  42.8 KB

Emri:  nnWifzf.jpg

Shikime: 268

Madhësia:  35.8 KB

Ne krye te detyres,ne sherbim te popullit ,ne gatishmeri per qytetaret dhe per nje Shqiperi me te mire !
    Mire debilit qe iku s kemi ca ti bejme,po psikopatit qe eshte tani ca mund ti bejme ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 03-03-2014 më 12:14

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BlooD_VenoM për postimin:

xfiles (03-03-2014)

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Eh ca hipokritash jeni ju dy mor zot i madh !!! I beni fresk njeri tjetrit. Kjo eshte e mira e anonimitetit,qe mund te jesh hipokrit,njekohesisht dhe sahanlepires ! Pamjet me poshte jane nga Forcat e Armatosura,NAVY SEALS dhe SWAT,SPECNAZ,Delta Force i Republikes se Shqiperise,Rilindasit qe donin te zevendesonin Ismail Qemalin me Sajmir Tahirin dhe Pjeter Bogdanin me Tom Doshin si dhe Skenderbeun me Taulant Pallen.

Ne krye te detyres,ne sherbim te popullit ,ne gatishmeri per qytetaret dhe per nje Shqiperi me te mire !
    Mire debilit qe iku s kemi ca ti bejme,po psikopatit qe eshte tani ca mund ti bejme ?
    Megjithmënd e ke ti ?!! Bixhozxhi i keq

Emri:  899e945ab23d9e46b38069a2d5231a1f.jpg

Shikime: 261

Madhësia:  44.5 KB

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Keta jane lule po jam skandalizuar nga ata policat ne Vlore kur do vulosnin pashaportat tek trageti. Ne oren 7 te mengjesit paraqiteshin mbi traget me kemishen zberthyer 3 kopsa edhe me leshin e gjoksit perjashta. Per fat te keq skam foto se do ishin vertet domethenese per policin shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga IL__SANTO : 03-03-2014 më 14:38
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Urdheroni,kursejeni orgazmen !

Emri:  4SdXqPX.jpg

Shikime: 270

Madhësia:  42.8 KB

Emri:  nnWifzf.jpg

Shikime: 268

Madhësia:  35.8 KB

ti zhapik myzeqeje kurseji pak ato sulmet personale se ste preku kush nan e bab, mul noken permena

nuk lavderoj kush kto qe jan sot me i krahasu me navy seals a lesh me qime, po ti me ato qe i lepive tet vjet rresht po dilini e po thoni qe gjoja zevensun polica profesioniste me amatore.

shifet edhe dihet sa profesionista ishin policet e mulit.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Megjithmënd e ke ti ?!! Bixhozxhi i keq

Emri:  899e945ab23d9e46b38069a2d5231a1f.jpg

Shikime: 261

Madhësia:  44.5 KB
    Po cmi tregon mua keto o derzi,per mua jane te dy si ky i gjatu,dhe ai qe iku,per tu futur te dhoma e bardhe dhe ka vetem sfungjere nga te katerta anet. Po per juve me vjen keq qe s doni te hiqni dore nga lideri juaj shpirteror,shoku Edi Rama lol.
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ti zhapik myzeqeje kurseji pak ato sulmet personale se ste preku kush nan e bab, mul noken permena

nuk lavderoj kush kto qe jan sot me i krahasu me navy seals a lesh me qime, po ti me ato qe i lepive tet vjet rresht po dilini e po thoni qe gjoja zevensun polica profesioniste me amatore.

shifet edhe dihet sa profesionista ishin policet e mulit.
    More ti me duket se nuk do te kuptosh,o kokebosh qe nuk je asgje tjeter! Une nuk kam lepire as edhe nje,per mua jane te gjithe njeri me i keq se tjetri. Zhapikun e myzeqese terhiqe mbrapsht ,se une te thash ate qe je,hipokrit. Ta kam vene ne dukje edhe ne nje teme tjeter dhe prap u perdrodhe dhe nuk e pranove. Pse nuk kontribuon dhe ti si puna e shokut tend aty siper me fotografi qe ti thuash atij qe dhe keta qe kane ardhur jane cop cop? Apo e keni gjakun ngjyre lejla ju lol?
    Per mua ne hale te gomarit te shkoj dhe sali ram berisha dhe ed sali rama lol. Po cdo beni juve po ju iku edi ne hale te gomarit qe do ta qani sic e qanin debilet saliun kur doli dhe tha qe jap doreheqjen kryetar i pd,thonin jeta jone nuk ka kuptim,keshtu do beni dhe ju,do ju iki busulla per lesh. Rrini merruni me postimin tim tani lol

