Eksperiencė kam shumė si snaiper dhe minues ē'minues. Nejse se u zgjatėm shumė dhe nuk dolėm nė pėrfundim.!! Ju thatė qė nėse i fal 5 vaktet dhe them 10 sure mund tė mė dėrgosh nė Siri pėr tė vrar me pagesė njerėzit e Asadit.. Ku mund tė takohemi pėr t'a pėrmbyllur marveshjen dhe tė biem nė ujdi ? A mund tė takohemi nesėr sipas orarit tė disponueshėm qė ke ?
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Tybekstrefullah alllah allah!!!
Islamiket jane te dehur pa pire imagjino edhe me vodka jelcin ne krahun e majte se ne te djathin kane shpaten! Duhej te "punohej" naten 2 ose 3 fish me shume per shtimin te popullsisie se per ndryshe deshira e Amerikes qe te shuhen islamiket do plotesohej!
Nuh mqs. ra fjala u err me duhet me shku... e din ti!
Ting- Tong!
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Cen' legjenda, rrahmet per s'te gjalli me't than......cdo Respekt kam per durimin tand, aman deri sa t'vij une tek ti, 'qind her i ke hjek e i ke vesh breket.....Ma hajrli te del puna nese e thirr kojshine me ta kryjt punen......gjithesesi thanks per offerten....
Tung
albanish by nature
Ramiz Lladrovci
NESE esht ky aj deputeti i kuvendit te republikes se kosoves nuk mamerr mendja se ka aq kapacitet me bo ksi shkrimi e kam degju disa her ne kuvend kur debaton apo edhe lexon esht puro analfabet
hej hej hej!! Ngadale Nur bre se me ke ngatrru!! Une nuk jam hoxha.....!
Nuk me vjen keq per ty aq sa per vendin qe ke zene ne Austri! Por kush e di jeta eshte e cuditshme shume me e cuditshme se edhe vete fantazia njerzore! Une per te miren tende ty psh do te dergoja ne ndonje cader beduinesh duke ja (ose ta) ngrohur fundshpinen ndonje hoxhe mullah sheh shkurt arap, ne nje dore quran-in dhe ne tjetren ...lopaten!
Hajt ting tong!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cen Durimmadhi : 01-03-2014 mė 06:50
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Cen, une jam mbi te gjitha tetovare......me mire me e kap rrymen elektrike me doren e thate, se mua.....rryma do te plas dy a tri here dhe te leshon.....ne te tetoves kur te kapin, dhe nuk leshojme me....deri sa te fillosh ta kerkosh mamin duke derdhe lote tamam si bebja kur don me pijt cicen e mamit.....
.........si mendon, me cfare vlerash, me cfare referencash, me cfare reputacioni don mua te me imponosh ???...TI do te jepje cka eshte e mundur te ishe ne vendin tim....por fati e don keshtu sic eshte !...........nje njeri qe LIND FUKARA, ai edhe VDES FUKARA !!!, esnaflleku, azganlleku, jane vyrtyte qe njeriu i trashegon me gjak....xhaxhi ju ka rrit prolet....rrofte proletariati........puno, qe se paku femija jot te mund te krenohen per dicka....TI, trus aty ku je dhe "psssssssssssssssst".....
Nuk lexova nje koment te mencem, dy fjale te lidhura njera me tjetren per dicka te vlefshme....jeni thjeshte si papagalla, si ne cirkuz....njeri fol, e kapuni per fjalen e njeriut si ajo miza per bajgen e lopes !
tungi
albanish by nature
A po me doket mu a u ka hi frika ktynve anti-islamistave qe populli po shkon tu u forcu ka feja Islame te rranjt e veta. Vjedhni edhe pak se ka me ju ardh shum shpejt fundi njerz po vetdijsohen cka osht e mir e cka e keqe per ato edhe shpifin lajme kunder fes islame. Na mund t'mos jemi praktikus shum te rregullt te islamit po kur vjen puna te fyrjet nuk lejojm t'na naperkamb kerkush.
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Krijoni Kontakt