Paska fituar ajo cuni nga Austria.![]()
Paska fituar ajo cuni nga Austria.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Po ē'ke qė nervozohesh?! Sot ē'a s'ndodh... kur mushkonjat shndėrrohen nė avionė, ndodh qė edhe njė mashkull tė kthehet nė femėr :D
Po ti mos e shih kush e kėndon... muzika thjesht dėgjohet, kaq.
...por, mė duhet ta pranoj qė ato fustanet qė kishte veshur, do doja t'i kisha nė garderobėn time :D
Mushkonjat leri rehat,se vajten per ti sperkatur me hashash ata
Si mos ta shikoj une ? Une hap gazeten lexoj :
Ne skenen madheshtore,epike,spektakolare,moderne,gjigande,mo ndane,elektrizuese,fantastike,etj etj etj...PERFORMOI filan kengetar...hap TV,shikoj skenen...shikoj ate qe kendon...cte shoh ?!
Horror !
hahahahaaa gati e njėjta gjė mė ndodhi dhe mua... s'e kisha parė ende se kush e kishte rradhėn pėr tė kėnduar dhe kur e shoh pastaj: plani i pamjes fillimisht nė skenė ishte marrė si nga larg (pa treguar ende fytyrėn) dhe gjėja e parė qė them: "shiko ma' sa tė bukur e paska fustanin kjo... gati si i Hersit... paska edhe alamet trupi!"
hahaha nė atė ēast e merr planin edhe nga fytyra qė deri atėherė s'e kishte marrė akoma dhe, unė u shtanga! :D
...pastaj thashė me bindje se ka pėr ta fituar... kisha siklet pėr ta parė por, pėr ta dėgjuar si kėngė, s'e mohoj dot qė mė habiti!
Urime kesaj qenie te peshtire , perderisa Europa eshte e dhene kaq shume pas homove dhe lezbikeve , nuk do e linin pa ēmim . Merita muzikore qenka zero , nje kenge monotone qe s'le pershtypje , po pederastia eshte kryefjala e ketij eurovizioni . Urime !
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Kenge me e bukur per mua
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
sirena_adria (12-05-2014)
Donna barbuta sempre piaciuta!
I lumtė ksaj!
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
Krijoni Kontakt