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BlooD_VenoM për postimin:

xfiles (03-03-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Te ka lezet shpirti kur shikon forcat e policise te cilat jane mbathur dhe veshur me kujdes, me rroba te hekurosura dhe kepuce te lyera, me makine fringo te re qe shkelqen ngase lahet rregullisht cdo dite. Ne krye te detyres me seriozitet dhe perkushtim ne sherbim te shoqerise. Cfare ndodh me lopcaret ne Shqiperi?! Pjesa me e madhe nuk plotesojne kriteret fizike per te qene ne forcat e rendit, sepse jane si gra shtatzena gati sa nuk u pelcet fucia qe kane perpara. Polici ne publik duhet te rrije serioz sepse vreshtin e ruan frika jo rojtari, por per habine time shume here kam pare policet ne shqiperi te cilet shqyhen gazit ne mes te rruges apo shkojne ne ndonje qebabtore dhe hane qofte e pine raki e pastaj mbajne era hutra qe ngordh mizat e behen qesharak njekohesisht. Nje pjese e madhe policesh ne shqiperi duhet te shkarkohen nga puna sepse nuk eshte nevoja qe thjesht te marrin rrogen kot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Meriamun : 03-03-2014 më 15:59
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Po cmi tregon mua keto o derzi,per mua jane te dy si ky i gjatu,dhe ai qe iku,per tu futur te dhoma e bardhe dhe ka vetem sfungjere nga te katerta anet. Po per juve me vjen keq qe s doni te hiqni dore nga lideri juaj shpirteror,shoku Edi Rama lol.
    Po si nuk të erdhi keq për ne para 6 muajve o derzi ?

Nëse ty nuk të plas një herë për Ramën dhe Berishën, mua nuk më plas njëqind herë ! Mua më iritojnë njerzit si ti që akuzojnë një qeveri gjashtë muajshe sikur të ketë gjashtë vjet në pushtet !! Berisha në tetë vite pushtet nuk bëri gjë tjetër veç se e shkatrroj këtë vënd në të gjitha drejtimit ... edhe te ato 10.000 km pseudo - rrugë që ka bërë, ishte një hap prapa dhe jo para. Pse ??? Sepse ato mund të jenë çdo gjë tjetër veç rrugë me parametra Europianë nuk janë !! Bile as rrugë periferie jo që jo !! Ato janë rrugë për t'u pasuruar Lul Berishat dhe për t'u vrarë njerzit që udhëtojnë mbi to. Rrugë dhe policë jashtë parametrave ka pasur me bollek qeveria Berisha !!!

Tani le të shohim qeverinë Rama.. duroni edhe ca vite ashtu që të vlersojmë se kush ka punuar më mirë !!

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Po si nuk të erdhi keq për ne para 6 muajve o derzi ?

Nëse ty nuk të plas një herë për Ramën dhe Berishën, mua nuk më plas njëqind herë ! Mua më iritojnë njerzit si ti që akuzojnë një qeveri gjashtë muajshe sikur të ketë gjashtë vjet në pushtet !! Berisha në tetë vite pushtet nuk bëri gjë tjetër veç se e shkatrroj këtë vënd në të gjitha drejtimit ... edhe te ato 10.000 km pseudo - rrugë që ka bërë, ishte një hap prapa dhe jo para. Pse ??? Sepse ato mund të jenë çdo gjë tjetër veç rrugë me parametra Europianë nuk janë !! Bile as rrugë periferie jo që jo !! Ato janë rrugë për t'u pasuruar Lul Berishat dhe për t'u vrarë njerzit që udhëtojnë mbi to. Rrugë dhe policë jashtë parametrave ka pasur me bollek qeveria Berisha !!!

Tani le të shohim qeverinë Rama.. duroni edhe ca vite ashtu që të vlersojmë se kush ka punuar më mirë !!
    Si more si ? Si s me erdhi keq mua per ju ? Po me perpara thonin njeriu njihet vetem ne emigracion,se kush te ndihmon e kush jo! Me vone thonin njeriu njihet kur ka hall,kush te ndihmon kur ke hall ai eshte per se mbari dhe ta do te miren...dhe tani ka dalur versioni i ri qe ka evoluar ne baze te Homo Novus Edi Rama...nje njeri njihet kur ka pushtet,kur ka leke,kur ka fuqi ! Deri tani shoku Rama nuk ka bere as edhe nje gje !!! E vetmja gje qe degjoj une ne TV eshte po shlyejme borxhin qe la Saliu ! Kaq ! Po shlyejme borxhin,po shlyejme borxhin. Po ashtu dhe kryetaret e bashkive te njejten kasete kane,po shlyejme borxhin nga ata qe e lane ! Deri tani Rama ka futur trendin e tritolit neper Shqiperi qe ne kohen e Saliut nuk ishte.Une nuk degjoja ndonjehere shperthime tritoli cdo vakt ne kohen e Saliut,degjoje ti ? Hodhi pallatet ne shesh ky ceceni,filluan mbare ata,po hapin dhe tezgja buze rruges per shtijen e eksplozivit ! Dakord per kete? Per aksionin kundrejt lojerave te fatit i shtrengoj doren dhe i heq kapelen. I jap Cezarit ate qe eshte e Cezarit! Po jo te me dali Shkelqim Cani te me thote mua ecni ne kembe juve se jeni shendoshur ! Kjo quhet tallje trapi ! Ty te pelqen ? S te ben pershtypje ? Pune per ty.
    Per mua qe te dy ne semes te ikin,Edi bashke me Ramen,po jane qe jane,te marin dhe Ilirin.
    Juve kete nuk gelltisni dot,qe tju iki lideri i perjetshem shpirteror se do ju humbasi kuptimi i jetes pastaj.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •