Atehere ja cili eshte problemi im.
3 muaj me pare gjate kohes qe po qendroja ulur ne karrige duke degjuar mesimin mu duk sikur mu keput dicka tek zona siper penisit. Ma dha si nje dhimbje te forte por aq ishte. Ne darke pastaj filloi te me dhimbte testikuli i majte dhe te me mpihej kemba. Me behej miza miza. Shkova te vizitohesha dhe doktori me tha qe nuk kam asnje problem tek testikuli. Bera edhe eko, dola shume mire. Pas kesaj ne ditet ne vazhdim filluan te me shfaqeshin simptoma te tjera si dhimbje tek pjesa e brendshme e kofshes se majte, mpirje e krahut, sikur kam korent ne kembe, pickime, elektricitete, spazem muskujsh, dhimbje muskujsh, dhimbje kockash, dhimbje e nyjeve lidhese te kockave, nuk kam aspak fuqi per te ecur, nje zhurme te vazhdueshme tek veshi qe quhet Tinnitus mesa lexova. Kam bere cdo gje, kam bere rezonancen e shpines dhe mesit, te qafes, te kokes dhe kam dale ne rregull sepse dyshoja per ndonje problem neurologjik te tipit Skleroze multiple. Kam bere analizat e gjakut dhe kam dale ne rregull. Bera testin e HIV sepse kisha frike por edhe aty dola negativ. Kam bere cdo gje te mundur dhe nuk e di cfasre kam. Dal ne rregull tek cdo gje por edhe tani pas 3 muajsh vazhdoj te kem dhimbje tek testikuli, tek pjesa e brendshme e kofshes. Dmth tek e gjithe zona e anes se majte te testikulit. Gjithashtu kam shume mprije kembe, me raste dhimbje kockash, dhimbje koke, qafe. Te gjitha te mesipermet.
Jam vizituar tek reumatologu, neurologu, urologu ne Durres (sepse ketu banoj) dhe me thone qe skam gje qe ndoshta e kam nga stresi. Por eshte e pamundur. Nuk vuaj nga stresi. Pastaj nese do ishte nga stresi u be tere kjo kohe dhe nuk po gjej zgjidhje, vetem perkeqesohet. Kam shkuar edhe tek spitali privat Hyegia, edhe aty asgje sme thane. Tani me ka mbetur vetem te vizitoj nje fizioterapist se mos kam ndonje problem tek zona e testikulit te majte e tek kofsha, mos ka ndonje nerv te demtuar. Nuk e di, ose te bej acupunture tek kinezi. Sdi cte bej me tjeter. Po cmendem. Cdo dite jam me dhimbje, jam i pafuqishem. Jam 21 vjec dhe theksoj qe para se te me ndodhte kjo kam qene shume aktiv si person. Merresha me palester, beja vrap. Kam nje trup te bukur dhe te shendetshem por tani jam i pafuqishem per cdo gje, nuk me behet te bej asgje. Me jipni ndonje sygjerim ju lutem.
Krijoni Kontakt