Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Për: Kosove: Dhune policore kundër studentëve

Qa po lypin me i rreh hu gardhi qita rrugaqat e vetfundosjes...tepri te urt policia se vyn me i rreh rrugaqat deri tu dhem barku e fill mas tyne me t'ju hi dru brahim llapushnikut me shoke !

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Po pse more jaran prap po rren e po i quan studenta keta rrugaqa
    jo me i shpernda por me u qi nanen e mei vra krejt keta rrugaqa
    te albin-daqiq-sokolloviq-qebes e te ndihmuar nga proserbi tjeter terroristi fuad ramiqi miku i albin-vetfundosjes
    keta i qiten disa rrugaqa ne rrug dhe deshten te hyn edhe tek Rektori Ibrahim Gashi
    po jo jo nuk i lejoin ma terroristat e rrugaqet te futen e tia bajn siq ja ben ishe Rektorit Muj Rugoves

keta nuk jan student por rrugaqa-terrorista me lesh.raku
    http://www.zeri.info/artikulli/26491...r-fjalim-video
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

A po rrezikohet shteti i Kosovës, nga mbeturinat e komunizmit dhe sllavizmit?

A janë bashkuar proletarët e internacionalës kunder shtetit të Kosovës? Duke u thirrur në emer të studentëve, kush po e keq përdorë protestën ? Kush është Ilir Deda ? Kush është Veton Surroi ? Kush është Ylli Hoxha ? Kush është Isa Mustafa ? Kush është Dukagjin Popovci ?... Shqiptarët e Kosovës dhe më gjërë e dinë, për secilin dhe përjeardhjen e tyre, keta nuk kan pikë prej qielli por prej Serbis fatëkeqesisht po! Prishja e shtetit me çdo kushtë, vije vetëm prej Serbie.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Visar Ymeri i quan plehra gjithë ata që nuk pajtohen me Vetëvendosjen për protestën e dhunshme para Rektoratit

Nga Express | 07 Shkurt 2014 21:20

Deputeti i Vetëvendosjes, Visar Ymeri i ka quajtur plehëra të gjithë ata qytetarë që kanë dalë kundër dhunës së shkaktuar ndaj policisë nga aktivistët protestues të Partisë së Albin Kurtit.

Ymeri ka thënë se ka plehëra që janë në anën e policisë dhe ka plehëra të tjerë që janë në anën e plehrave.

Në një fjalë, Visar Ymeri fjali ka përdorë tri herë fjalën plehëra.

“Dhe në tërë këtë mes ka plehëra që janë në anën e policisë (e përdorur këtu si mjet dhune e pushtetit) dhe, madje, paska plehëra që janë në anën e këtyre plehërave”, ka shkruar Visar Ymeri në Facebook.

Ndryshe, reagimi i Visar Ymeri ka ardhur pas tekstit të shkrimtarit Arben Idrizi, i cili ka shkruar se është në anën e policisë.

“Unë këtë herë jam me policët. E megithatë, përveç që s’jam me Gashin dhe me mashtrimin, s’jam as me protestën dhe prapaskenën e saj politike. E mbi të gjitha, nuk jam me dhunën”

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Shiqone se si UDB-eja e tash BIA serbe
    ka arrit qe ne tri qendra te ket demostrata
    te pernjihershme

BEOGRAD-SARAJEVE- PRISHTINE

http://splashurl.com/pcsaapu

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

​Edhe nxënësit e shkollave të mesme u ftuan të marrin pjesë në protestë (Video)

Nga Express | 07 Shkurt 2014 21:06

Edhe nxënësit e shkollave të mesme kanë marrë ftesa për të qenë pjesë e protestave që po organizohen kundër Rektorit Ibrahim Gashi.

Endrit Hoxha, nënkryetar i Rinisë së shkollës së mesme “Sami Frashëri”, ka thënë për Klan Kosovën se ata kanë pranuar disa ftesa për t’iu bashkuar protestës.

“Ftesa na është bërë nga disa organizata studentore, mes tyre ka qenë edhe SKV-ja. Kemi menduar se duhet t’i bashkangjitemi kësaj proteste pasiqë nesër ne do të jemi pjesë e Universitetit”, ka thënë Hoxha.

Edhe Organizata “Studim- Kritikë- Veprim”, ka pranuar se ka shpërndarë ftesa, duke thënë se ftesat kanë qenë gjithëpopullore dhe se nuk përjashtohet fakti që këto ftesa t’i kenë marrë edhe nxënësit e shkollave të mesme.

Por për drejtorin e shkollës së mesme “Sami Frashëri”, Osman Beka, kjo është absurde. “Nuk e kanë as arsyen më të vogël nxënësit e shkollave të mesme për të dalë në protestë”, ka thënë Beka.

Edhe mësimëdhënësi në këtë shkollë, Haxhi Metja, ka thënë se kjo nuk ka qenë mirë të ndodhte por ka ndodhur. “Kjo nuk është e mirë, por ndodhi”, ka thënë Beka.

http://splashurl.com/qhpmlch

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Kosove nga viti 1913 deri me 2014, kurre nuk na u nda gazepi.........

https://www.google.se/url?sa=t&rct=j...h9mBjFgo3orAmQ

Ndryshuar për herë të fundit nga Bajraku : 07-02-2014 më 18:12

Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Protestat studentore 1997, Prishtinë, Kosovë

Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    498

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •