Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 78
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Më rreh burri edhe pasi vura shaminë..

Më rreh, edhe pasi vura shaminë

Analiza Nga MIRELA SULA
    03 Gusht 2013 - 08:37
    Më rreh, edhe pasi vura shaminë
    E dashur Mirela,

E kam ndjekur rubrikën te Shqiptarja që keni hapur për gratë e dhunuara dhe ju përgëzoj për iniciativën. E di që letra që po ju shkruaj është një guxim i madh por vendosa të shkruaj jo vetëm për vete por për të gjitha gratë që vuajnë nga dhuna.

Unë kam pesë vjet e martuar, por kemi qëndruar 4 vjet të fejuar pasi isha në universitet. Burri im është besimtar i fesë myslimane dhe familja e tij është shumë e nderuar.

Që kur u fejuam më kërkuan që unë të vishem me shami por në atë kohë mua më vinte turp nga shoqet. Nuk mund të shkoja në shkollë e mbuluar. Që në atë kohë ai nuk më trajtonte mirë, më impononte që të vendosja shaminë dhe mendoja se ndoshta është i zemëruar me mua për shkak të shamisë.

Kur u martuam, pas katër vitesh fejese, vendosa edhe unë t’i dedikohem fesë myslimane duke menduar se kjo gjë mund të na afronte më shumë dhe ai mund të sillej më mirë me mua. Por në fakt tani që jam bërë me dy fëmijë ai është bërë akoma më agresiv.

Ndihem në një ambient të pasigurtë, dhe më duket sikur askush nuk më do në këtë botë, ndonjëherë dyshoj se nuk më duan as vetë prindërit e mi. Kur kam provuar t’u tregoj ata më janë shmangur dhe nuk kanë dashur të më dëgjojnë. I lutem Allahut çdo ditë pasi besoj shumë në të, që burri im të bëhet më butë dhe më i mirë me mua dhe fëmijët por ai sa vjen dhe bëhet më i dhunshëm. (Lutju sa te duash Allahut, prape do perfundosh ne ndonje harem te ndonje talebani ne boten tjeter)

Unë lexoj shumë libra, jo vetëm Kuranin por edhe libra të tjerë dhe përpiqem të jem një nënë e mirë, një bashkëshorte e denjë. Nuk di çfarë të bëj më shumë se kaq. Nuk e di ku kam gabuar? Ndonjëherë mendoj se ky ishte fati im dhe duhet ta pranoj pasi nuk kam asnjë alternativë zgjidhjeje. Sado që e vuaj dhunën e tij nuk e imagjinoj dot divorcin. Në një situatë të tillë ia kam lënë veten në dorë Zotit, por një përgjigje nga ju do ta vlerësoja. Me respekt. F.

Shqiptarja
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Më rreh, edhe pasi vura shaminë..

Kjo do pergjigje apo ngushellim? Po duro dhe ca dhune mbi ty, meqe s'te qenka mbush mendja akoma.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

4 vjet fejuar edhe priti te bente 2 femije??? Nejse asnjehere nuk eshte vone, merr femijet edhe vrapo nga ai bastard! Po kjo familja e mire pse hesht kur e shikon se si djali i vet e trajton gruan.
    I LOVE GOD

j&g

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

familje e mire dhe e nderuar bazuar na standarte islame.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    4 vjet fejuar edhe priti te bente 2 femije??? Nejse asnjehere nuk eshte vone, merr femijet edhe vrapo nga ai bastard! Po kjo familja e mire pse hesht kur e shikon se si djali i vet e trajton gruan.
    Ty te ben ben pershtypje pse familija e djalit nuk reagon? Qe ky plehra te ket sjellje te tille do te thote qe esht rritur ne te njejtin ambient dhe prinderit e tij do jene si ky dhe akoma me keq! Pyetja eshte car ben familja e goces? Se mesa di un nga ajo ngjarja ne vlore, "burrat e vertete mbrojn nderrin" e motres kur ndonje i huaj i hap bisede. Ku i ka te afermit tashi ajo? Apo ne shoqerine shiptare ceshtjen e ka n dorre vetem i shoqi?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Kjo familje e "mire" e konsideron normale dhunen ndaj femres. Jane vet ata qe e kane edukuar ne menyre te tille besoj.
    Feelings change - memories don't.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Më mirë do bëhet po hë !! Nuk ka lidhje feja apo shamija. Meshkujt Shqiptar e kan në gjak dhunën. Kështu veprojnë vetëm dështakët që nuk din të sillen me një femër. Fajin e ka edhe shoqëria Shqiptare në përgjithsi me indiferencën e saj..
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Ca genjeshtra me bisht qe i thurin shovinistet per te njollosur fene e Zotit.
    Njethundrakeria blegerin e tera njezeri sikur po u pritet barku se po rrifka dikush gruan, pavaresisht se eshte kryekeput nje genjeshter e ulet dhe keto jane vete te paret qe i zhdepin grate e veta ne dru, sa here behen sepate .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Më mirë do bëhet po hë !! Nuk ka lidhje feja apo shamija. Meshkujt Shqiptar e kan në gjak dhunën. Kështu veprojnë vetëm dështakët që nuk din të sillen me një femër. Fajin e ka edhe shoqëria Shqiptare në përgjithsi me indiferencën e saj..
    Ne fakt ka shume lidhje feja, nuk dua te pergjithesoj por ne shumicen e rasteve femra abuzohet me teper nga meshkujt qe ndjekin ate fe.

E thashe edhe me siper te mari femijet edhe te vrapoj se do perfundoj edhe kjo si shoqet e veta, qe po lexojme cdo dite. Edhe po nuk mendoj per veten e vet te pakten te mendoj per femijet e pafajshem. Edhe mua si disa me siper me bene pershtypje qe familja e goces nuk e merr edhe ta perkrahi te shkreten. SHE IS CRYING FOR HELP, KA ARRITUR DERI ATY SA SHKRUAN LETER SE NUK KA KUSH I DEGJON DHIMBJEN!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 06-08-2013 më 14:32
    I LOVE GOD

j&g

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Më rreh burri edhe pasi vura shaminë..

Lone eagle mos u bej aq naive sa te besosh letrat fallco qe sjell arqileja apo nasho pizda mëta neper forume. Nuk thote feja rrifni gruan. Feja thote duajini dhe respektojini.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •