Me c'fare te merrem me trillimet qe shkruan ti? Une te shkruaj per persekutimet nga shteti e ti me sjell nje rast banal ku disa besimtare mund te jene zene me njeri-tjetrin. Me pas me thua qe pse vajzat muslimane te mohojne qe jane muslimane kur shkollohen e te behen perseri muslimane pasi te mbarojne shkollen? C'fare llogjike e semure eshte kjo? Shamia eshte pjese e besimit te nje femreje or tunxh!!!
Budallalleku shkon me tej kur thua qe hoxha ka thene qe ato qe ato femra qe nuk mbulohen quhen kurva. Ma sill videon dhe me verteto tekstualisht kete qe thua?
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Cili hoxhe eshte "persekutuar" nga shteti??!! Emer e mbiemer, hidhu, dordolec!!
Ne "orarin" e shkolles, o malok "tirone"!! Lexo shqipen e kulluar qe shkruaj une dhe mesņ te debatosh si njeri!!Me pas me thua qe pse vajzat muslimane te mohojne qe jane muslimane kur shkollohen e te behen perseri muslimane pasi te mbarojne shkollen?
Tunxhi eshte miku yt islamik prej Viene!! Kopjimi eshte renie stili....po ani, ju myslimanet e keni zanat!!C'fare llogjike e semure eshte kjo? Shamia eshte pjese e besimit te nje femreje or tunxh!!!
Ne cilin ajet te Kuranit shkruhet saktesisht se nje vajze duhet te vere shami ne koke per te qene besimtare myslimane??!!
Edhe sikur te ishte ashtu vertet, Kurani duhet te vendoset jashte ligjit!!
Pra zgjidhni e merrni, ose shkollimi i nje myslimaneje eshte me i rendesishem se nje tradite harape, ose se tradita harape eshte me e rendesishme se shkollimi!! Jeni ju qe diskriminoni motrat tuaja!!
Aha, harrova fjalen "rrospi" dhe faktin se 92% e vajzave per kete hoxhen jane "rrospi dhe kurva", apo preferon si "shami qyrresh te perdorura"!!!Budallalleku shkon me tej kur thua qe hoxha ka thene qe ato qe ato femra qe nuk mbulohen quhen kurva. Ma sill videon dhe me verteto tekstualisht kete qe thua?
Jarigas
Aaa,mė ngadalė zotri Musa ... sinqeriteti si virtyt i ndershmėrisė ėshtė njėri ndaj veseve mė tė rrezikshme.Atė qė duan njerėzit ėshtė vėrtetėsija.Njerėzit e sinqertė nuk kanė idenė se sa janė tė prirur pėr vet-mashtrim.
Supozimi i parė dhe mė i rėndėsishėm i njerėzve tė sinqertė - tė ndershėm ėshtė qė duhet ta njohin veten,....dhe kur thonė diē pėr veten ,tė kenė motive transparente.
Art i vėrtetė ėshtė tė balancosh midis sinqeritetit tė vėrtet dhe mos pėrzirjes nė punėrat qė nuk tė interesojnė !
Tė blihet sinqeriteti !!!!
Tash e dua edhe nga Ti njė falemendėrim,do e jipėsh nėse ke kuptuar drejt ēka tė kam shkruar![]()
Degjoje me vemendje kengen e Gold Ag dhe e kupton se kush jane persekutuar nga qafirat qeveritare te kosoves.
Ky postim eshte skizofreni e gjalleNe cilin ajet te Kuranit shkruhet saktesisht se nje vajze duhet te vere shami ne koke per te qene besimtare myslimane??!!
Edhe sikur te ishte ashtu vertet, Kurani duhet te vendoset jashte ligjit!!Edhe pyet por edhe e pranon qe mund te jete e vertete dhe me pas kalon ne skizofreni
Edhe murgeshat qe mbajne shami me origjine harape jane or i semure?Pra zgjidhni e merrni, ose shkollimi i nje myslimaneje eshte me i rendesishem se nje tradite harape, ose se tradita harape eshte me e rendesishme se shkollimi!! Jeni ju qe diskriminoni motrat tuaja!!
Aha, harrova fjalen "rrospi" dhe faktin se 92% e vajzave per kete hoxhen jane "rrospi dhe kurva", apo preferon si "shami qyrresh te perdorura"!!!
Une e degjova kengen e ketij fare "kengetari", por meq uns s'jam prej Kosove si ti(ani se ke qejf te krenohesh si malik tirone), asgje s'kuptohet nga kjo qe pretendon ti!! 98% e kosovareve myslimane qe persekutohen nga nje qeveri qafirash??!! Te tilla idiotesira, vetem nje dudum malok tirone mund t'i thote!!
O dudum, po te ishte e vertete, Kurani do te ishte i jashteligshem per sistemin ligjor te nje demokracie!!Ky postim eshte skizofreni e gjalleEdhe pyet por edhe e pranon qe mund te jete e vertete dhe me pas kalon ne skizofreni
![]()
A e gjete ajetin ne fjale??!!
Murgeshat nuk jane laike, por pjese e klerit, o dudum tirone!! E sidoqofte, vishen ashtu per nder te Shen Merise, e cila vishej sipas tradites hebraike, pra medio-orientale, njesoj si harapet!!Edhe murgeshat qe mbajne shami me origjine harape jane or i semure?
Jarigas
.....ahahahaha...pse na qenka inat ta therrasesh tjetrin ne emer??! Sidoqofte, ktheju postimeve e shih se kush fillon te perdore epitete si "budalla" e "i semure", apo batuta me "tymosje" apo tjeter!!
Ti, mbaju temes dhe diskuto per te: cili hoxhe eshte persekutuar nga qeveria e Kosoves??!!
Nese ti diskuton si njeri, do te shohesh se kam per te te trajtuar si njeri!!
Jarigas
Krijoni Kontakt