Me sa di une POOOOOOOOO
dhe ka raste qe iki te lexoj ate te vjetrin kur me merzitet ky i riu![]()
Me sa di une POOOOOOOOO
dhe ka raste qe iki te lexoj ate te vjetrin kur me merzitet ky i riu![]()
!!!
shume gje e bukur dhe websiti i vjeter !
Me Respekt be_outlaw !
Ay! Amor me duele tanto, me duele tanto! Que no creas mįs en mis promesas ... Ay Amor ! Es una tortura ... Perderte ...
Te them te drejten i vjetri dukem me i mir se ky i riu![]()
PATOSI
la vitta e una puttana, allora scopala
Albo, na tregon pak histori pėr versionin e vjetėr tė AlbaSoul-it?
Sa faqe interneti shqiptare kishte atėkohė?
Kur e regjistruat domainin Albasoul.com?
Pse kaluat nga ALBASOUL.com nė FORUMISHQIPTAR.com dhe nuk e mbajtėt forumin, shembull: forumi.albasoul.com.
Plus, informatat tjera pėr fillet e webit shqiptar ishin tė mirė se ardhura, se shpesh me shokė mblidhemi e diskutojmė fillet e internetit shqip dhe mbetemi nė njė terr informacioni.
Flm paraprakisht!
My silence doesn't mean I am gone!
Hera E Pare Qe Po E Shoh Edhe Une Si Ka Mundesi Nder Keto VIte S'mu Ka Dhene Rasti Ta Shikoj![]()
Dio C'č
Ka qene nje nga gjerat me te bukura te Botes Virtuale shqiptare !
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Mbaj mend ishin muajt e pare qe sikur po mesoja cfare ishte com dhe interneti, plus atje ku jetoja nuk kisha asnje shqiptar dhe kur kam gjetur geocities.com/shpirti_i_shqiptarit (kerkimin e kam bere nga yahoo) ja u kam thene mamit me babit me vrap sikur po ju thosha ndonje sekret shteteror qe do shpetonte Boten nga varferia![]()
Ka qene viti 1999 ne mos gaboj e ishte atehere kur fillova te hyja dhe ne chat ku kish a s'kish 20 veta. Me pas kur shkoja ne shkolle lexoja ne forum per 'politiken' shqiptare per te cilen dhe atehere dhe tani nuk lexoj ne vend tjeter pervec forumit.
Mbaj mend te lexoja disa poezi qe ishin hedhur tek Shpirti i Shqiptarit dhe vrisja mendjen kush ishin keta njerez? Me pas kam hedhur nje krijim tek cfare quhej atehere 'Fjale pa Dogane' (shume ndryshe ne nenforumi i viteve me vone) dhe si rrjedhoje e atij krijimi qe s'kish aspak lidhje me fjale pa dogane u hap nenforumi 'Ditari i Meditimeve' dhe renditjet e tjera tek Letersia.
Sot njoh kater pese cifte qe jane njohur nepermjet forumit dhe Albasoul te atyre viteve e jetonin ne vende te ndryshme te Botes, ndersa sot jane prinder me femije ose thjesht te martuar![]()
Kujtime kutjime...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 01-05-2008 mė 12:26
Jane vertete vite te paharrueshme.
Perkojne me kohen kur kam qene student ne italy (viti 1999).
Do isha shume kurioz te dija nese jane te ruajtura ne database anetaret e regjistruar te forumit te vjeter.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
shume bukur ajo faqja e vjeter.
me kujtohet kur hyja me "vjedh" nai konge
edhe forumistat kan qene me coglioni![]()
Krijoni Kontakt