Vaskularite eshte autoimune dhe ke te pakten nje sdr inflamatoire, vs ose crp te rritur ai thōte qe i ka normale,,,,
Prandaj duhet eliminuar nje endokrinopati
Vaskularite eshte autoimune dhe ke te pakten nje sdr inflamatoire, vs ose crp te rritur ai thōte qe i ka normale,,,,
Prandaj duhet eliminuar nje endokrinopati
Per te evituar nje hapje te re teme dua te di nese ndonje ka degjuar dhe mund te me ndihmoje pasi degjova (te Rai) qe ne amerike ka dale (mbase akoma jo s'jam i sigurt) nje injeksion i ri qe behet nje here ne disa muaj dhe qe zevendeson lotarsanin dhe corvitolin.
Pres me respekt cdo sygjerim. Flm.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
po losartan, gabim shkrimi. ne fakt une e kam specifikuar se ne te vertet ishte dhe per ilace te tjera ne pergjithesi. e verteta eshte se behet nje injeksion ne gjashte muaj gjithsej dy here ne vit. Une te pakten keshtu e degjova te RAI po isha duke ngrene dhe nuk mora dot informazion te metejshem. ishte lajm flash...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Pershendetje Toni.
Shpresoj ta kesh zgjidhur hallin tend sepse shoh qe ka dite qe e ke postuar. Nese jo, shpresoj te te ndihmoj sygjerimi qe te dhash. Kalofsh mire.
Help whenever you can, wherever you can and whoever you can.
nga ato qe ti shkruan, duket si nje nevrit ose problem muskular/mioentezit (te ligamenteve), pubalgji. keshtu qe mire do ishte te te shikonte nje fiziater. meqe merreshe me sport, ndoshta te eshte shkaktuar nga trauma te vogla ose mbingarkese gjate aktivitetin fizik. sherim te shpejte![]()
Krijoni Kontakt