Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: PD: Në shesh më 20 shkurt, protesta kundër varfërisë dhe papunësisë

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Ore lerini te protestojne ne qejfin e vet.

Kjo proteste eshte gozhda e fundit ne arkivolin e PeDe-se se Berishes...
    Nuk po kerkon njeri ri-kthimin e Berishes. Shqiptaret jane lodhur me keta lloj politikanesh qe vec per popullin nuk mendojne. Duhet vene shqelmi ketyre qe kemi, per ti hapur rrugen atyre qe dine te bejne politike me ndershmeri. Se me pd-n dhe me ps-n apo lsi-n keshtu do ngelemi vend i botes trete. populli duhet te tregoje muskujt e vet kunder se keqes, pikerisht me 20 shkurt ,diten e rrezimit te bustit diktatorit komunist.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Protestat paqesore jane e drejte e patjetersueshme.
    A ka ndonje gje anti-ligjore?
    Atehere ku eshte problemi?

Ah po, aspekti moral, dmth qe keta te PD nuk paskan te drejte morale te dalin ne proteste. Ashtu eshte. Moral ka vetem Edi psikopati. Vetem ai ka moral te protestoje, dhe jo thjesht te protestoje por edhe te dhunoje si ti doje qefi institucionet shteterore.

Por megjthate ligji nuk ndalon protesta paqesore te paralajmeruara dhe te organizuara ne perputhje me rregullat ne fuqi.

Madje dikush ketu eshte i gezuar se do jete fundi i PD-se kjo protesta.
    Nese kjo proteste eshte aq e pamoralshme dhe idiote atehere me keq per organizatoret dhe me mire per ju moralistet me ne krye udheheqesin e ndritur e te moraleshem etj etj etj etj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    Nuk po kerkon njeri ri-kthimin e Berishes. Shqiptaret jane lodhur me keta lloj politikanesh qe vec per popullin nuk mendojne. Duhet vene shqelmi ketyre qe kemi, per ti hapur rrugen atyre qe dine te bejne politike me ndershmeri. Se me pd-n dhe me ps-n apo lsi-n keshtu do ngelemi vend i botes trete. populli duhet te tregoje muskujt e vet kunder se keqes, pikerisht me 20 shkurt ,diten e rrezimit te bustit diktatorit komunist.
    Populli do tregoje qe e ka braktisur PeDe-ne.

Populli tregon muskujt kur del vete sic dolen per armet e jo kur i nxjerr Berisha per qellimet e tij. Jo kur dalin per miliardat e Berishes dhe te Bashes we e ndiejne lakun teksa ju shtrengohet dhe e vetmja menyre per ta luftuar jane tentativat per destabilizim te qeverise me te votuar qe nga 92!
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Populli do tregoje qe e ka braktisur PeDe-ne.

Populli tregon muskujt kur del vete sic dolen per armet e jo kur i nxjerr Berisha per qellimet e tij. Jo kur dalin per miliardat e Berishes dhe te Bashes we e ndiejne lakun teksa ju shtrengohet dhe e vetmja menyre per ta luftuar jane tentativat per destabilizim te qeverise me te votuar qe nga 92!
    Nuk nevojitet populli per te krijuar trazira....
    PS-se dhe Edi Rames ne vitin 2011 ju mjaftuan disa qindra militante per te krijuar trazira dhe skena lufte para Kryeministrise dhe ne pjese tjera te qytetit.
    Edhe ne Bosnje aktualisht nuk po demonstron populli dhe, megjithate, po krijohen skena si ne lufte qytetare.

Nje nder qellimet kryesore te PD-se (Berishes, Bashes dhe Co) eshte destabilizimi politik, krijimi i atmosferes konfliktuale dhe corjentimi i qeverise aktuale, ne menyre qe PD dhe udheheqesit e saj te jene ne fokus te vemendjes publike. Jo shpresa apo besimi se populli (shumica) eshte ne krahun e tyre dhe pro veprimeve te tilla.
    Pakica ne Shqiperi ka arsye te verteta dhe konkrete per te dale ne rruge me PD-ne kunder nje qeverie qe ka vetem 5-6 muaj qe ka marre pushtetin 8 vjecar nga PD-ja -perjashtuar ndoshta familjet e disave qe kane humbur privilegjet (te pamerituara apo te merituara) qe kishin gjate pushtetit 8 vjecar te PD-se.

Aktualisht PD nuk paraqet alternative te vertete te qeverise aktuale dhe e ka ndjenjen se deklaratat/protestat publike nuk po jane te mjaftueshme per diktim sado moderat te opinionit publik. Edi Rama dhe qeveria e tij, pervec gabimeve, veshtiresive dhe stilit pjeserisht "te merzitshem" te qeverisjes, ne njefare menyre ja kane arrituar te krijojne nje lloje apatie te pergjithshme politike gati te panjohur deri tani ne Shqiperi.
    Po te mos kishte qene rasti i armeve kimike te Srise, Shqiperia do te harrohej edhe nga ata pak njerez qe e dine se ekziston...

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •