Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: PD: Në shesh më 20 shkurt, protesta kundër varfërisë dhe papunësisë

Mezi po e pres 20 Shkurtin.

Dy jane arsyet, e para eshte se futem per te pare shtepine e re qe sapo eshte ndertuar, dhe e dyta per te pare deshtimin e protestes te nje partie qe eshte braktisur totalisht nga populli Shqiptar.
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Ca problemi ka se do protestohet ?! Ka pasur ndonje problem kur dilte PS-ja neper protesta kur ishte ne opozite ?! JO!!!
    Pse shqetesoheni kaq shume dhe gjithashtu ju ben pershtypje dalja ne shesh?

Dhe mos harroni me ke ben "puç puç" ai skizofreni sot...

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar AlbaneZ për postimin:

xfiles (18-02-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Po ti biesh fyelli vetem ne nje vrime Lindo, do te ndryshket si i Berishes

E ke postuar nja 20 here ate video lol
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Edhe 120 do e postoj qe te kuptoni sa bushtra jane ata te dy dhe mjer ata qe i ndjekin

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Disa komentues ketu shprehin kunder protestes nga opozita sotme nderkohe qe per 8 vjet ishin pro protestes e opozites se djeshme . Vetem PS ka te drejte te beje proteste dite e nate, me bojkot kuvendi, greva urie, bllokime rrugesh, djegje gomash, djegie automejteve, gure e tulla kunder policise. Kto qe kishin ndodhur dje nuk ishin destabilizim. Pasi ndryshoi qeveria , protesta ne 20 shkurtit papritmas na quhet destabilizim . Pastaj qajne hallin e opozites qe jane braktisur nga qytetaret, atehere pse shqetesohen kaq shume ?
    Une mendoj duke ditur natyren psikologjike te shkrimeve , per disa njerez protesta e 20 shkurtit eshte sindrom frike per faktin se data 20 shkurt eshte simbolika e rrezimit te bustit se Enver Hoxhes. I druhen motivit dhe simbolikes .

Ne fund po e mbyll : Kur bashkohet motivi dhe simbolika krijohet nje vullkan i madh qe eshte gati te shpertheje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 12-02-2014 më 09:41
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Noellag për postimin:

AlbaneZ (12-02-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Me vjen keq qe intelekti juaj i dobet nuk ju le te kuptoni se sa qesharak dhe ironik eshte fakti qe ata qe kerkojne te dalin ne proteste kunder papunesise dhe varferise ishin pikerisht ata te cilet udhehoqen vendin drejt varferise dhe papunesise per 8 vjet deri ne Shtatorin e 2013.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Xinxerfilli për postimin:

mia@ (12-02-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Me vjen keq qe intelekti juaj i dobet nuk ju le te kuptoni se sa qesharak dhe ironik eshte fakti qe ata qe kerkojne te dalin ne proteste kunder papunesise dhe varferise ishin pikerisht ata te cilet udhehoqen vendin drejt varferise dhe papunesise per 8 vjet deri ne Shtatorin e 2013.
    ti nuk e shikon qe ne shqiperi po rriten taksat, po rriten cmimet, po rritet pasiguria, po humbasin shpresat, po shkurtohen mundesite. spitalet si mos me keq, per legalizimet as qe behet fjale, korrupsioni po shkaterron gjithcka, qeverria eshte mar peng nga mafia. ti do qe shqiptyaret te rrine duarkryq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ti nuk e shikon qe ne shqiperi po rriten taksat, po rriten cmimet, po rritet pasiguria, po humbasin shpresat, po shkurtohen mundesite. spitalet si mos me keq, per legalizimet as qe behet fjale, korrupsioni po shkaterron gjithcka, qeverria eshte mar peng nga mafia. ti do qe shqiptyaret te rrine duarkryq.
    Sapo pershkrove ne cdo detaj qeverine e Berishes. Nese i do dhe me fakte shiko se si po dalin ne drite nje e nga nje cdo mashtrim e cdo skeme korrupsioni edhe cdo detaj mbi gjendjen e mjerushme te insitucioneve publike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Sapo pershkrove ne cdo detaj qeverine e Berishes. Nese i do dhe me fakte shiko se si po dalin ne drite nje e nga nje cdo mashtrim e cdo skeme korrupsioni edhe cdo detaj mbi gjendjen e mjerushme te insitucioneve publike!
    prit prit se edhe kafja do behet 2 mije leke si ne londer se per nafte s`eshte problem, do perdorim rakine ne vend te saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    prit prit se edhe kafja do behet 2 mije leke si ne londer se per nafte s`eshte problem, do perdorim rakine ne vend te saj.
    Per kafe kohe vetem parazitet kane. Prinderit e mi qe punojne shume rralle shkojne neper kafene...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •