Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2014
    Vendndodhja
    Ne kumanove.
    Postime
    3

Kam nevoje per pak ndhime?

Une jam nje nxenes qe mesoj ne qytetin Kumanove te Maqedonise.Jam ne vitine 3 ne Gjimanaz kuptohet nxenes i rregullt dhe gjithashtu jam nxenes i ērregull ne Mjeksi.Jam nxenes i shkelqyeshem (5.00).Synimi im eshte qe ta vazhdoj shkollimin ne Univerzitetin e Viennes Austri (Fakulteti i mjeksise).
    Mirepo une nuk kam ide se si eshte shkollimi atje: sa jane tarifat vjetore ,sa jane konviktet (me banim,ushqim,te gjitha nevojat qe i nevojiten nje studenti) .
    Une gjithashtu nuk i kam kushtet e mira financiare dua ta di nese japin bursa ne fakultetin e mjeksise.
    Edhe dua ta di nese a ka vlere qe ti mbaroj te dy shkollat (Gjimnaz,Mjeksi) apo jo.
    Do tja di per nder atij qe me ndimon.
    Me nderime nga une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2014
    Vendndodhja
    Ne kumanove.
    Postime
    3

Me ndihmoni te vazhdoj shkollen e larte ne Vjene

Me ndihmoni me disa keshilla apo udhezime:

Une jam nje nxenes qe mesoj ne qytetin Kumanove te Maqedonise.Jam ne vitin e 3 ne Gjimanaz kuptohet nxenes i rregullt dhe gjithashtu jam nxenes i ērregultl ne Mjeksi.Jam nxenes i shkelqyeshem (5.00).Synimi im eshte qe ta vazhdoj shkollimin ne Univerzitetin e Viennes Austri (Fakulteti i mjeksise).
    Mirepo une nuk kam ide se si eshte shkollimi atje: sa jane tarifat vjetore ,sa jane konviktet (me banim,ushqim,te gjitha nevojat qe i nevojiten nje studenti) .
    Une gjithashtu nuk i kam kushtet e mira financiare dua ta di nese japin bursa ne fakultetin e mjeksise.
    Edhe dua ta di nese a ka vlere qe ti mbaroj te dy shkollat (Gjimnaz,Mjeksi) apo jo.
    Me nderime nga une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arjaanit : 01-02-2014 mė 17:04

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Pėr: Kam nevoje per pak ndhime?

Citim Postuar mė parė nga Arjaanit Lexo Postimin
    Une jam nje nxenes qe mesoj ne qytetin Kumanove te Maqedonise.Jam ne vitine 3 ne Gjimanaz kuptohet nxenes i rregullt dhe gjithashtu jam nxenes i ērregull ne Mjeksi.Jam nxenes i shkelqyeshem (5.00).Synimi im eshte qe ta vazhdoj shkollimin ne Univerzitetin e Viennes Austri (Fakulteti i mjeksise).
    Me nderime nga une.
    Para se te mesosh per cmimet (Une per veti ato nuk i di) ti duhet te mesosh paraprakisht kushtet tjera qe duhet ti plotesoshe per te mundur te studijosh ne Austri.
    A e dine gjuehn Gjermane, nese po ketu e ke nje link: http://www.meduniwien.ac.at/homepage...erhalb-der-eu/
    per cmimet nese e din gjuhen gjermane duhet te pyesesh direkt ne universitet, thirr ne tel.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar dardani8 pėr postimin:

Arjaanit (06-02-2014)

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

arjanit
    studimet ne wien per medicine rruga me e mbar eshte permes programit te shkembimit te studentve erasmus mundus
    http://eacea.ec.europa.eu/erasmus_mundus/
    te duhet te rexhistrohesh ne fakultet te medicines ne prishtine apo shkup nuk di ne ben ai i tetoves,dhe mbas vitit te par te studimeve shum leht mund te besh transfer.Sigurisht te duhet gjuha gjermane.
    fakulteti i graz me duket se e ka kursin ne kuader te shkembimit dmth programit.

kjo eshte rruga me e rregullt dhe mee preferuar,vizito linkun dhe do mesosh info,hyr edhe ne link te fakulteteve te medicines ne austri dhe meso rregullat e tyre.

shpenzimet e jeteses konvikt dhe ushqim mujore ne graz jan 700 euro,se paku para 2 viteve kaq ishin,plus shpenzimet e studimeve,nese shkon permes programit erasmus mundus do ta kesh koston me te ulet.

hajt shnet
    ps,vijimi i dy shkollave eshte budallallek me brir,me secilen nga to mund te konkurosh ne c
    ilin do fakultet,nuk di ca te duhet duplikatura,kurseje trurin per studime

suksese

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar teta pėr postimin:

Arjaanit (07-02-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2014
    Vendndodhja
    Ne kumanove.
    Postime
    3

Faleminderit shume Teta per ndihmen dhe keshillat do te doja te di edhe diqka nqs e di ti:
    Po a ka mundesi te me financoj shteti austriak apo vet fakullteti (fondi i universitetit) gjate stdimeve ne Vienne apo Graz.
    Ne lidhje me ēdo gje me informo Teta...

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

me duket se jo,jam e sigurt se jo,por me mire pyet.shteti austriak nuk financon,ai menzi pranon te studiosh aty .
    por do ta postoi nje link me von ku mund te studiosh me fonde studimi e kam te puna,jo ne austri sigurisht

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar teta pėr postimin:

Arjaanit (07-02-2014)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •