Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Levizja "Ik Hashim": Kërcënime për "pranverë kosovare"

Protesta me përforcime nga Brukseli

Mijëra qytetarë priten të marrin pjesë në protestën e paralajmëruar për 21 mars 2014(të premtën) në Prishtinë, me ç’rast do të kërkohet dorëheqja e pakusht e qeverisë së kryeministrit Hashim Thaçi.

Kjo protestë që organizohet nga Lëvizja “Ik Hashim”, pasi që largimi i qeverisjes së kryeministrit Thaçi shihet si mundësi e vetme për të dalë nga gjendja e rëndë ekonomiko-sociale, ku do të shmangen edhe aferat e shumta korruptive të zyrtarëve të lartë shtetërorë, do të ndërpriten bisedimet me Serbinë, etj...(Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin

Mijëra qytetarë priten të marrin pjesë në protestën e paralajmëruar për 21 mars 2014(të premtën) në Prishtinë, me ç’rast do të kërkohet dorëheqja e pakusht e qeverisë së kryeministrit Hashim Thaçi.

Kjo protestë që organizohet nga Lëvizja “Ik Hashim”, pasi që largimi i qeverisjes së kryeministrit Thaçi shihet si mundësi e vetme për të dalë nga gjendja e rëndë ekonomiko-sociale, ku do të shmangen edhe aferat e shumta korruptive të zyrtarëve të lartë shtetërorë, do të ndërpriten bisedimet me Serbinë, etj...(Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës Zëri)
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Dështon protesta "Ik Hashim", marrin pjesë dy persona

GazetaExpress E premte, 21 Mars 2014 15:34
    Ishte paralajmëruar se në ditën e pranverës do të organizohen protesta gjithë-popullore me për largimin e Hashim Thaçit nga pushtetit. Por, në ditën kur është paraparë të mbahet protesta, qytetarët e Kosovës e kanë injoruar atë.

Feim Çela, organizator i protestës kishte arritur t'i bënte publicitet protestës por sot, është parë vet i treti në protestë.

Sido që të jetë thirrja për protestë ishte bërë mjaftë bujshëm ku kishte pasur thirrje që i gjithë vendi të cohet këmbë.

Më poshtë mund ta lexoni thirrjen për protestë.

"Me daten 21.03.2014, krejt Kosova le te vije ne Prishtine, çohuni ne kembe, ja tani ja kurre! Kosova po coptohet, populli po varferohet, rinia po shkaterrohet, morali po na dobsohet, kombi shqiptar po na kercenohet. Qeveri, mjaft me na vjedhet, qeveri, mjaft me se na varferuat, qeveri, mjaft me se na izoluat, qeveri mjaft me na vrate, qeveri, mjaft me na mashtruat, qeveri, mjaft me na genjyet, qeveri, mjaft me na turperuat, qeveri, tani populli e ka fjalen, jepni doreheqje pa kushte sa nuk eshte vone.

Ju bej thirrje te gjitheve, qytetare, fshatare, pleq, plaka, gra, te rinje e te reja, te gjithe, te protestojme e te kerkojme qe te largojme nga pushteti te koruptuarit qe po e udheheqin Kosoven (kriminelat, hajnat, tradhtaret, inisiatoret e vrasjeve te Shqiptareve, komunistet, titistet, bashkpuntoret e UDB-se), koha juaj ka mbaruar, populli shqiptar nuk e meriton kete gjendje te rende, mjaft kane derdhur gjak !

Shume rende e kemi paguar kete liri, amanet na e kane lene te paret qe asnje pellembe te Kosoves mos me leshuar !

Kosova nuk duhet varferuar, rinia nuk duhet lene pa u shkolluar, ushtria nuk duhet lene e paforcuar, vllavrasjet duhen pajtuar, qytetaret dhe fshataret duhen bashkuar, Kosoven e bukur duhet ndertuar e lulezuar.

Keto detyrime morale i takojne nje qeverije te pergjegjshme, e paster shpirterisht dhe kombetarisht, me elemente te shkolluar, te edukuar, te kulturuar, te mençur, vizionare dhe per me teper te beses. Kete lloj qeverie meriton populli i Kosoves dhe e don.

Me respekt nga ORGANIZATORI I PROTESTAVE PERPARA PARLAMENTIT EVROPIAN, FEHIM CELA.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Me disa kërkesa për një Kosovë ndryshe, lëvizja e quajtur “Ik Hashim", ka paralajmëruar më 21 mars në ora 14.00, në Prishtinë, një protestë gjithëpopullore.
    [/URL])

Thaci &Aleanca e tij Kriminale duhet te rrezohen si Janukoviqi i Ukraines...!
    “IK HASHIM”. Më 21 Mars e gjithë Kosova në Prishtinë për rrëzimin e mafies shqiptare. Skenari Ukrahinas?

Qeverisë së kryeministrit Hashim Thaçi, pak para përfundimit të mandatit i kërkohet dorëheqja. Lëvizja më e re qytetare kërkon rrëzimin e qeverisë. Priten trazira dhe largim Jo paqësor i qeverisë. Fehmi Çela një nga të besuarit e Brukselit dhe organizator i demostratave do jetë në krye dhe po financon një manifestim madhështor që do zgjas pa mbarim deri në rrëzimin e qeverisë Thaçi.

