Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Tema: Ndihme!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Ndihme!

Vaskularite eshte autoimune dhe ke te pakten nje sdr inflamatoire, vs ose crp te rritur ai thōte qe i ka normale,,,,
    Prandaj duhet eliminuar nje endokrinopati

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Per te evituar nje hapje te re teme dua te di nese ndonje ka degjuar dhe mund te me ndihmoje pasi degjova (te Rai) qe ne amerike ka dale (mbase akoma jo s'jam i sigurt) nje injeksion i ri qe behet nje here ne disa muaj dhe qe zevendeson lotarsanin dhe corvitolin.
    Pres me respekt cdo sygjerim. Flm.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    Per te evituar nje hapje te re teme dua te di nese ndonje ka degjuar dhe mund te me ndihmoje pasi degjova (te Rai) qe ne amerike ka dale (mbase akoma jo s'jam i sigurt) nje injeksion i ri qe behet nje here ne disa muaj dhe qe zevendeson lotarsanin dhe corvitolin.
    Pres me respekt cdo sygjerim. Flm.
    losartan
    nuk kam degjuar dhe nuk arrij ta imagjinoj se si mund te dale nje injeksion qe te zevendosoje nje ilac kunder tensionit per nje kohe kaq te gjate .....
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    losartan
    nuk kam degjuar dhe nuk arrij ta imagjinoj se si mund te dale nje injeksion qe te zevendosoje nje ilac kunder tensionit per nje kohe kaq te gjate .....
    po losartan, gabim shkrimi. ne fakt une e kam specifikuar se ne te vertet ishte dhe per ilace te tjera ne pergjithesi. e verteta eshte se behet nje injeksion ne gjashte muaj gjithsej dy here ne vit. Une te pakten keshtu e degjova te RAI po isha duke ngrene dhe nuk mora dot informazion te metejshem. ishte lajm flash...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Hard-worker Maska e Dr. Klaus
    Anėtarėsuar
    20-02-2014
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    32

Pershendetje Toni.

Shpresoj ta kesh zgjidhur hallin tend sepse shoh qe ka dite qe e ke postuar. Nese jo, shpresoj te te ndihmoj sygjerimi qe te dhash. Kalofsh mire.
    Help whenever you can, wherever you can and whoever you can.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

nga ato qe ti shkruan, duket si nje nevrit ose problem muskular/mioentezit (te ligamenteve), pubalgji. keshtu qe mire do ishte te te shikonte nje fiziater. meqe merreshe me sport, ndoshta te eshte shkaktuar nga trauma te vogla ose mbingarkese gjate aktivitetin fizik. sherim te shpejte

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •