Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Wink Ateistët shqiptar, pajisën me një prijës shpirtëror : Yll Rugova !

‘Papa’ i ateistëve të Kosovës

Yll Rugova e ka marrë flamurin e promovimit të ateizmit në Republikën e Kosovës. Konkurrenca, kur është fjala tek besimi ose jo në Zot, është mjaftë e egër e mjaftë e ndytë. A do të mundet Ylli të ketë sukses, kjo pritet të shihet.

Pasluftës Kosova është shndërruar në një arenë të ‘përgjakshme’ zotërash dhe ithtarësh të tyre. Përfaqësuesit e secilit religjion nuk kanë lënë gurë as metodë pa përdorur vetëm për të përfituar ndonjë besimtarë më shumë. Për të arritur deri tek suksesi kanë përdorur edhe shuma të mëdha të të hollave.

Kanë korruptuar e blerë fëmijë e prindër, kryefamiljar e individë. Kanë paguar këngëtarë e estradë, artistë dhe mashtrues, veç për të zënë ndonjë hapësirë të mundshme diku. Në anën tjetër, nuk është e vogël as masa e njerëzve që nuk besojnë në Zot, ose kanë dyshime në një gjë të tillë.

Por kësaj shtrese vazhdimisht i ka munguar një “Prift” që do ta shtyente përpara kauzën. Jobesimtarët, sa herë janë shprehur rreth mungesës së Zotit, për të mos humbur pikë në opinionin publik, dilemat e tyre i kanë shpalosur nëpër kafene, e edhe atë më zë pak më të ultë. Ateizmi në Republikën e Kosovës jo që nuk është trend – siç mund të jetë gjetkë në Perëndim – por për më tepër është edhe blasfemi. Për ketë mund t’i kujtojmë vetëm intervistat e deputetëve të Partisë së Drejtësisë kur flasin për një cështje të tillë. Por ditëve të fundit me gjasë edhe ateistët e Kosovës e kanë zbuluar dishepullin e tyre, udhëheqësin e tyre.

Ai është dizajneri Yll Rugova, i cili pa te keqën e askujt publikisht e deklaron vetën si ateist, e edhe thotë se të tillë e ka edhe familjen. Gjithashtu, ai në një intervistë dhënë në një emision në KTV, ka përqeshur stereotipet që qëndrojnë në masën e gjërë se ateistët janë njerëz të pamoralshëm dhe sociologjikisht të dëmshëm.

“Unë nuk them 100 për qind që nuk ka Zot. Por unë besoj që nuk ka Zot”, thotë Ylli i ateistëve të Kosovës.

Siç shkruan ai në FB, pas paraqitjeve publike, ai ka marrë një mori ofendimesh prej më të ndryshme, prej shtresës jotolerante të shoqërisë tonë.

----
    PS :

UrrIME
    Ndryshuar për herë të fundit nga Le dévoué : 24-02-2014 më 11:25
    … ///

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Ateistët shqiptar, pajisën me një prijës shpirtëror : Yll Rugova !

Qe sot e tutje ane bashke me lirien do kene nje prijes shpirtetor ku te shpalosin perversitetin e tyre.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Qe sot e tutje ane bashke me lirien do kene nje prijes shpirtetor ku te shpalosin perversitetin e tyre.
    Nga sa e di ky nuk eshte as vrases ,as pedofil ,as pervers seksual si profeti jot ..tani kush eshte perversi ketu
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nga sa e di ky nuk eshte as vrases ,as pedofil ,as pervers seksual si profeti jot ..tani kush eshte perversi ketu
    E paske provuar nga afer me nje fjale?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    E paske provuar nga afer me nje fjale?
    Jo as qe e njoh por skam lexuar gjera te tilla perverse per te si per profetin tend
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Jo as qe e njoh por skam lexuar gjera te tilla perverse per te si per profetin tend
    Ani de ane, tani edhe juve ju perfaqeson yll dylberi. Pra ja qe u futet ne "fe/sekt" padashje !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ani de ane, tani edhe juve ju perfaqeson yll dylberi. Pra ja qe u futet ne "fe/sekt" padashje !
    Pse qenka dylber edhe ky a ..si profeti jot ,me frizure ,me ngjyrosje flokesh e me bishtaleca ?
    Muhamedi gjate haxhit sipas haditheve sanih:

Muhamedi i bente floket frizure
    Ibnu Umar radi all-llahu anhu ka thënë: "Unë e pashë të Dërguarin e Allahut salallahu alejhi ue selem duke ngritur zërin në Telbijah me flokët e tij të ngjitur. [Transmetuar nga el-Bukhari 5570; Muslimi 1184]

Muhamedi i bente floket me bishtaleca
    Ummu Hani ka thënë: "Profeti, salallahu alejhi ue selem ka ardhur në Mekë me katër gërsheta". [Transmetuar nga el-Tirmidhiu 1781, Ebu Daudi 4191, Ibn Maxhah 3631. I klasifikuar si sahih nga el-Hafidh Ibn Haxher në Fet’h el Bari 10/360].

Muhamedi ngjyroste floket
    Uthman Ibn Abdullah Ibn Muhibi ka thënë: "Unë hyra tek Umm Selemeh dhe ajo solli jashtë tek ne një nga flokët e Profetit salallahua alejhis ua selam i cili ishte i ngjyrosur. [Transmetuar nga el-Bukhari 5558]

Ahmedi [25328] ka shtuar: të ngjyrosur me këna dhe katam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 24-02-2014 më 12:20
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pse qenka dylber edhe ky a ..si profeti jot ,me frizure ,me ngjyrosje flokesh e me bishtaleca ?
    Igballe Rugoven, e ka t'familjes diçka a ? Nene ? Halle ? Moter ? Gjyshe ? … sidoqoft, kjo dylbere njihet si pederica e pare qe u martua ne ish-Jugosllavi !

Kurse profetin tim apo profetët e mi, t'i si ke pare asnjehere, bile as un jo e le mo ti keshtu qe mos fantazo shume !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Igballe Rugoven, e ka t'familjes diçka a ? Nene ? Halle ? Moter ? Gjyshe ? … sidoqoft, kjo dylbere njihet si pederica e pare qe u martua ne ish-Jugosllavi !

Kurse profetin tim apo profetët e mi, t'i si ke pare asnjehere, bile as un jo e le mo ti keshtu qe mos fantazo shume !
    Kujt i intereson ke e ka familje ..skam asnje lidhje me ate ..per me teper se mbaj per profet ..ndersa profetin tend ,si dukej ,cka bente ,si i ngjyroste floket .si i lidhte bishtaleca ,si kishte grua nje femije ,vajzen e halles dhe 13 copa tjera te gjitha i kam mesuar nga LITERATURA ISLAME
    Madeleine Albright

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Ane e dashur, kur peversiteti ligjerohet nga profeti, ai s'esht eme perversitet por moral i larte, shembull i universit; e çdo gje tjeter morale, kthehet ne perverse per ta!!
    Logjike profetike...!!
    Jarigas

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •