I penduari denoncoi Sinanajn për vrasjen e biznesmenit:50 mijë € për vrasje,10 për eksploziv
PROVAT E SEKUESTRUARA DJE NE BANESEN E JULIAN SINANIT DHE KARTA E TIJ E IDENTITETIT
TIRANE- Ndriçim Gjoksanaj, njëri prej të arrestuarve të bandës së bombave më celularë ka zbardhur detaje të tjera në Prokurori.
I klasifikuar si i penduari, pasi ka pranuar të bashkëpunojë me drejtësinë, Gjoksanaj, 30 vjeç nga Vlora mësohet se rreth një javë më parë ka patur një konflikt me Julian Sinanaj dhe ka denoncuar në polici faktin se Juliani po përgatitej për vrasjen e një biznesmeni nga Durrësi.
Sipas deklarimeve të tij në Prokuori, Ndriçim Gjoksanaj ka qenë personi që gjente eksplozivin, pasi Julian Sinanaj merrte porositë për kryerjen e vrasjeve. Paratë ndaheshin mes tyre dhe sipas ngjarjes që do të kryhej por edhe personit që do të sulmohej, përcaktohej edhe shuma. Për vrasjet me armë janë paguar deri në 50 mijë euro, ndërsa për atentatet me eksploziv paguheshin më pak, por shuma minimale ka qenë 10 mijë euro.
Mësohet se disa nga thëniet e Gjoksanajt janë konfirmuar e pranuar edhe nga i ndaluari tjetër, Julian Sinanaj. Ndriçim Gjoksanaj është njëri nga dy personat që ka dhënë deklarime në Prokurori në lidhje me vrasjet.
Panorama
Krijoni Kontakt