Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Greqi, 226 vjet burg prindërve që abuzuan seksualisht me fëmijët

Greqi, 226 vjet burg prindërve që abuzuan seksualisht me fëmijët

Anila Jole

Emri:  80210.jpg

Shikime: 1403

Madhësia:  26.6 KB

Greqi, 226 vjet burg prindërve që abuzuan seksualisht me fëmijët123 vjet burg për babanë dhe 103 vjet burg për nënën, vendosi juria e Gjykatës në Patra për dy prindër që akuzohen se kishin kryer marrëdhënie seksuale me fëmijët e tyre.

Cifti ishte paraburgosur në maj të vitit 2013 dhe kur u zbulua rasti, ngjalli reagime të shumta në vend.

Skandali doli në dritë, kur një nga vajzat foli me një të afërm, i cili më pas informoi fondacionin për mbrojtjen e fëmijëve “Buzëqeshja e Fëmijës" dhe avokatin e të miturve.

Mësohet se babai 50 vjeçar ka bërë akte të turpshme me dy vajzat e mitura dhe ka detyruar gruan të ketë marrëdhënie seksuale me të birin 15 vjeçar.

Djali i vogël ka kryer marrëdhënie seksuale me nënën e tij me sugjerimin e babait, ndërsa gruaja tha se kishte pranuar pasi kishte frikë nga burri i saj, që vazhdimisht pinte.

I pyetur nga policia ai është shprehur: "Doja që djali im të bëhej burrë dhe bëra atë që bëra".

Gjyqi u zhvillua me dyer të mbyllura, pasi fëmijët janë në moshë të mitur.

ballkanweb/
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Për: Greqi, 226 vjet burg prindërve që abuzuan seksualisht me fëmijët

keto lloj denimesh 226 vjet te shkrijne me lot.....po futu nga nje gjilpere e pastroje kete milet nga plehrat.
    "Më e mira është armike e së mirës"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: Greqi, 226 vjet burg prindërve që abuzuan seksualisht me fëmijët

denimi me i mire eshte futja ne burg me kriminele ose ata qe kan qejf messhkujt...o nene o nene do kerkonin te vdisnin sa me pare se sa te duronin dhunen e burgagjinjeve..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •