Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e NIMFA101
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    MI/USA
    Postime
    11
    Flm per shpjegimin badoo. Por nuk e kuptoj se ēdo te thuash kur shprehesh qe kur ka kontrast midis tyre dhimbja qe ndjen te cmend. A nuk eshte e mira me te keqen perhere ne kontrast? Apo do te thuash qe ti o je i keq ne nje situat te caktuar o je i mire, por kur ndjen njekohesisht lidhur me dicka edhe anen tende negative edhe anen pozitive atehere ndjen kontrastin dhe ambiguitetin dhe ndjen dhimbje?

I HUAJ I PANJOHUR... Maska e BAD00355
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    BRENDA VETES!
    Postime
    68

Wink JA PRA PO TA THEM...

TE GJITHE NJEREZIT E KANE BRENDA TYRE PERZIERJEN E SE MIRES ME TE KEQEN POR GJITHSESI ESHTE VETEM NJERA PREJ KETYRE TE DYJAVE QE MBIZOTERON.BRENDA MEJE MBIZOTERON E KEQJA POR NE NDRYSHIM NGA SHUME TE TJERE UNE E DI KETE.KESHTU PERPIQEM TA LUFTOJ POR SHUME SHPESH NE KETE LUFTE DAL I HUMBUR.NESE NUK DO TA DIJA SE NE KETE BOTE EKZISTON EDHE E MIRA NE RAPORT ME TE CILEN JAM KREJT NE GABIM DO BEJA SI SHUME TE TJERE DO JETOJA ME TE TILLE SJELLJE TE URRYER PA E KUPTUAR SE C'TE KEQE I SJELL TE TJEREVE.POR E DI QE EKZISTON DHE E MIRA TE CILEN JAM I PAAFTE TA BEJ TIMEN DHE KESHTU DESHIRA IME E PAREALIZUAR PER TE QENE I MIRE ESHTE VUAJTJA IME E MADHE.JA PRA KY JAM UNE.SHPRESOJ TA KESH KUPTUAR TANI SE SI JAM BERE DHE TE MESOSH TE RRISH LARG NJEREZVE SI UNE.SE JANE TE RREZIKSHEM PER VETEN JO ME PER TE TJERET.TUNG.
    BIRIARROGANTiDJALLIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    7
    o Badoo!
    desha te te tregoj nje histori te shkurter.
    Nje here e pyeten socratin se ku qendronte kufiri i ndarjes se te mires dhe te keqes ne nje njeri.
    Dhe ai u pergjigj:Nje njeri behet i mire kur kupton se nuk di shume,dhe i keq ,kur nuk kupton se ajo qe di eshte shume pak.
    Pra,mos u bej I KEQ(Bad)!

I HUAJ I PANJOHUR... Maska e BAD00355
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    BRENDA VETES!
    Postime
    68

Wink HA HA HA...

TI MENDON SE UNE ATY TEK PARAGRAFI LART KAM DASHUR TE MBURREM.E PASKE LEXUAR MBRAPSHT.ME VJEN KEQ POR FJALET E RREZUARA ATY NUK KANE KUPTIMIN QE U JEP TI.
    ME QEJF...

HA HA HA...
    BIRIARROGANTiDJALLIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    230
    =======
    SIMBOLI QE KAM PERBRI EMRIT PERFAQESON ATE QE JAM.NJE PERZIERJE MES SE MIRES DHE SE KEQES.
    =======

Pa ju prishur diskutimin, por kjo duket si mesimet Gnostike te shekullit 2-3.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Filozofia me e madhe eshte te kundershtosh nje mendim filozofik me argumentin tend. Dhe kjo maratone nuk do te reshte kurre! Ky eshte mekanizmi i pafundem i filozofise.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    filozofia nuk eshte e madhe apo e vogel.
    Madheshtia e saj eshte pikerisht ne ate qe shpreh kjo fjale e perbere dhe qe vazhdon ne perberje duke mbetur gjithmone FILOZOFI.
    ps;(shenova nje rrjesht qe shpreh simpatine time per " filozofine" pasi arya shtytse ishte qe kjo teme te mbetej ende ketu ne faqen kryesore, pra me kete rast jam duke kerkuar ende mendime nga mendimatart e forumit, pse jo edhe nga filozopfet po qe se ka)
    Ne njefare menyre te gjithe filozofojme. Mendohemi ....dhe duam te mesojme te dime.
    Bad simpatise qe kam per ty i ve te kunderten, lodhjen qe me japin shkronjat e medhaja.... A nuk te duket se kjo me imponon edhe mendimin se do te lexohesh me me vemendje se sa kur shkruan me shkronja te vogla. Do te lutesha shum gjej ne pergjigje tjeter vec asaj qe me ke dhe ke forumi i letersise ku ke bere me faj tastieren (ke per te me falur nqs kete tastieren tende nuk e besoj me, dhe se typing me shkronja te medha me irriton leximin ndonese te lexoj me kenaqesi.
    Ti je perpjekja per tu bere i mencur dhe kjo vlen me shume se te gjitha sa thashe per shkronjat. Megjitheate , me ndihmo me sa te mundesh edhe per kete.
    ....
    Ndersa sokolin e falenderoj per hapjen e temes. Estellen per paraqitjen fragmentale listes se enciklopedise.
    ajo qe me mbetet ende te dije eshte dallimin e filozofit me mendimtarin.
    me shume respekt macia
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    shkronja kapitale si i thone ndryshe, tamam ne koke i ke rene macja-blu, gjithsecili perpiqet te terheq vemendjen e te tjereve gje e mire, pepiqemi te sigurohemi qe jemi shume,gje e mire, po jo kaq shpejte, me shkronja te medha, kapitale si i thone, avash avash behet shelegu dash.
    yin dhe yangu, femra dhe mashkulli, e mira dhe e keqja, ketu e 6 a 7 mije vjete me pare filozofi e manget (per mendimin tim) kineze qe te plevitos me cungunerine e saj.eshte vone dhe mungese pergjegjesie te lesh veten te ndikohesh nga pasiviteti idiot i doktrinave kineze. (kinezckat i kam qejf me qe ra fjala)
    hidhu grup se nuk ka thelle!
    pa te keq, tung!

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239

Per ata qe shkruajne me germa te medha

Po deshet do i zvogeloni nje cike ato germat qe te lexojme pa veshtiresi ato qe keni shkruajtur?
    Faleminderit!
    ...niente che amassi di piu'...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2002
    Vendndodhja
    ne nje shpi te madhe
    Postime
    30
    Ne nje pershkrim te thjeshte, per mua dallimi midis nje filozofi dhe nje mendimtari eshte:

Nje mendimtar krijon argumentet kurse nje filozof i zgjidh ato dhe kritikon te te tjereve.

P.s. si ka mundesi qe tek ajo lista mungonin disa filozofe klasik si Deskartes, Hume etj. (sigurisht nqs ata jane folozofe, por une ashtu i di)
    Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-05-2005, 10:22
  2. A mesohet filozofia (arti i mendimit)?
    Nga Dessaretis nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 17:57
  3. Burimet E Meditimit Filozofik Ne Islam
    Nga Hendrix nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 07:51
  4. Sa merr pjese filozofia ne poezi???????
    Nga zarathustra nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-06-2002, 06:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •