Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Tema: Ndihme!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2014
    Postime
    5

Ndihme!

Atehere ja cili eshte problemi im.
    3 muaj me pare gjate kohes qe po qendroja ulur ne karrige duke degjuar mesimin mu duk sikur mu keput dicka tek zona siper penisit. Ma dha si nje dhimbje te forte por aq ishte. Ne darke pastaj filloi te me dhimbte testikuli i majte dhe te me mpihej kemba. Me behej miza miza. Shkova te vizitohesha dhe doktori me tha qe nuk kam asnje problem tek testikuli. Bera edhe eko, dola shume mire. Pas kesaj ne ditet ne vazhdim filluan te me shfaqeshin simptoma te tjera si dhimbje tek pjesa e brendshme e kofshes se majte, mpirje e krahut, sikur kam korent ne kembe, pickime, elektricitete, spazem muskujsh, dhimbje muskujsh, dhimbje kockash, dhimbje e nyjeve lidhese te kockave, nuk kam aspak fuqi per te ecur, nje zhurme te vazhdueshme tek veshi qe quhet Tinnitus mesa lexova. Kam bere cdo gje, kam bere rezonancen e shpines dhe mesit, te qafes, te kokes dhe kam dale ne rregull sepse dyshoja per ndonje problem neurologjik te tipit Skleroze multiple. Kam bere analizat e gjakut dhe kam dale ne rregull. Bera testin e HIV sepse kisha frike por edhe aty dola negativ. Kam bere cdo gje te mundur dhe nuk e di cfasre kam. Dal ne rregull tek cdo gje por edhe tani pas 3 muajsh vazhdoj te kem dhimbje tek testikuli, tek pjesa e brendshme e kofshes. Dmth tek e gjithe zona e anes se majte te testikulit. Gjithashtu kam shume mprije kembe, me raste dhimbje kockash, dhimbje koke, qafe. Te gjitha te mesipermet.

Jam vizituar tek reumatologu, neurologu, urologu ne Durres (sepse ketu banoj) dhe me thone qe skam gje qe ndoshta e kam nga stresi. Por eshte e pamundur. Nuk vuaj nga stresi. Pastaj nese do ishte nga stresi u be tere kjo kohe dhe nuk po gjej zgjidhje, vetem perkeqesohet. Kam shkuar edhe tek spitali privat Hyegia, edhe aty asgje sme thane. Tani me ka mbetur vetem te vizitoj nje fizioterapist se mos kam ndonje problem tek zona e testikulit te majte e tek kofsha, mos ka ndonje nerv te demtuar. Nuk e di, ose te bej acupunture tek kinezi. Sdi cte bej me tjeter. Po cmendem. Cdo dite jam me dhimbje, jam i pafuqishem. Jam 21 vjec dhe theksoj qe para se te me ndodhte kjo kam qene shume aktiv si person. Merresha me palester, beja vrap. Kam nje trup te bukur dhe te shendetshem por tani jam i pafuqishem per cdo gje, nuk me behet te bej asgje. Me jipni ndonje sygjerim ju lutem.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pėr: Ndihme!

Mbase do jete ndonje infeksion.Mos e lij pas dore por shko ne Tirane ne ndonje klinike me te specializuar dhe mbase te keshillojne se c'duhet te besh.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2014
    Postime
    5

Jam shume ne hall vertet. Nuk e di si me ndodhi. Shoh moshataret e mi qe jane shume rehat dhe ndihem keq. Edhe une isha si ata para ca muajsh dhe nuk e di cme ndodhi. Se di si do zgjidhet kjo pune. Edhe prinderit nuk kane faj sepse po haxhrojne shume para dhe nuk po gjejme zgjidhje. Jam shume i merzitur.
    Dua ti rikthehem jetes se meparshme. Te shkoj ne palester, te zgjohem pa dhimbje, te mos jem i lodhur. Dua te jem ne forme, jam i ri, smund te kem probleme te tilla qe tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni : 03-02-2014 mė 12:58

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

......................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 03-02-2014 mė 13:04
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

po kur ben analizat e gjakut te gjitha mire dalin???
    asnje infeksion???? asnje inflamacion???
    nise nga nje analise te thjeshte VS, CRP,

ashtu sic e pershkruan nuk eshte asnje gje e organizuar,
    ose mund te jete nje semundje sistemike autoimune, ku ta dime , as nuk te shohim as nuk te prekim, po ne peshe ke rene , po kycet te skuqen
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2014
    Postime
    5

Kam dale shume mire tek analizat e gjakut. I kam bere 2 here. Asnje problem. Mendova se mos kisha mungese vitaminash B, i kam pire, po njesoj. Edhe ne peshe jam shume mire. Kam te njejtin trup qe kam pas, te njejten peshe. Thjesht kam kte problem qe shpjegova, me keto simptoma. Ne internet ca nuk gjen, dalin lloj lloj semundjesh kur konsultohem ndaj nuk di ku te shkoj, cfare te bej.

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Po hormonet e tiroides ą i ke bere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-02-2014
    Postime
    5

Jo, analizat e tiroideve jo. Po sepse mesa di gjendrat e tiroideve duhet te jene te fryra per te patur probleme ndaj si kam bere.

Simptomat qe jep duken te shkeputura dhe sikur nuk kane lidhje me njera tjetren. Jane mjaft aspecifike per te menduar per ndonje gje ne veēanti. The qe ke bere analiza, eko (testikulare?), rezonance dhe se te kane dale mire! Me saktesisht cilat analiza ke bere? Reumatologu te kerkoi analiza te veēanta? Ndonje shenje ne lekure, ose ndonje simptome tjeter? Mund ta lidhesh me ndonje gje fillimin e ketyre simptomave (ndonje ndryshim ne jeten e perditshme, ndonje udhetim te koheve te fundit, etj)?
    Nese do formuloja nje hipoteze do perfshija mundesine e nje infeksioni ose vaskulit (kjo e fundit ne nje fare menyre lidh edhe shume prej simptomave aspecifike qe jane permendur)! Keshtu qe do ishte e nevojshme te dihen me saktesisht analizat qe jane bere deri tani dhe atehere mund te perpiqemi te themi se cilat analiza te tjera mund te jene te dobishme!
    Think Different! Think Again!

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Prandaj i thashe te beje analizat e tiroides, duhen bere analizat per semundjet me te shpeshta dhe qe perputhet pjeserisht me Ghendjen e tij perpara se te kalohet ne semundjet e rralla,

Toni mos prit te te dale gusha qe ti Besh ato analiza....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •