Postuar mė parė nga
mesia4ever
Fakti eshte se Muhamedi kishte nje grua 9 vjecare, kete e gjen ne Hadithe.
Cfare morali eshte qe nje 51 vjecar te shtrihet ne shtrat me 9 vjecare. Pra Muhamedi kishte nje 'grua' e cila ishte ne moshen 9 vjecare. Kjo perben nje kontradikte morale per vet myslimanet e koheve tona, pasi ne ndergjegje e dijne se kjo eshte imorale. Imagjino nese Edi Rama martohet me nje vajze 9 vjecare? Imagjino qe Sali Berisha, Ilir Meta, Hashim Thaci pra si lidere te nje populli te martohen me nje femi 9 vjecar apo te zbulohen qe kane kryer seks me nje vajze aq te re ne moshe. Cfare do te benin mediat dhe sa mallkime e sharje do te merrte ai njeri, por kur kete e beri nje arab ne shek. 7, i cili sipas te gjitha gjasave profet i rreme, ne sot marrim nje heshtje nga te gjithe, mediat sbejne asgje, shqiptaret myslimane jane te mbyllur ne 'limbon' e tyre, ateistet nuk e kritikojne sepse marrin kercenime, te krishteret nuk e perdorin si kunderargument ndaj islamit pasi marrin akuza nga me te ndryshmet. Une nuk po kerkoj qe arabet te flasin kunder kesaj sepse ata jane brainwashed prej moshes 3 vjecare, por ne si shqiptare nuk duhet te luajme rolin e budallait. Nese ti si Erjon Pepa nuk e sheh kontradikte morale kete atehere vlla per cka po deshiron me debatu. Per Islamin qe ndodhet vetem ne mendjet e myslimaneve, jo vella ate Islam debatoje me Nuh Musan. Per tema tjera hap teme, une jam i hapur per debat. Tung
Sinqerisht i juaji, mesia4ever. Tung
Krijoni Kontakt