Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2014
    Postime
    21

Përshëndetje :)

Pershendetje per t'gjithe anetaret e ketij forumi, uroj qe ju kam gjet mire

jam Besa, nga Rahoveci. Studente e vitit te dyte ne Juridik dhe Gjuhe shqipe .

Jam autore e dy librave me poezi, ''Nyjet Zgjidhen'' dhe '' vjeshte ne Jete''. Uroj te kemi te pranishem ne for anetare qe ju pelqen te lexoni e te shkruajne!

kalofshim sa me mire bashke

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Për: Përshëndetje :)

mire se erdhe...dhe meqe je studente akoma do te sillem nje cike "keq" e kur te mbarosh shkollen te jap besen se do sillem mire qe te mos ha ndonje muaj burg.
    edhe pse botimi i perket 2009 pra disa vjet me pare perseri ka nja dy gjera qe nuk me terhoqn edhe pse si kam lexuar poezite te gjitha...

Puthjet sonte nuk shihen
    As fjalët nuk t’i dëgjoj
    Nuk mund ta prek përqafimin tënd
    Kjo natë vjeshte
    Sa brymë solli në mua dhe ty

Puthjet sonte nuk shihen e kuptoj qe do te perdoresh metafora, epitete, paralelizma, por puthjet duhet t'i shohin kalimtaret dhe jo aplikuestit
    Nuk mund ta prek përqafimin tënd prek perqafimin????
    Sa brymë solli në mua dhe ty solli ne mua apo tek une????

Titulli vjeshte ne jete me beri te mendoj se si ka mundesi nje femer ne kulmin e moshes te jete kaq pesimiste (gjithnje nese ka te beje me ju)???
    ju uroj pune te mbare dhe suksese ne krijimtarine tuaj artistike

p.s. kur te besh ndonje liber ne te ardhmen te jap fjalen qe do jua bej falas kopertinen se ai/ajo qe e ka bere nuk ja shkrep gjekundi...pasi kopertina terheq lexuesin edhe pa lexuar gje
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Mire se erdhe Besa,
    nuk kisha nderin t'lexoj krijimtarine tende.
    Por kritika e thelle impresive letrare nga Eliani, me frymezoi edhe mua t'hudhi kendveshtrimin tim.

Dhe une jam i pajtimit se ne vargun me larte, me duket se ke kaluar nga kalimtaret ne rolin e aplikuesit.
    Apo me shikim e ke menduar ndonje gjendje shpirterore aplikative te panjohur per mua?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

o hot o
    qe kur ke filluash te luash kritikun letrar

ik mor te zbulimet tua,(vertet nuk na the si mbaroi ajo historia e patentimit??! ) leje vajzen rehat ,eshte ne faze krijuese

Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    o hot o
    qe kur ke filluash te luash kritikun letrar

ik mor te zbulimet tua,(vertet nuk na the si mbaroi ajo historia e patentimit??! ) leje vajzen rehat ,eshte ne faze krijuese

Ooooo Teta teta, mu paskan qorru gishtat per ty,

me duket se me rreh diku nje damar i pazhvilluar dhe i palokalizuar rreth krijimtarise letrare, dhe here pas here me duket se me therret nga brendia per ta zgjuar nga gjumi...

Po si mo me ik te zbulimet, una po mundohem t'iki prej tyre por s'po me leshojne e po me fusin sa me brenda e per te me gelltit.

Si mbaroi? Cfare mbarimimi ooo Teta, nese me deshtojne edhe 1 deri ne 2 poteza, jam duke menduar ta aktivizoj personalisht zonjen e hekurt, atehere "o shkopin o tirqit".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2014
    Postime
    21

Ajo dhe poezite tjera jane shkruar ne nje moshe shume te re, e papjekur ne ate kohe per te thurur vargjet qe i thur sot, dhe nga nje background i dijes jo ne nivel.
    Gjthesesi, ka vend per permiresime.
    E sa per kopertinen Hot, do me beje nder te madh

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Mire se paske ardhë në mesin e ma te mirëve Besë çka i ke punët qysh je qysh po shkon poezia a po gjen lexues se koheve të fundit sikur e kan lanë libren e ma shumë internetit ju kan versul. Bilem dikund e lexova njana kish pas thanë çikes teme kam me ja ngjit emrin Libër që mos me ma prek kerkush çikën me dorë :-D

Per çudi krejt Rahoveci ishin Avokata edhe shkrues te mire poezish :- P
    Të shnes e kalo sa ma mirë e mos na harro doku doku ma shpesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2014
    Postime
    21

Paj Lexues, ata pak lexues qe jane e di qe jane te mrekullueshem, disa nder ta jan te anetaresuar ketu si z.Agim Metbala, Z.Xheladin Hamza ( ndoshta ka dhe te tjere te anetaresuar, por qe nuk e di. U kerkoj falje)me te cilet kam raporte shume te mira e me perkrahin ne cdo nisme.

Gjate 24 oreve te fundit po dokem shpesh, thuajse cdo 2ore .

Te falenderoj per urimin e mireseardhjes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2014
    Postime
    21

Thumbs up Pershendetje

Paj Lexues, ata pak lexues qe jane e di qe jane te mrekullueshem, disa nder ta jan te anetaresuar ketu si z.Agim Metbala, Z.Xheladin Hamza ( ndoshta ka dhe te tjere te anetaresuar, por qe nuk e di. U kerkoj falje)me te cilet kam raporte shume te mira e me perkrahin ne cdo nisme.

Gjate 24 oreve te fundit po dokem shpesh, thuajse cdo 2ore .

Te falenderoj per urimin e mireseardhjes

Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga Besë Lexo Postimin
    Ajo dhe poezite tjera jane shkruar ne nje moshe shume te re, e papjekur ne ate kohe per te thurur vargjet qe i thur sot, dhe nga nje background i dijes jo ne nivel.
    Gjthesesi, ka vend per permiresime.
    E sa per kopertinen Hot, do me beje nder te madh :-)

Pershendetje Bese,

ishte me shume shaka e ngacmim sesa ndonje kritike konstruktive letrare,
    me vjen mire qe mirresh me poezi dhe ke prirje per te, dhe te deshiroj shume suksese te metejme.

Edhe per mua do te ishte nder i madh t'i beja kopertinat, por ende nuk e kam gjetur edhe damarin kreativ per dizajnet grafike dhe druaj se pas dizajneve te mia ne kopertina, do merrnin lexuesit malin e sdo i preknin librat fare.
    Mos mendo tani se une ua kam bere kopertinat, librave qe i permendi Lexuesi.

Me fjale tjera ishte grafiku jone me fame e me nam Eliani70, i cili te ofroi ndihme rreth kopertinave.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •