Postuar mė parė nga
jarigas
Anton Kqira e ka thene prej zemres plast duke pa shqiptare tu e perkrah Al Kaiden si muxhahidinet shqiptare si soji i Lavderim Muhaxherit, ketij fare hoxhe te vahabizuar dhe salafizuar Shefqet Krasniqi me Co, Milazim Krasniqi, Fuad Ramiqi, kohen e fundit R. Qosja e disa te tjere qe haptas po iu bejne thirrje popullit shqiptare muslimane me injorue historine, flamurin, Skenderbeubn, me urrejte ata qe na ēliruan, krishtero-ebrejt e SHBA-ve ne krye me Nato-n. Edhe une, edhe pse vete jam musliman, , (me bie te lexoj dhe studjoj literature spirituale e edhe Kuranin), oa asnje hamendje do t'i kisha thene te njejtat fjale si Anton Kqira ( ka punuar me vite me shume perkushtim per ēeshtjen e Kosoves prane senatit amerikan), prej zemres plast, i zhgenjyer, kunder buke permbyseve, kunder krejt atyre shqiptareve apo shqipfolesve qe urrejne e perhapin fjale kunder atyre qe ēluruan popullin shqiptare, s'ka lidhje edhe nese jane 1000 veta apo 1 milion, krejt i kisha lene ne duar te ēetnikeve te Millosheviqit. Anton Kqira ka kerkue falje, kurse une nuk do t'i kisha ra pishman hiē. Ēka ka lidhje feja me te verteten!. Asgje! Tash une vetem pse jam muslimane e te perkrahi majmunat, debilat, terroristat, antishqiptaret qe ma shajne kombin, flamurin, Skenderbeun, antinjerezoret fashiste vehabo-salafistet, antiamerikanet e flliqt qe jane kunder civilizimit mbare, duke harruar ndihmen e tyre jashtnjerezore edhe ate...plus si shqiptar!? Kjo nuk ka sens, llogjike as njerezi!
Krijoni Kontakt