Close

Rezultati i Sondazhit: A do të mundë qeveria ti largojë nga qarkullimi furgonët ?

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Do ti largojë

14 53.85%
  • Do të dështojë

12 46.15%
Faqja 20 prej 20 FillimFillim ... 10181920
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 194 prej 194
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Qeveria bllokon furgonat. Shoferët në protestë bllokojnë rrugët kombëtare të ven

Në fakt je të drejtë, me ju nuk është për të qeshur, është më mirë të ju ironizosh !!

p.s

Atë surratin shko tregoja asaj që je mësuar
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Për: Qeveria bllokon furgonat. Shoferët në protestë bllokojnë rrugët kombëtare të ven

Citim Postuar më parë nga CRO Lexo Postimin
    Robo, mos qesh me mua... mos sill pseudo-lajme te shkruara nga rrugace si ky me siper... qe nuk kane respekt per punen e njeriut!
    Per sa kohe shumica e ""lajmeve"" qe dalin nga Dita dhe Tema jane te shkruara nga bushtra dhe legena, mua si anetar i thjeshte nuk me pelqejne. Se po te isha admin i vendoja rregullat mu ne krye.
    "Lajmi" qe ke sjelle ti eshte propagane, dhe ketu eshte mire te mos besh propagande se po nuk e ke kuptuar ata qe punojne me furgona jane njerez dhe mbase edhe me me vlera se surrati yt.
    E kupton cfare po them?
    bravo, ketu ke te drejte ky nuk eshte kuvend per te bere propagand te majte, ketu behet propagande e djathte me kryetat albo permetarin
    ky eshte forum pedeje
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Unë kam pasur pak besim se Qeveria do t'i heqë... tani më është shtuar edhe më shumë besimi që do t'i heqë. Bile kështu si e ka nisur qeveria, jo vetëm që do heqë Furgonët, por edhe Autobusët, Veturat, Trenat, Avionët dhe mbar popullsinë bar-ngrënëse
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285

Edhe une te njejtin besim kam pasur me ty o Wordless dhe do ti qe ja ka arritur? Te pakten nga ora 00:00 deri ne oren 04:00 nuk para sheh fugona neper rruge se ne ate fashe ishin bere shume te bezdisshem.

Gjithsesi te presim aksionin e radhes se ky se bashke me ate kunder lojrave te fatit ishin shume me produktiv se ce prisnim.
    Ore mos i ka vjedh moton qe kishte PeDe-ja per zgjedhje Rilindja? Ate te bukuren, ate te miren, "PerPara"

Gjithsesi ne vazhdojme te presim se cdo ndodhe deri ne 2017.
    When pleasure remains, does it remain a pleasure?

Faqja 20 prej 20 FillimFillim ... 10181920

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •