I dhane cmimin atij monstres vetem pse ishte i tille ..maskarallek ..sa me "ngelen ne fyt" dredhezat qe isha duke ngrenenga pamja e peshtire e tij
Mund ti kuptoj ata qe shpiken fete ..fatkeqesisht shume njerezve moralin u mban vetem frika .
I dhane cmimin atij monstres vetem pse ishte i tille ..maskarallek ..sa me "ngelen ne fyt" dredhezat qe isha duke ngrenenga pamja e peshtire e tij
Mund ti kuptoj ata qe shpiken fete ..fatkeqesisht shume njerezve moralin u mban vetem frika .
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Ishte nje festaval tip karnaval ku dritat dhe ngjyrat dhe skenografia te merrnin mendjen, ku fituesi ishte nje monster
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 11-05-2014 mė 05:59
Kurse une kuptova edhe nje mesazh tjeter nga ky "festival" . Edhe homosexualet ashtu si dhe islamistet nuk kane atdhe por thjesht "votojne" njeri-tjerin.E keqja e kesaj historie eshte se qenkan me shume nga c'kam menduar une ... .
Perkthimi/interpretimi me objektiv (dhe pozitiv) i asaj qe ndodhi ne Eurovision 2014 eshte perafersisht ky:
Triumfi i zemres, humorit dhe tolerances
"Evropa eshte me tolerante se disa mund te mendojne"
Conchita Wurst e ka fituar Evrovisionin ne Kopenhage, ka marre pike nga vende per te cilat deri tani eshte menduar se fjalen tolerance nuk dine as ta shkrujne. Edhe mirekuptimi i humorit nuk eshte pritur nga atje. Por ne kete rast, pritshmerite e zhgenjyera jane me te bukurat. Evropa ka votuar dhe nje njeri me mjeker, ne rroba te grave dhe me nje emer te fantazuar femeror e ka shpallur fitues te competicionit tralal me te madh ne bote. ...
SZ.de
WesternBlot (11-05-2014)
Eshte e drejte e jotja te thuash cfare te duash...
Liria e shprehjes eshte baze e cdo shoqerie te lire, tolerante dhe demokratike.
Eurovisoni pothujase asnjehere nuk ka qene njesi matese e vlerave me te larta muzikore dhe klturore te Evropes.
Prandaj, nuk ka as tallje dhe as mediokriteti.
P.S.
Mos t'harrojme se nuk eshte hera e pare qe ne Eurovision marrin pjese tipa te tille si Conchita Wurst!
Ja shembulli:
Dana International nga Izraeli
Fitues/e 1998
Vendin 9 ne Eurovisionin e vitit 2008
2011..
Ne rastin aktual njerezit me teper jane te irituar nga mjekra e Conchitas...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 11-05-2014 mė 07:36
Duke dashur te tregon sa me tolerant e te kulturuar ,njerezit shpesh here behen edhe qesharak ,sa perkrahin mediokritetin(kengen ne kete rast) dhe talljen qe ju behet(pamja e saj) ...edhe toleranca duhet te kete nje kufi ..jo cdo gje duhet tolereruar ..se paku une keshtu mendoj!
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Conchita syte i kishte te bukur.Kenga monotone, as arrita ta coje deri ne fund.
Te tjerat s'i kam degjuar akoma. Kete u bera kureshtare ta degjoja meqe po flitet kudo per paraqitjen e tij/-saj. lol
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt