Hersi ka ze te mire dhe kete e tregoi qe ne interpretimin live kendoi po aq mire sa versioni i studios...Suksese!
Nga ato qe kam degjuar per kete vit, me ka pelqyer kenga perfaqsuese e Gjermanise...
Hersi ka ze te mire dhe kete e tregoi qe ne interpretimin live kendoi po aq mire sa versioni i studios...Suksese!
Nga ato qe kam degjuar per kete vit, me ka pelqyer kenga perfaqsuese e Gjermanise...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Kemi kenge shume me te bukura dhe nuk e di c'ndodh me Shqiperine, kenga fituese nuk eshte kenga me e mire, ne festival kishte kenge edhe shume me te mira dhe u zgjodh Hersi!!!
Kenga ishte pa melodi dhe pa ritem...nje kenge e fjetur...shqiponja ne shpine dhe kenga ne anglisht...pfff...te pakten te kishte kenduar ne gjuhen shqipe...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Si nuk nxorem nje kenge te sakte! Vetem qurravitje pa lidhje.
Feelings change - memories don't.
I vetmi prezantim i denje ishte i Anjeza Shahinit ,te tjerat "kape njonen mshoj tjetres"![]()
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
I degjova kenget qe keni postuar dhe u cudita pse te tere konkurentet kendojne ne anglisht?
Per mua , kenga me te cilen duhet tu perfaqesonte Shqiperia, eshte:
Tamam kenge shqiptare. Tere ritem e pasion.
Where does a thought go when it's forgotten?
Eshte krim te clikosh ne ate kenge/link me siper. Duhet t'u vrasi ndergjegja sa here klikoni!!! ( per lalin e kisha) Kenga qe morem pjese eshte pathetic.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 07-05-2014 mė 09:19
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk te pelqen kenga lali shpirt, lali xhan,,,Pink?
E kam seriozisht pyetjen.
Une ne fakt, s'bej sherr me ty, se s'fitoj dot.
Seriozisht e kam. Sepse duke patur parasysh nivelin e muzikes ne Shqiperi dhe te vendeve rrotull, c'te keqe ka ajo kenge? Duhet pak koreografi , edhe ate cunin qe kendon te ka lali shpirt, ta veshin nje cike si Aladini, edhe ate gocen ta mbulojne pak edhe fiton cmim. Mbase jo te parin, se edhe ajo gjermanja kishte ze, por qe do te fitonte, do fitonte me siguri. Nuk ka nevoje te mbahemi me shume se c'jemi ne 2014. Ate muzike degjon populli atje, me ate duhet te perfaqesohet. Ky eshte vertet mendimi im. Shih ate bjellorusin c'ben.![]()
Krijoni Kontakt