Me disa kërkesa për një Kosovë ndryshe, lëvizja e quajtur “Ik Hashim”, ka paralajmëruar më 21 mars në ora 14.00, në Prishtinë, një protestë gjithëpopullore. /opozita
    http://www.botasot.info/kosova/27585...ari-ukrahinas/

PROTESTE "IK HASHIM"

Me daten 21.03.2014, krejt Kosova le te vije ne Prishtine, çohuni ne kembe, ja tani ja kurre! Kosova po coptohet, populli po varferohet, rinia po shkaterrohet, morali po na dobsohet, kombi shqiptar po na kercenohet. Qeveri, mjaft me na vjedhet, qeveri, mjaft me se na varferuat, qeveri, mjaft me se na izoluat, qeveri mjaft me na vrate, qeveri, mjaft me na mashtruat, qeveri, mjaft me na genjyet, qeveri, mjaft me na turperuat, qeveri, tani populli e ka fjalen, jepni doreheqje pa kushte sa nuk eshte vone.

Ju bej thirrje te gjitheve, qytetare, fshatare, pleq, plaka, gra, te rinje e te reja, te gjithe, te protestojme e te kerkojme qe te largojme nga pushteti te koruptuarit qe po e udheheqin Kosoven (kriminelat, hajnat, tradhtaret, inisiatoret e vrasjeve te Shqiptareve, komunistet, titistet, bashkpuntoret e UDB-se), koha juaj ka mbaruar, populli shqiptar nuk e meriton kete gjendje te rende, mjaft kane derdhur gjak !
    Shume rende e kemi paguar kete liri, amanet na e kane lene te paret qe asnje pellembe te Kosoves mos me leshuar !

Kosova nuk duhet varferuar, rinia nuk duhet lene pa u shkolluar, ushtria nuk duhet lene e paforcuar, vllavrasjet duhen pajtuar, qytetaret dhe fshataret duhen bashkuar, Kosoven e bukur duhet ndertuar e lulezuar.

Keto detyrime morale i takojne nje qeverije te pergjegjshme, e paster shpirterisht dhe kombetarisht, me elemente te shkolluar, te edukuar, te kulturuar, te mençur, vizionare dhe per me teper te beses. Kete lloj qeverie meriton populli i Kosoves dhe e don.
    Me respekt nga ORGANIZATORI I PROTESTAVE PERPARA PARLAMENTIT EVROPIAN, FEHIM CELA.

Shperndajeni te gjithe,
    https://www.facebook.com/events/2434...y_type=regular
    ‘Ik Hashim’, protesta gjithëpopullore nga diaspora në Prishtinë për rrëzimin e qeverisë

Organizatori i protestës antiqeveri, Fehmi Çela flet për ‘Bota sot’

.
    Lëvizja “Ik Hashim” kërkon përkrahje
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    behuni gati pranovra po vien 21 mars ik hashim se ni rrug te pres dyz kushte jashtzakonisht te mira qenefin e ki mrena kabllovikun kanalin xxx 24 or keni drejt me bo treshe edhe me kushtetut her ty grabofci her grabofcit ti ki plot

Ishte paralajmëruar se në ditën e pranverës do të organizohen protesta gjithë-popullore me për largimin e Hashim Thaçit nga pushtetit. Por, në ditën kur është paraparë të mbahet protesta, qytetarët e Kosovës e kanë injoruar atë.

Feim Çela, organizator i protestës kishte arritur t'i bënte publicitet protestës por sot, është parë vet i treti në protestë.

Sido që të jetë thirrja për protestë ishte bërë mjaftë bujshëm ku kishte pasur thirrje që i gjithë vendi të cohet këmbë.

Më poshtë mund ta lexoni thirrjen për protestë.

"Me daten 21.03.2014, krejt Kosova le te vije ne Prishtine, çohuni ne kembe, ja tani ja kurre! Kosova po coptohet, populli po varferohet, rinia po shkaterrohet, morali po na dobsohet, kombi shqiptar po na kercenohet. Qeveri, mjaft me na vjedhet, qeveri, mjaft me se na varferuat, qeveri, mjaft me se na izoluat, qeveri mjaft me na vrate, qeveri, mjaft me na mashtruat, qeveri, mjaft me na genjyet, qeveri, mjaft me na turperuat, qeveri, tani populli e ka fjalen, jepni doreheqje pa kushte sa nuk eshte vone.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Paskan harru me dale ne protesta.
    Nuk bon me e caktu nje orar t'gjate perpara me shqiptaret, se mbas ca diteve e harrojne.

Me shqipot, duhet me i ra sa o hekuri i nxeft, se kur ftofet harrohet.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Paskan harru me dale ne protesta.
    Nuk bon me e caktu nje orar t'gjate perpara me shqiptaret, se mbas ca diteve e harrojne. pp

Me shqipot, duhet me i ra sa o hekuri i nxeft, se kur ftofet harrohet.
    Skan pas kohe se jan kane te zanun krejt neper puna

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

.
    Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahaaaa
    Protesta a ? ..
    Hashimin.....!!!!
    me rrzu,.....!!!!
    a?
    !

ahahhahahahahaha hahahhaha hahahahahha..... cncncncncn loooooooool

krymqat niher....

- prej 1990 , komplet Serbia ja kan msy me rrzu Hashimin e sun e kan rrzu as sen nuk i kan bo , e keta pjella e serbis po munohet kishe diqka me bo !

e more pjell e shkinis pjell e shkinis per me rrzu Hashimin duheni mu bashk me russi ani osht pikpytje
    !
    Vv - Palaço+LISBA :D

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Boy_XL për postimin:

Llapi (21-03-2014)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Hashim mos ik, por vazhdo....

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •